Alte știri din fotbal
Ce au spus Nicolae Stanciu, Ianis Hagi, Răzvan Marin și Radu Drăgușin după ce au văzut grupa României » Cei 4 s-au pus de acord
0
„Grupă excelentă” » Bosniecii jubilează după ce au văzut că vor întâlni România în drumul spre CM
0
Presa din Austria exultă, după tragerea la sorți pentru preliminariile CM 2026 » Ce a apărut despre România
0
Edward Iordănescu pentru GSP.ro după ce a aflat grupa României pentru preliminarii: „De pe primul loc!”
0
Știri din fotbal internațional
Un fost selecționer a fost condamnat 20 de ani la închisoare!
0
Karl-Heinz Rummenigge a fost „călcat” de hoți. Răufăcătorii i-au sustras o sumă importantă din casă
0
Ancheta s-a finalizat. Verdictul procurorilor suedezi în dosarul Kylian Mbappe, suspectat de viol la Stokholm
0
Veste cruntă primită chiar înaintea meciului: „Fotbalul nu mai contează pentru noi într-o asemenea zi tragică”
0
Lifestyle
Cine sunt concurenții de la Survivor România 2025 » Mai mulți sportivi participă la show-ul TV
0
Face ravagii în orașul lui Lionel Messi » Una dintre vedetele jurnalismului sportiv a pozat răvășitor pe plajă
0
„Cea mai sexy înotătoare” e româncă și e vedetă în SUA » Are din ce în ce mai mulți fani
1
Fosta soție a lui Achraf Hakimi l-a uitat definitiv » Noul iubit are o avere de peste 100 de milioane de euro
1
Citeste: Dar MM-ul are ?
Nu te contrazic,sunt lucruri care iubitotii fenomenului doresc sa-l cunoasca,dar asta ar fi corecta intr-o dezbatere cu toti candidati,nu sa se dea numai in unul singur.Nu am nici o problema daca nu va fi gh. popescu,vreau ca oricare ar veni sa faca ceva bun. Apropo,cat despre presa,nu mai demult de aseara,a fost decernarea balonului de aur,eveniment pe seama caruia a discutat si presa noastra,si mai marele gazetar,jurnalist.....Decebal Radulescu intreba cine voteaza de la noi din tara.Consider ca ar fi trebuit sa stie,sau daca nu stia,macar sa taca din gura si intr-o pauza publicitara sa intrebe pe cei care erau invitati in platoul emisiuni.Dar asta reflecta nivelul jurnalismului romanesc.
Sunt de acord cu tine, cu mentiunea ca eu ma multumesc si cu un raspuns al lor in presa (Gsp).
ce nu inteleg eu este de ce vorbiti doar despre Popescu ? iar despre ceilalti candidati nu apare nimic?
...cu votul.
Gresesti.Intrebarile presei sunt intrebarile pe care noi iubitorii fotbalului romanesc am vrea sa le punem lui G.Popescu. De fapt as indrazni sa spun ca este o sinteza a subiectelor dezbatute pe forum chiar de noi, in ultimele zile. Eu, care am un mare respect pentru cariera de fotbalist a lui G.Popescu marturisesc ca am fost tentat sa votez (bifez) in dreptul numelui sau. Insa cred ca ar fi corect sa votam abia dupa ce primesc si ceilalti candidati un set de 7 intrebari,la fel de pertinente, si binenteles vor si raspunde fiecare punct cu punct. Consider ca lista de candidati nu este intreaga, lipseste de pilda I.Andone .Sunt convins ca au si altii "bube"in cap.Deci sa nu ne pripim
Gica Popescu nu are calitatea morala pe care un presedinte de federatie de fotbal ar trebui sa o aiba: a fost turnator la securitate, a cerut favoruri statului roman pentru a veni la nationala, nu are nicio afacere manageriata de el care sa fie cat de cat rentabila sau, macar, demna de luat in seama (Scoala de fotbal "Gica Popescu" este un exemplu clasic de "ASA NU") si, ceeace este cel mai important, Popescu Gheorghe este condamnat de o insatnta romaneasca pentru spalare de bani si evaziune fiscala, deci incompatibil ce functia de presedinte al FRF. Cu el si cu Hagi (fosti fotbalisti magnifici, de altfel) blaturile din fotbalul nostru vor continua.
Intrebarea nr. 8 : UEFA a considerat ca problemele lui Gh. Popescu cu justitia sunt incompatibile cu calitatea de functionar al acestei institutii, ca urmare a trebuit sa demisioneze. Este moral ca sa mai candideze pt o functie de asemenea insemnatate ca presedinte la FRF ? Presupunand ca va fi ales, cat de credibil va fi ?
Dincolo de trecutul candidatului Popescu, cu el se prefigureaza un viitor deloc stralucit. Vom avea un Sandu conducand totul in continuare, din umbra, cu renta viagera nesimtita, cu sforarii atat ale gruparii Becali( din jurul lui Popescu), cat si a lui Gheara( cea din jurul lui Sandu). Insa, in mod sigur, jocurile sunt facute pentru Popescu.
Gica Popescu si Vasile Avram - 2 condamnati penal, nu ar trebui, prin lege, sa aiba dreptul sa candideze. Deci, sa nu ne miram ca fotbalul romanesc nu va iesi din mocirla vreme lunga de acum incolo...
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.