Alte știri din fotbal
Schimbă echipele din Superligă: pus pe liber, a semnat astăzi contractul
0
Andrei Ivan pleacă de la Craiova! Va semna în scurt timp » Salariu uriaș la noua echipă! Câți bani primește Universitatea
10
O echipă din Superligă renunță la 7 jucători în pauza de iarnă
0
„Ia uite ce scrie aici” » 6 detalii de la sosirea FCSB în Antalya: autocar venit pentru Steaua București + Lui Chiricheș nu i-au căzut „gradele”
1
Știri din fotbal internațional
O nouă plecare de pe Anfield? Jucătorul lui Liverpool este dorit în La Liga
0
Hibernian - Rangers, în etapa 22 din Scoția » Pasă de gol Ianis Hagi! Golul 3 vine în minutul 32
0
Victorie umbrită de drama unui fan. Antonio Conte nici n-a mai venit la conferința de presă
0
Marele rival al lui Vinicius în La Liga se laudă: „L-aș face KO în 10 secunde în ring! Mi-ar plăcea să lupt, am profilul ideal”
0
Lifestyle
Fiul lui Cosmin Olăroiu, implicat într-o afacere de sute de mii de euro în București
5
Starul lui Pep Guardiola a plecat în Ibiza cu noua iubită! E prezentatoare la Insula Iubirii
3
David Popovici i s-a destăinuit lui Micutzu: „Un membru al familiei se confruntă cu dependența de droguri și jocuri de noroc” + Drumul de la copilul agresat de antrenoare la campionul olimpic
1
Iubita lui Alexander Zverev a dezvăluit obiceiul ciudat pe care îl are tenismenul în dormitor: „Îmi vine să plâng în fiecare seară”
3
Ce tari sunt știrile astea cu "un apropiat al echipei ". Probabil că el (apropiatul echipei) primește bani ca să scoată niște știri.
Știre Pescărească... de autorizarea stadionului se ocupa proprietarul
Cum e posibil ca din 15000 de membri DDB sa nu se gaseasca macar vreo 20 sa se duca sa faca luna stadionul ala? Si chiar si juniorii echipei Dinamo ar trebui sa dea o mana de ajutor, ca doar e in joc soarta echipei lor.
Ce echipă de doi bani. Mâine, poimâine, o să auzim *** cu 100 lei, ca să poată lua 5 pizza de la Springtime. Ce rușine! Ei fac pregătirea în Turcia, pe banii lui Galatasaray... Pt ce se pregătesc? Ce haos! ***
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Un articol "superb", marca inregistrata deja. Asa ziarul online ramane la un nivel maxim.
O sa ajungeți o echipa de bătrâni în B...
Și de ce ar fi treaba echipei de rugby? Nici ei nu sunt proprietari.
Mai stiu eu niste loseri care n-au avut 50 de lei sa plateasca o taxa de timbru pt un proces. Sunt de pe langa satul Berceni.
heheheh ,niste ***
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Știi tu că a fost recepționat cu toate avizele?
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.