Comentarii (32)
gado
gado  •  29 Iulie 2014, 15:31

dupa meciul cu steaua eram convins ca locul 18 este al nostru. dar acum dupa ce am vazut toate echipele in prima etapa, iar lotul se imbunatateste, pot spune ca putem scapa de retrogradare nu vin superjucatori, dar cei ce au venit pot face diferenta trebuie sa avem rabdare cu ganea are o sarcina foarte grea si nu stiu daca va indeplini baremul impus de 17 pcte in 10 meciuri nu stiu de ce a acceptat, cunoscand care e programul celor 10 meciuri si ce lot avea la dispozitie in acel moment ganea nu vorbeste mult ca sumi, deocamdata nu este teatral sper sa aiba capacitatea de a construi o echipa succes ionel ! hai rapid !

supereduardo10
supereduardo10  •  29 Iulie 2014, 15:01
Postat de dora pe 29 Iulie 2014, 14:00

jucatori de umplutura sunt astia...nu fotbalisti.

jucatori excelenti cel putin Dica si Nicolae vor face o echipa care sa nu mai aiba probleme la retrogradare, de restu nu stim prea multe dar oricum p langa copii care au jucat cu FCParnaia sunt mai buni si trebuie incercati. Mai tinem cont ca deocamdata nu se vot aduce jucatorii de cat liberi de contract si pe salarii modeste.

dora
dora  •  29 Iulie 2014, 14:00

jucatori de umplutura sunt astia...nu fotbalisti.

rapidist57
rapidist57  •  29 Iulie 2014, 13:23
Postat de mosh_gerilla.1948 pe 29 Iulie 2014, 11:02

Sufla-mi-aș mucii pe fața ta că, de caldarâm, mă amendează aștia! Asta, dacă, nu cumva, caldarâmul se află în Julești / Ferentari / Rahova (acolo e permis orice, inclusiv să ne ċăċam). Dar, mai bine că nu se află acolo...

"(acolo e permis orice, inclusiv să ne ċăċam). " Daca spui matale, acolo la voi se practica doar MANCATUL, cum il faceti cum, hop pe "el".

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Iulie 2014, 12:36
Postat de adimelc pe 29 Iulie 2014, 10:17

Nu il mai luati in seama pe rossonero. Tipu` e defect rau. Doamne fereste-ne de asa ceva.

nu este un user distinct, oricum. e doar o clona stupida si plina de stupefactia propriei existente nonideatice. la urma urmei, tiganul stabilit in italia a descoperit si placererea netului, nu doar a cersitului, iata ca are talent narator si actoricesc ..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Iulie 2014, 12:34

oo.. bun asa, rapid a fost extrem de slaba in derby, era clar ca nu putea duce ritmul cu acei jucatori si cu un lot la limita. acum se poate face cat de cat o echipa.

massimo
massimo  •  29 Iulie 2014, 12:30

Rapid e in insolventa ,nu are drept sa transfere decat jucatori liberi de contract, asa ca cine a scris acest articol e mare habarnist...cat despre oile cu miros de stana puturoasa batute de proprii manageri , sa faca bine sa stea la ei in adapost...sa nu vbeasca ei de jucatori de etnie..idolii lor au fost lacatus, ilie dumitrescu, petre marin, nicolita...deci mai multi gipsany pe metru patrat decat la steaua nu ai sa vezi niciunde...5telemistilor...

magura
magura  •  29 Iulie 2014, 12:10
Postat de mosh_gerilla.1948 pe 29 Iulie 2014, 10:48

Ce mincinoși! Cică, doar "6 achiziţii într-o zi"! Păi, achizițiile de fier vechi (respectiv, de sticle) nu se pun la socoteală? Chiar și azi, dimineață, au trecut niște "juleșteni' pe sub fereastra mea, strigând: "Sticiiicle goaaale, murdaaare cumpăăărr!!"

Si de ce ai rata ocazia sa intri in satra lor? Scapam si noi de prezenta ta!

msr_ms
msr_ms  •  29 Iulie 2014, 11:13
Postat de bfg pe 29 Iulie 2014, 10:36

=))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ba baiatule da' tare defect esti

e dauna totala!

mosh_gerilla.1948
mosh_gerilla.1948  •  29 Iulie 2014, 11:02
Postat de dinualex1976 pe 29 Iulie 2014, 10:49

Mos Rettardilaiar ai aparut schizo ce esti?

Sufla-mi-aș mucii pe fața ta că, de caldarâm, mă amendează aștia! Asta, dacă, nu cumva, caldarâmul se află în Julești / Ferentari / Rahova (acolo e permis orice, inclusiv să ne ċăċam). Dar, mai bine că nu se află acolo...

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
Comentează