Comentarii (362)
disclosure
disclosure  •  24 Octombrie 2015, 15:41
Postat de agiler pe 24 Octombrie 2015, 15:32

Ce mi se pare penibil pentru presa din zilele noastre e ca acesti colegi ai vostri de la prostport au transmis acest circ live.

*** aia l-au inivitat ieri la "celebra emisiune" prosport live. Nu stiu ce intentii au ei de l-a promovat p-ala.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tiberiu33
tiberiu33  •  24 Octombrie 2015, 15:40

Sa intrea jean pe gsp ...toti fanii aia rai ...aici sunt...stau ca paduchii pe gsp :)))))))...si injura ca prostiiiii

samertx
samertx  •  24 Octombrie 2015, 15:40
Postat de ando89 pe 24 Octombrie 2015, 15:32

Yes!!! Adica Yes, starship trooper:))

Yes, cum spui matale, cu o completare: starsheep trooper, maestre. Run, vaalahule, run! https://www.youtube.com/watch?v=DuQ6doStREg :))

hawk
hawk  •  24 Octombrie 2015, 15:39

gibonul nu se multumeste doar cu clubul de fotbal ci vrea tot CSA-ul ! "A fost un miting pentru a anunța că ne vom organiza într-o societate ca să putem lua brandul CSA Steaua. Începînd de săptămîna viitoare vom avea și un site." CSA Steaua inseamna toate sectiile sportive ! :))))))))

babahuda
babahuda  •  24 Octombrie 2015, 15:39
Postat de ando89 pe 24 Octombrie 2015, 15:24

update: valahu a votat deja in sondaj de 515 ori, umileste dusmanul de clasa:))

acum pe acest articol e prezent cu vre-o 7-8 conturi ..isi da raspunsuri singur ..asta cred ca e unealta postacilor care sunt pusi special sa faca anumite lucruri iar cei subtiri la mansarda il cred ..bine ca sunt sub 1% ...putin ne pasa noua de echip[a lui ceausescu si acum a psd-ului prin insusi voctor paste si altora ..un club penal fcb prin insasi patronul ei care prin metode penale a castigat f multe meciuri ..despre o astfel de fapta dna-ul la trimis sa scrie carti la poarta alba ...neinteresanta aceasta echipa sau ce o fi ..STEAUA e a armatei si asa va ramane ...cei care au trait momentele de glorie din anii 80 reunosc asta ,binenteles nu cei de genul valahului care are interese se pare ..

disclosure
disclosure  •  24 Octombrie 2015, 15:38

Saracii , cum banuiam , un fiasco total , Pavel si-a batut joc de niste oameni creduli. Rusine Gigi Becali , daca nu erai tu veneau 20.000 de oameni :))))) Baaa , pe ce lume traieste Jan Pavel asta ?

blacksun_14
blacksun_14  •  24 Octombrie 2015, 15:37
Postat de agiler pe 24 Octombrie 2015, 15:32

Ce mi se pare penibil pentru presa din zilele noastre e ca acesti colegi ai vostri de la prostport au transmis acest circ live.

omule, ***.port este un ziar care duce o campania agresiva anti-steaua.Ai uitat cum mergeau paraciosii la uefa sa ne suspende atunci din liga campionilor pentru ca ii luasera la invartit reghecampf si memelusha? :)) Fituica aia prin asta mai traieste, circ

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

agiler
agiler  •  24 Octombrie 2015, 15:36
Postat de us27mereusuperiori pe 24 Octombrie 2015, 15:35

Mi-a placut o gluma de azi! Marica a dat raspunsul la oferta lui Dinamo spunand ca el are mai multi bani in cont de cat Negoita si nu vede cum ar putea fi platit! :))))))))))

Sa nu auda si zugravul gluma ca face o contraoferta si ii da 1 tona de lavabila si 100 saci de ciment.

benaflek
benaflek  •  24 Octombrie 2015, 15:36

nu mai mergem la nimic.buaahahahaah. pai n aveti bani sa platiti un spectacol sportiv ca un om cinstit.ca n aveti serviciu.eu daca eram reporter intrebam pe aia de ce s au strans acolo ca sa radem putin.la ce fete au cred ca primeam 100 de raspunsuri diferite

us27mereusuperiori
us27mereusuperiori  •  24 Octombrie 2015, 15:35
Postat de ando89 pe 24 Octombrie 2015, 15:32

Yes!!! Adica Yes, starship trooper:))

Mi-a placut o gluma de azi! Marica a dat raspunsul la oferta lui Dinamo spunand ca el are mai multi bani in cont de cat Negoita si nu vede cum ar putea fi platit! :))))))))))

• 1
  • •••
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • •••
  • 37
Comentează