Alte știri din fotbal
FC Botoșani - Poli Iași au remizat în derby-ul Moldovei din Superligă
0
Mirel Rădoi e pe val! În ce business investește fostul selecționer: tocmai a preluat 25% din acțiuni
0
UTA - Universitatea Craiova, în etapa #17 din Superliga » Echipe de start + cote
2
Andrei Nicolescu, intervenție în forță la GSP Live, după victoria lui Dinamo: „Cât timp nu suntem în stare...”
0
Știri din fotbal internațional
Ioana Cosma, impresionată de un internațional român: „E jucător de Real Madrid, de Barcelona”
0
Pericolul major pentru FCSB » Olympiakos are un gol garantat pe meci cu el în teren! Superstatistici în 2024
0
FCSB a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Olympiacos! 30 de lei, cel mai ieftin tichet
0
După „dublă”, Mohamed Salah pune presiune: „N-am primit nicio ofertă! E mai probabil să plec”
0
Lifestyle
Fiul lui Călin Georgescu a fost coleg de cameră cu Novak Djokovic: „Alături de Nole am băut primul meu pahar de alcool”
0
Marea iubire a lui Ion Țiriac are o afacere de succes » Cu ce se ocupă femeia: „M-a ajutat”
7
Cum arată la 50 de ani fosta soție a lui Gabi Balint » Mesaj emoționant primit de fostul manechin de ziua ei
4
Vedeta din România, cu nervii la pământ din cauza lui Neymar: „S-au dus pe lângă mine 10 milioane! Poate am noroc în dragoste... și acolo e dezastru”
19
În ce stadiu se află dosarul penal care i s-a deschis lui Georgescu în anul ...
Libertatea
La Euro 2024, ca mieii la tăiere. Naționala feminină de handbal arată ...
Adevărul
Ilie Năstase dă o veste îngrijorătoare înainte de turul 2 la prezidenţiale. ...
ORANGESPORT
Are doar 18 ani și e o tânără speranță a motorsportului românesc: „Gata cu femeia la cratiță, bărbatul la muncă. S-au schimbat rolurile”
Zici Craciunescu, zici finala Cupei Rapid-Petrolul. Cu 5 rapidisti in offside la golul marcat de Rapid, fara ca Craciunescu sa vada. Dupa o astfel de faza Craciunescu ar trebui sa ia o pauza de minumum 50 de ani.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
bine ca va desfiintati si voi,numai comunisrti si prosti mincinosi sunt la rapid !
sunt surprins! aveam impresie buna despre craciunescu, inca de pe vremea cand m-a ajutat odata la linie in partida valcea - tg mures la tineret-sperante. l-am urmarit dupa aceea si mi-a placut ca arbitru. cred ca judecarea ca fiind corecta decizia la acel hent in care mingea loveste mana si nu mana loveste mingea, este determinata de sentimente prosteaua sau alte chestii asemanatoare.
D-le Craciunescu dar ati uitat de de hentul lui ADI POPA la cel de al doilea galben si apoi rosu pentru gorjan.Acest handbalist POPA (vezi si la Ovidiu) cred ca a confundat FEDERATIILE cea de Handbal cu cea a lui DOMNUL BURLEANU .D_LE ADI POPA e bine sa treci la DOMNUL DEDU la handbal mai stii poate e mai bine ca la fotbal esti bun PIVOT pe semicerc succes
craciunescu e stelist vechi. nu e prima data cand mananca pt. fcsp.
Craciunescu de mult comenteaza din amintiri, in plus este extrem de partinitor, de razbunator ( daca arbitra Hategan il martela,,). Despre penalty Porumboiu spunea invers. Inca nu s-a abrogat ideea ca hentul trebuie sa fie voluntar. Cind mingea merge spre poarta, si voit un jucator isi tine membrul superior departat-adica isi mareste aria de acriune, voit- e altceva. Nu e cazul lui Hora, clar surprins de faza, in inghesuiala mare . Poate a fost penalty la Sapunaru, dar, dupa ce am vazut Franta -Romania trebuie sa fie clar , un penalty se da , doar cind este foarte limpede. Despre Enache si Chipciu ce sa mai spun, trebuiau si ei eliminati, de mai multe ori. Inca un campionat distrus de arbitri, voluntar, parerea mea. O mare bila neagra lui Burleanu &CO, ca despre Vasaras & Deaconu mi-era clar. Pe Becali nu-l intereseaza cum castiga, el vrea campionatul pentru bani. Este si trist si strigator la cer ceea ce se intampla. Oare nu vede si DNA,. nu vad sus-pusii tarii hotia asta ?
Esti dus cu pluta agramatule !
Da, a si fost angajat la fratii dinamovisti becali. si partener "samsung" pe vremea lui copos. De primii s-a achitat cu 2 titluri, la ultimul nu a reusit decat o cupa si un titlu. In rest, el este inventatorul "fantei de lumina". Daca o cauti in dictionar este explicata cu "procedeu prin care este furata Steaua de catre un arbitru dinamovist". In rest, somn usor, sa ziceti mersi ca sunteti in playoff (chiar daca nemeritat).
Sapunaru a cautat eliminarea ca sa nu joace impotriva amicului Sumibet, ala cu care juca barbut pe ***! Si cand te gandesti ca perversul de Sumudica a luat-o ca fata de pe Centura inainte si plangea ca, vezi Doamne, Steaua va avea prietenii in playoff (Viitorul si Pandurii) si ca s-ar bucura ca ASA sa intre si ea in playoff ca sa aiba si ei sanse...
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.