Comentarii (49)
solomon_i
solomon_i  •  14 Ianuarie 2014, 13:20

Citeste: Dar MM-ul are ?

florin8225
florin8225  •  14 Ianuarie 2014, 13:10
Postat de solomon_i pe 14 Ianuarie 2014, 12:44

...cu votul.

Nu te contrazic,sunt lucruri care iubitotii fenomenului doresc sa-l cunoasca,dar asta ar fi corecta intr-o dezbatere cu toti candidati,nu sa se dea numai in unul singur.Nu am nici o problema daca nu va fi gh. popescu,vreau ca oricare ar veni sa faca ceva bun. Apropo,cat despre presa,nu mai demult de aseara,a fost decernarea balonului de aur,eveniment pe seama caruia a discutat si presa noastra,si mai marele gazetar,jurnalist.....Decebal Radulescu intreba cine voteaza de la noi din tara.Consider ca ar fi trebuit sa stie,sau daca nu stia,macar sa taca din gura si intr-o pauza publicitara sa intrebe pe cei care erau invitati in platoul emisiuni.Dar asta reflecta nivelul jurnalismului romanesc.

solomon_i
solomon_i  •  14 Ianuarie 2014, 12:57
Postat de gado pe 14 Ianuarie 2014, 11:51

gh popescu a fost cel mai mediatizat candidat. deci si cel mai expus ! setul de intrebari este corect. INSA, pentru IMPARTIALITATE, ar trebui mediatizati si studiati, cu aceeasi intensitate, toti candidatii inscrisi. apoi ar trebui sa li se adreseze si lor seturi de intrebari incomode, similare cu cel din acest articol. sigur, toti au cate ceva de ascuns, care nu da bine la CV gh popescu NU TREBUIE SA RASPUNDA ACUM acestor intrebari. ci in momentul in care TOTI candidatii vor primi seturi de intrebari incomode. si ar trebui ca raspunsurile sa le dea, fiecare pe rand, in direct la tv. cred ca ar rezulta o dezbatere interesata...

Sunt de acord cu tine, cu mentiunea ca eu ma multumesc si cu un raspuns al lor in presa (Gsp).

lolozauru
lolozauru  •  14 Ianuarie 2014, 12:52

ce nu inteleg eu este de ce vorbiti doar despre Popescu ? iar despre ceilalti candidati nu apare nimic?

solomon_i
solomon_i  •  14 Ianuarie 2014, 12:44
Postat de solomon_i pe 14 Ianuarie 2014, 12:44

Gresesti.Intrebarile presei sunt intrebarile pe care noi iubitorii fotbalului romanesc am vrea sa le punem lui G.Popescu. De fapt as indrazni sa spun ca este o sinteza a subiectelor dezbatute pe forum chiar de noi, in ultimele zile. Eu, care am un mare respect pentru cariera de fotbalist a lui G.Popescu marturisesc ca am fost tentat sa votez (bifez) in dreptul numelui sau. Insa cred ca ar fi corect sa votam abia dupa ce primesc si ceilalti candidati un set de 7 intrebari,la fel de pertinente, si binenteles vor si raspunde fiecare punct cu punct. Consider ca lista de candidati nu este intreaga, lipseste de pilda I.Andone .Sunt convins ca au si altii "bube"in cap.Deci sa nu ne pripim

...cu votul.

solomon_i
solomon_i  •  14 Ianuarie 2014, 12:44
Postat de florin8225 pe 14 Ianuarie 2014, 12:02

E foarte corect ceea ce zici. Eu un singur lucru nu inteleg,si anume ce intereseaza pe mai marii gsp-ului si ce calitate au sa interogheze un om,oricare ar fii,fie el si gh.popescu. La general vorbind,toata prea din Romania ar trebui sa se uite la ce probleme au ei,cum fac aceasta munca (ca si ziare de sport),si sa nu se mai uite la problemele altora,sunt ziare de can-can care "analizeaza" asta.

Gresesti.Intrebarile presei sunt intrebarile pe care noi iubitorii fotbalului romanesc am vrea sa le punem lui G.Popescu. De fapt as indrazni sa spun ca este o sinteza a subiectelor dezbatute pe forum chiar de noi, in ultimele zile. Eu, care am un mare respect pentru cariera de fotbalist a lui G.Popescu marturisesc ca am fost tentat sa votez (bifez) in dreptul numelui sau. Insa cred ca ar fi corect sa votam abia dupa ce primesc si ceilalti candidati un set de 7 intrebari,la fel de pertinente, si binenteles vor si raspunde fiecare punct cu punct. Consider ca lista de candidati nu este intreaga, lipseste de pilda I.Andone .Sunt convins ca au si altii "bube"in cap.Deci sa nu ne pripim

florinch
florinch  •  14 Ianuarie 2014, 12:40
Postat de bombon pe 14 Ianuarie 2014, 12:08

Gica Popescu si Vasile Avram - 2 condamnati penal, nu ar trebui, prin lege, sa aiba dreptul sa candideze. Deci, sa nu ne miram ca fotbalul romanesc nu va iesi din mocirla vreme lunga de acum incolo...

Gica Popescu nu are calitatea morala pe care un presedinte de federatie de fotbal ar trebui sa o aiba: a fost turnator la securitate, a cerut favoruri statului roman pentru a veni la nationala, nu are nicio afacere manageriata de el care sa fie cat de cat rentabila sau, macar, demna de luat in seama (Scoala de fotbal "Gica Popescu" este un exemplu clasic de "ASA NU") si, ceeace este cel mai important, Popescu Gheorghe este condamnat de o insatnta romaneasca pentru spalare de bani si evaziune fiscala, deci incompatibil ce functia de presedinte al FRF. Cu el si cu Hagi (fosti fotbalisti magnifici, de altfel) blaturile din fotbalul nostru vor continua.

gilos
gilos  •  14 Ianuarie 2014, 12:32

Intrebarea nr. 8 : UEFA a considerat ca problemele lui Gh. Popescu cu justitia sunt incompatibile cu calitatea de functionar al acestei institutii, ca urmare a trebuit sa demisioneze. Este moral ca sa mai candideze pt o functie de asemenea insemnatate ca presedinte la FRF ? Presupunand ca va fi ales, cat de credibil va fi ?

cpt.ahab
cpt.ahab  •  14 Ianuarie 2014, 12:14
Postat de a.c.a.b_st pe 14 Ianuarie 2014, 11:41

Ti-ai raspuns singur,a incercat sa fure si a fost prins.deci,mai are rost sa vorbim despre Gica Popescu in postul de presedinte al FRF?

Dincolo de trecutul candidatului Popescu, cu el se prefigureaza un viitor deloc stralucit. Vom avea un Sandu conducand totul in continuare, din umbra, cu renta viagera nesimtita, cu sforarii atat ale gruparii Becali( din jurul lui Popescu), cat si a lui Gheara( cea din jurul lui Sandu). Insa, in mod sigur, jocurile sunt facute pentru Popescu.

bombon
bombon  •  14 Ianuarie 2014, 12:08

Gica Popescu si Vasile Avram - 2 condamnati penal, nu ar trebui, prin lege, sa aiba dreptul sa candideze. Deci, sa nu ne miram ca fotbalul romanesc nu va iesi din mocirla vreme lunga de acum incolo...

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comentează