Comentarii (16)
stefdomi
stefdomi  •  21 Martie 2023, 18:21
Postat de observator_federal pe 21 Martie 2023, 17:23

Tamm nu a jucat sâmbătă seară și a fost scutit de umilinț de la golul lui Markovic. Se pare că Tamn a lipsit fiindcă i-au recidivat durerile la coloana vertebrală, provocate de acelasi Markovici la faza care a condus la penaltyul obținut de oltean la meciul de pe Oblemenco în campionatul regulat (2-1 pentru craioveni). Se pare că metoda cea mai edificatoare prin care Gigi să-și verifice periodic fundașii, o constituie meciurile cu Markovic, acesta realizând cu precădere pe Arena Națională testări simultane cu 3-4 fundași plus portar, foarte apreciate de publicul spectator (dar mai puțin de massmedia și selectioner asta e, ne-am obi#nuit).

Markovici Fatman Patrugoluri e cel mai mare și mai bun atacant al lumii, asta e clar :)) A dat golul ăla mult lăudat pentru că a ținut prea mult de minge, ăsta fiind motivul pentru care și înscrie atât de “des”.

satyricon
satyricon  •  21 Martie 2023, 17:38
Postat de antonino1976 pe 21 Martie 2023, 16:16

toti angajatii depind de patron. ar fi bine sa vb la final de campionat. pare un articol rau intentionat. faceti acelasi articol la fiecare echipa din playof playout si poate va cred

În fiecare play-off se întâmplă la fel, articole care să stârnească discuții, eventual să provoace nemulțumiri printre jucători, să provoace reacții din partea lui Becali. N-ai să vezi astfel de articole la adresa celorlalte echipe.

observator_federal
observator_federal  •  21 Martie 2023, 17:23

Tamm nu a jucat sâmbătă seară și a fost scutit de umilinț de la golul lui Markovic. Se pare că Tamn a lipsit fiindcă i-au recidivat durerile la coloana vertebrală, provocate de acelasi Markovici la faza care a condus la penaltyul obținut de oltean la meciul de pe Oblemenco în campionatul regulat (2-1 pentru craioveni). Se pare că metoda cea mai edificatoare prin care Gigi să-și verifice periodic fundașii, o constituie meciurile cu Markovic, acesta realizând cu precădere pe Arena Națională testări simultane cu 3-4 fundași plus portar, foarte apreciate de publicul spectator (dar mai puțin de massmedia și selectioner asta e, ne-am obi#nuit).

valentindragobete
valentindragobete  •  21 Martie 2023, 16:52
Postat de antonino1976 pe 21 Martie 2023, 16:16

toti angajatii depind de patron. ar fi bine sa vb la final de campionat. pare un articol rau intentionat. faceti acelasi articol la fiecare echipa din playof playout si poate va cred

"Mănâncă" și ei ca-i cald!

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  21 Martie 2023, 16:24

Sorescu ar trebui sa nu joace acum titular doar sa mai rămână la echipa...S a luat multe goluri la care Sorescu a contribuit ...Crețu și Damm sunt mai utili echipei ...Dupa golul lui Markovici nu aș zice că Steaua ar avea un fundaș apreciat de patron...Radunovici in a doua repriza a preluat și el pasele la adversar ale lui Olaru...

antonino1976
antonino1976  •  21 Martie 2023, 16:16

Comentează