Comentarii (13)
 •  31 Mai 2008, 06:12

Daca aceasta regula va fi implementata, va insemna salvarea fotbalului autohton!!!... S-a ajuns prea departe!!!... Nu este normal ca o echipa de club sa nu aiba nici un jucator din tara careia ii apartine!!!... Ce speranta mai pot avea juniorii unui astfel de club, de a juca in prima echipa???... NICI UNA!!!...

•  31 Mai 2008, 05:34

nu cred ca se va aplica regula asta vreodata in fotbalul mare, la noi ar fi posibil sa se aplice un sezon numai de dragul miticilor, asa ca sa scape de cfr, in Liga lu mitica....ehe! Daca extrapolam aceasta regula la firme inseamna ca in orice firma tre sa fie 40 % romani, sau cineva il poate impiedica pe un strain sa lucreze intr-un anumit loc daca si angajatul si angajatorul sunt de acord??

•  31 Mai 2008, 01:16

ba baieti ... astia de la gsp ... in PULLLLAAA mea faceti o gramada de bani cu raaahatu.l asta de site si tot nu va permiteti ma un server klumea ? ... tre sa-mi tocesc yo tastatura sa trimit un comentariu ? ... sau e dinadins treaba ? ..shasha voi ingraditi de cand va stiu dreptul la exprimare.

Comentează