Alte știri din fotbal
OUT din lotul Rapidului! Titularul incontestabil din era Șumudică nu va juca împotriva Petrolului
0
„Sunt şanse foarte mari ca la finalul partidei să fim pe locul 1 în clasament” » Costel Gâlcă vorbește de titlu, înainte de Universitatea Craiova - CFR Cluj
2
FC Botoșani - Farul, primul meci din runda a 18-a » Start de partidă în Moldova
1
Zeljko Kopic și-a făcut strategia pentru meciul Dinamo - Sepsi: „Este esențial”
0
Știri din fotbal internațional
FCSB egalează RECORDUL ISTORIC din fotbalul românesc! » Diferență ULUITOARE față de Dinamo și Rapid
0
Maresca: „Chelsea nu e în lupta pentru titlu, dar asta nu înseamnă că nu vom lupta până la capăt”
0
Clubul retrage oferta făcută lui Frenkie de Jong! Toate semnele indică o despărțire
0
FCSB dă marea lovitură! » Câte puncte de coeficient a obținut campioana României în Europa League + Ultimele meciuri din grupă au o miză IMENSĂ
1
Lifestyle
Mădălina Ghenea a arătat cum se menține în formă: „Am urmărit un băiat timp de 20 de minute făcând aceleași mișcări. A suferit alături de mine”
5
Soția lui Dan Șucu, reacție după victoria lui Călin Georgescu: „De ce punem mai întâi ștampila și abia apoi căutăm în DEX?”
203
Fiul lui Călin Georgescu a fost coleg de cameră cu Novak Djokovic: „Alături de Nole am băut primul meu pahar de alcool”
1
Marea iubire a lui Ion Țiriac are o afacere de succes » Cu ce se ocupă femeia: „M-a ajutat”
7
*** aia l-au inivitat ieri la "celebra emisiune" prosport live. Nu stiu ce intentii au ei de l-a promovat p-ala.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Sa intrea jean pe gsp ...toti fanii aia rai ...aici sunt...stau ca paduchii pe gsp :)))))))...si injura ca prostiiiii
Yes, cum spui matale, cu o completare: starsheep trooper, maestre. Run, vaalahule, run! https://www.youtube.com/watch?v=DuQ6doStREg :))
gibonul nu se multumeste doar cu clubul de fotbal ci vrea tot CSA-ul ! "A fost un miting pentru a anunța că ne vom organiza într-o societate ca să putem lua brandul CSA Steaua. Începînd de săptămîna viitoare vom avea și un site." CSA Steaua inseamna toate sectiile sportive ! :))))))))
acum pe acest articol e prezent cu vre-o 7-8 conturi ..isi da raspunsuri singur ..asta cred ca e unealta postacilor care sunt pusi special sa faca anumite lucruri iar cei subtiri la mansarda il cred ..bine ca sunt sub 1% ...putin ne pasa noua de echip[a lui ceausescu si acum a psd-ului prin insusi voctor paste si altora ..un club penal fcb prin insasi patronul ei care prin metode penale a castigat f multe meciuri ..despre o astfel de fapta dna-ul la trimis sa scrie carti la poarta alba ...neinteresanta aceasta echipa sau ce o fi ..STEAUA e a armatei si asa va ramane ...cei care au trait momentele de glorie din anii 80 reunosc asta ,binenteles nu cei de genul valahului care are interese se pare ..
Saracii , cum banuiam , un fiasco total , Pavel si-a batut joc de niste oameni creduli. Rusine Gigi Becali , daca nu erai tu veneau 20.000 de oameni :))))) Baaa , pe ce lume traieste Jan Pavel asta ?
omule, ***.port este un ziar care duce o campania agresiva anti-steaua.Ai uitat cum mergeau paraciosii la uefa sa ne suspende atunci din liga campionilor pentru ca ii luasera la invartit reghecampf si memelusha? :)) Fituica aia prin asta mai traieste, circ
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Sa nu auda si zugravul gluma ca face o contraoferta si ii da 1 tona de lavabila si 100 saci de ciment.
nu mai mergem la nimic.buaahahahaah. pai n aveti bani sa platiti un spectacol sportiv ca un om cinstit.ca n aveti serviciu.eu daca eram reporter intrebam pe aia de ce s au strans acolo ca sa radem putin.la ce fete au cred ca primeam 100 de raspunsuri diferite
Mi-a placut o gluma de azi! Marica a dat raspunsul la oferta lui Dinamo spunand ca el are mai multi bani in cont de cat Negoita si nu vede cum ar putea fi platit! :))))))))))
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.