Comentarii (37)
djsuspectu
djsuspectu  •  18 Aprilie 2011, 23:09

Cred ca la sfarsitul campionatului clasamentul va arata asa: 1.Vaslui 2. Timisoara 3.Otelul 4.Rapid 5.Dinamo 6.Steaua

djsuspectu
djsuspectu  •  18 Aprilie 2011, 22:57

Cred ca la sfarsitul campionatului clasamentul va arata asa: 1.Vaslui 2. Timisoara 3.Otelul 4.Rapid 5.Dinamo 6.Steaua

nicco
nicco  •  18 Aprilie 2011, 22:40

...daca asa socotiti, de nu le-ati luat in calcul si pe CFR Cluj si pe Unurea Urziceni! Doar au si ele nume, au fost campiuoane recente...

nicco
nicco  •  18 Aprilie 2011, 22:38

E greu de inteles de de socotiti ca atat de multe echipe au sanse la titlu! Sare in ochi faptul ca sanse la titlu au doar Otelul Galati, Politehnica Timisoara si F.C.Vaslui. Probabil ca pe celelalte le puneti la socoteala datiruta numelui! Dar situarea in clasament nu se face dupa numele echipei ci dupa nr de puncte acumulate....

marian_u
marian_u  •  18 Aprilie 2011, 17:51

Otelul are 2855 de voturi si 12%, dinamo 2399 si 14% :))) cum naiba va merge ma sondajul ala, e fakeeee

vioblanco
vioblanco  •  18 Aprilie 2011, 17:19
Postat de t_danc pe 11 Aprilie 2011, 19:50

POLI TIMISOARA ESTE CEA MAI BUNA ECHIPA! NU A PIERDUT NICI UN MECI IN ACEST CAMPIONAT. FORZA VIOLA!

DOAR PE CEL CU RAPID...............SI ATENTIE!!!!!!!!.............VINE VASLUIUL!!!!!!

vioblanco
vioblanco  •  18 Aprilie 2011, 17:16

IN CIUDA DIFERENTEI DE PUNCTE ,DUPA PROGRAM,SE PARE CA PRIMA SANSA O ARE VASLUI.......IAR STEAUA SI DINAMO AU TOT ATATEA SANSE LA TITLU CAT ARE SPORTUL SA SE SALVEZE DE LA RETROGRADARE............ANUL ACESTA UNA DIN CELE DOUA VA RATA EUROPA.......SAU POT MERGE IMPREUNA IN UEFA ...........UNA TERMINA PE CINCI IAR CEALALTA CASTIGA CUPA!

somnuletz
somnuletz  •  18 Aprilie 2011, 15:35
Postat de timisoara2 pe 11 Aprilie 2011, 14:37

Nu ii inteleg pe aia care mai voteaza pentru Steaua si Dinamo ca au sanse sa castige campionatul. Asa frustrati nu prea mai gasesti niciunde ! Nu zice sa votati echipa cu care tineti. zice sa votati cine credeti ca va lua campionatul si nicidecum Steaua sau Dinamo nu mai au si nici nu au avut vreodata anul acesta sana sa il castige !

Ce legatura are faptul ca eu tin cu Steaua cu sondajul? Daca eu cred ca Steaua mai are sanse, eu votez cu Steaua, sau poate ai vrea sa votez cu Timisoara?

asyan
asyan  •  18 Aprilie 2011, 13:45

Asa as spune si eu Vasluiiul are cel mai usor program. Are si cel mai bun joc la momentul actual

sibelius
sibelius  •  18 Aprilie 2011, 12:52
Postat de timisoara2 pe 11 Aprilie 2011, 14:37

Nu ii inteleg pe aia care mai voteaza pentru Steaua si Dinamo ca au sanse sa castige campionatul. Asa frustrati nu prea mai gasesti niciunde ! Nu zice sa votati echipa cu care tineti. zice sa votati cine credeti ca va lua campionatul si nicidecum Steaua sau Dinamo nu mai au si nici nu au avut vreodata anul acesta sana sa il castige !

Ba nene, daca te uiti la program voi aveti cele mai mici sanse la campionat, exceptand cazul in care Jabba nu umbla pe la arbitrii.

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
Comentează