Alte știri din fotbal
Petrolul - Unirea Slobozia, în etapa #21 din Superliga » Echipe de start + cote
0
Florin Prunea știe ce urmează pentru Petrescu la CFR Cluj: „Eu sunt convins”
0
Mihai Stoica îi răspunde lui Răzvan Burleanu: „Nu mă atinge!”
0
Emil Săndoi, mesaj ferm înainte de Poli Iași - FCSB: „Vrem să producem o surpriză”
0
Știri din fotbal internațional
Povestea simbolului noii echipe a lui Șucu și al orașului » Personajul mitologic distruge dușmanii!
0
Riscuri zero » Artificiul financiar ingenios prin care Dan Șucu a intrat în afacerea Genoa: cum s-a făcut, de fapt, tranzacția
0
Real Madrid - Sevilla, duel din etapa #18 în La Liga » Echipe probabile + cotele bookmakerilor
0
AS Roma - Parma, dispută din etapă #17 în Serie A » Man și Mihăilă sunt anunțați titulari pe Olimpico
0
Lifestyle
Bernadette Szocs și-a deschis sufletul despre viața personală: „Curtată sunt, bineînţeles, dar..”
0
Lotul României s-a întors cu 7 medalii de la Campionatul Mondial de Fitness Tokyo 2024
1
Cea mai sexy jucătoare din lume a plecat fără iubitul celebru în vacanță » Fotbalistul, doar în „tribună” la victoria categorică din Cupă
4
Plină de vânătăi » Sportiva le-a arătat fanilor în Marca rănile suferite: „Știu că după ploaie iese soarele”
0
bai numai tampenii debiteaza oitele astea cand scapa de turma....:))
in afara de culori nu va leaga nimic ,a ,ba da ,probabil voi va antrenati pt B ,ca si ei au stat cativa ani akolo :))multa bafta !:)) ABBA
NAPOLI...CAVANI...UNIVERSITATEA CRAIOVA!!!
ba pt t@mpitii de pe aici si mai ales pt t@mpitii de gazetari,mai documentati-va ce sa intimplat atunci cind Napoli era antrenor la ASTRA CE A FACUT MAREA VOASTRA ECHIPA STEAUA,si inca ceva;NU VA SPUNE NIMIC NUMELE DE NAPOLI?o sa aveti cosmaruri toata viata cu acest nume
eu astept meciul asta de anul trecut poate sa fie patinaj sau cricket ,nu conteza ,forza steaua mereu campioni
Comentariul tău...mda....interesant ce zici tu....asa a fost si cand ati jucat cu urziceni??:))))) behehe
Dupa ce am vazut azi Bayern - Borussia, Mallorca - Barcelona si acum Deportivo - Real Madrid sa ma uit maine la Craiova - Steaua e ca si cum as trece de la fotbal la cricket.
bai imperator ce ar fii sa taci...vezi ca bayern a pierdut:))
dar la astra - steaua 2-0 cine era pe banca la astra..nu oare Napoli?
Asi vrea sa va spun doar atat, Steaua va castiga ptr ca este Steaua, iar Oltenii vor pierde ptr ca sunt prazari pro.. i.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.