Comentarii (362)
gerulozaurus
gerulozaurus  •  24 Octombrie 2015, 16:16

*** aveti aici pe GSP articole cu si despre echipa voastra, ca-i merge bine, ca joaca bine, ca il vor pe Rednic si pe alti 4 super jucatori de la voi, ect...bate vantul pe acele articole, un singur comm nu gasesti, in schimb zilnic sunteti prezenti la datorie sa le-o masurati stelistilor. Creste inima in mine cand va vad asa de prosti si cum muriti voi de grija noastra, ca nimeni altii. Pana la urma o sa muriti cu ochii la Steaua...prostilor cu crengi ce sunteti :)))))) :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1425838917717550
John Milne  •  24 Octombrie 2015, 16:15
Postat de nebraska pe 24 Octombrie 2015, 16:12

Stima protestatarilor***

Levente iar vorbesti urat ?

1425838917717550
John Milne  •  24 Octombrie 2015, 16:14
Postat de babahuda pe 24 Octombrie 2015, 15:59

ai intaietate ..respect varsta ..dar cand va fi,***poate fcb-ul cand va dispare..o sa dispari complet .=)) sanatate ,gasesteti si alte hobby-uri sunt si alte modalitati de ati petrece timpul si castiga cascaval decat acesta de postac :))=))

Cascavalul il castig din ce am facut in ultimii 33 de ani . Am alt hobby legat de sport si este hockey . Daca cumva ai sansa sa ajungi pe la NY suna-ma si iesim la un drink . Vorbesc serios ..................:))

darvvin0
darvvin0  •  24 Octombrie 2015, 16:14
Postat de nebraska pe 24 Octombrie 2015, 16:12

Stima protestatarilor***

*** cu coloana oficiala

nebraska
nebraska  •  24 Octombrie 2015, 16:12

Stima protestatarilor***

blacksun_14
blacksun_14  •  24 Octombrie 2015, 16:12

nu se pricepe jean asta.Sa ia aminte de la base care si-a adus 5000 de apaludaci.Dar daca vrei masa de manevra trebuie sa scoti cascavalul.Ce sa dea pavel?

darvvin0
darvvin0  •  24 Octombrie 2015, 16:11

Cum sa nu primeasca autorizatie de la un primar unpr ? il schimba imediat d-nul INTERS NATIONAL CU COLOANĂ OFICIALĂ

sibelius
sibelius  •  24 Octombrie 2015, 16:10
Postat de alexbibirica1 pe 24 Octombrie 2015, 16:07

Jean Pavel aștepta mai mulți oameni, dar a dat vina pe Becali pentru faptul că fanii au rămas acasă. "A fost un miting pentru a anunța că ne vom organiza într-o societate ca să putem lua brandul CSA Steaua. Începînd de săptămîna viitoare vom avea și un site. Mă așteptam să fim mai mulți, dar prin metode comuniste, Becali a reușit să țină lumea acasă. A zis că va fi un miting agresiv și le-a cerut părinților să lase copii acasă. Unii s-au speriat", a declarat fostul lider al galeriei steliste.

Daca cineva crede ca salvarea vine de la Jean Pavel, ***

rsalexander
rsalexander  •  24 Octombrie 2015, 16:07
Postat de ando89 pe 24 Octombrie 2015, 16:00

Daca parerea mea conteaza, subscriu. N-am vechimea ta aici, dar am trecut prin vreo trei sau patru formate diferite, cel de acum ma plictiseste si ingradeste in dorinta de a impartasi cu ceilalti sau de a polemiza acid cateodata, dar civilizat. Cine stie, sa nu mai fim tot noi sub vremi...

Subscriu.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  24 Octombrie 2015, 16:07

Jean Pavel aștepta mai mulți oameni, dar a dat vina pe Becali pentru faptul că fanii au rămas acasă. "A fost un miting pentru a anunța că ne vom organiza într-o societate ca să putem lua brandul CSA Steaua. Începînd de săptămîna viitoare vom avea și un site. Mă așteptam să fim mai mulți, dar prin metode comuniste, Becali a reușit să țină lumea acasă. A zis că va fi un miting agresiv și le-a cerut părinților să lase copii acasă. Unii s-au speriat", a declarat fostul lider al galeriei steliste.

• 1
  • •••
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • •••
  • 37
Comentează