Comentarii (362)
zecs93
zecs93  •  24 Octombrie 2015, 15:54
Postat de us27mereusuperiori pe 24 Octombrie 2015, 15:51

Voi la mitingul lui Ponta cand se visa presedinte cati dinamovisti ati fost?!

mai multi decat la meciurile *** pe tot intreg sezonul de campionat !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hawk
hawk  •  24 Octombrie 2015, 15:51
Postat de hawk pe 24 Octombrie 2015, 15:49

O noua victorie FCSB : Au venit, au scandat, au plecat acasa. Mitingul Stelei a durat cat un meci de fotbal. Mitingul a durat doar 1,5 ore, desi aprobarea era luata pentru 3 ore. Lumea pleaca acasa. Au fost cca. 500 pacalici !Respect Peluza NORD pt ca nu a participat la aceasta mascarada! FCSB US 27 !

Pur si simplu s-au facut de ras ! Niciun post TV de sport NU a transmis acest "mare eveniment" ! N-au mai indurat umilinta acest pacalici jean pavel si au plecat acasa ! VICTORY GIGI ! FCSB US 27 !

us27mereusuperiori
us27mereusuperiori  •  24 Octombrie 2015, 15:51
Postat de thelegend. pe 24 Octombrie 2015, 15:47

*** Ce sa-i faci lui Ioan Linte numele de scena ***. Acuma ca e american e Jhon Milne :))))

Voi la mitingul lui Ponta cand se visa presedinte cati dinamovisti ati fost?!

bebe21
bebe21  •  24 Octombrie 2015, 15:51

jije...nimeni nu te iubeste pe tine...nimeni nu te respecta...nici macar nevasta-ta...!...sa dea Doamne Doamne sa te intorci la brutarie...!

hawk
hawk  •  24 Octombrie 2015, 15:49

O noua victorie FCSB : Au venit, au scandat, au plecat acasa. Mitingul Stelei a durat cat un meci de fotbal. Mitingul a durat doar 1,5 ore, desi aprobarea era luata pentru 3 ore. Lumea pleaca acasa. Au fost cca. 500 pacalici !Respect Peluza NORD pt ca nu a participat la aceasta mascarada! FCSB US 27 !

thelegend.
thelegend.  •  24 Octombrie 2015, 15:47
Postat de babahuda pe 24 Octombrie 2015, 15:43

esti ca supozitor-ul ..cum am pus un coment, imediat ai intrat = ))

*** Ce sa-i faci lui Ioan Linte numele de scena ***. Acuma ca e american e Jhon Milne :))))

hawk
hawk  •  24 Octombrie 2015, 15:47

Au venit, au scandat, au plecat acasa. Mitingul Stelei a durat cat un meci de fotbal. :)))))))))))))))))))))))))

superdorex
superdorex  •  24 Octombrie 2015, 15:46

O mare golanie...un mare bluff...acest infractor de Jean Pavel nu are ce sa reprezinte...unde a fost pana acum au asteptat sa *** ceva de la generali dar pana si aia l-au recuzat!

babahuda
babahuda  •  24 Octombrie 2015, 15:45
Postat de hawk pe 24 Octombrie 2015, 15:42

du-te prietene si lasa-ne ! v-a marcat valahu viata :)))))))))) e clar ca niciun om intreg la cap nu ar vota acolo cu jean pavel ! nu trb sa fii valahu sau mai stiu eu cine ! intre acest pacalici si becali, merg pe mana lui gigi ! US 27 FCSB

sanatate ..se simte ,orice ai incerca parful tau se simte..esti intr-o tara libera poti sa sustii pe cine vrei ..eu unul nici cu unul nici cu altu ..dar armatei romane le dau increderea si respectul meu cat si justitiei ..in rest le trec la si altele .

thelegend.
thelegend.  •  24 Octombrie 2015, 15:45

Care 1.000 de fani ?? jean pavel si cele 3 boxe nu se pun la persoane fizice. Poate ati vrut sa mai taiati 2 zerouri si atunci v-as fi crezut pe cuvant. Toti postacii platiti de Elena Udrea sunt aici pe GSP in frunte cu Valahu akbhar ,RRandoom,Dumbzilla,Terminatorul,Jhon Linte si mai sunt alti pacalici de pe langa Circ care nu imi vin in minte.

• 1
  • •••
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • •••
  • 37
Comentează