Alte știri din fotbal
România, avertizată înaintea meciului care ar putea da toate calculele peste cap: „Kosovo poate face o surpriză întotdeauna”
0
FRF în alertă, măsura disperată pentru a opri eventuale scandaluri » Ce RISCĂ România la meciul cu Kosovo + Ce ar urma să se întâmple la meciul cu Cipru
0
Mircea Lucescu a luat o decizie surprinzătoare! Selecționerul României a lăsat în afara lotului 3 „tricolori” pentru meciul cu Kosovo
1
Echipa din Liga 2 e în pragul COLAPSULUI! » Protestul EXTREM al fotbaliștilor: refuză să mai joace!
0
Știri din fotbal internațional
„Meci” a fost și în tribune. Violențe sub privirile președintelui Emmanuel Macron
0
Noi dezvăluiri în cazul arbitrului din Premier League care s-a drogat » Un prieten l-a dat de gol: „Înaintea meciului lui Tottenham a organizat o petrecere cu droguri”
0
Messi a făcut scandal, Argentina învinsă. Serie neagră în deplasare!
1
Dennis Man, lăudat în Italia: „A înțeles perfect!” » Alături de Lukaku și Rafael Leao, între cei mai buni atacanți
0
Lifestyle
Oaspete de seamă la România - Kosovo » Va intona „Deșteaptă-te, române!” în fața a 50.000 de spectatori
8
Ioana, iubita lui Ciprian Marica, apariție senzațională la piscină » Motivul pentru care nu se căsătoresc: „De ce ai schimba lucrurile?”
2
Acuzațiile jurnalistei, după conferința lui Kylian Mbappe: „Mi-a venit să plâng. Nu am putut pune întrebări”
0
Modul neașteptat în care Adrian Mutu a cerut-o în căsătorie pe Sandra: „Era o nebunie totală și nu aveam ce face”
0
Sondaj INSCOP la comanda Libertatea. Topul partidelor din România la ...
Libertatea
Război nuclear între Ucraina și Rusia, anunțat din vest. Expert în ...
Adevărul
Mircea Lucescu a ales! Cei trei "tricolori" lăsaţi în afara lotului pentru ...
ORANGESPORT
Are doar 18 ani și e o tânără speranță a motorsportului românesc: „Gata cu femeia la cratiță, bărbatul la muncă. S-au schimbat rolurile”
Daca sursa e fanatic... m-am lamurit...
Bine ca dezorientatul patron il da afara pe Helmuth... Pe cel care a facut ceea ce n-a mai facut nimeni in fotbalul mondial in ultimele trei decenii si jumatate. De atata stima de sine si de prea mult cult al propriei personalitati, investitorul nu mai poate sa vada nici macar ca au inceput tusierii sa ii dirijeze (din umbra) miscarile. Pacat ca si-a pierdut (degeaba) si mintile si banii... Il vor lucra baietii fara scrupule... Multumita lor, fotbalisti buni si foarte buni, antrenor prost dar ***, staf smecher, obisnuit cu mulsul banilor jupanului, asta este Steaua de azi.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Au sărbătorit titlul clujenilor? Hai la mai mare!
ha! ha! ha! Ei au interactionat oricum la stadion! Cand am facut referire la prieteni era vorba de fotbalistii de la Cluj si CFR nu prieteni de pe scara blocului ;)
De terase ai auzit?!
Dane, ai grija! Si la restaurant a dominat fcsb!!! Fa ceva!!!
Asa sa se explice apatia lui Omrani pe teren?!
Din ce stiu eu restaurantele sunt inchise
Foarte bine au făcut. Doar sunt colegi și prieteni. Noi, suporterii, întindem la o extrema periculoasa confruntările dintre echipe. Cred ca totul s-a parafat la pauza meciului, când Omrani discuta extrem de amical cu Coman
S-a petrecut un lucru civilizat, niste oameni care se cunosc intre ei bine si practica aceeasi meserie au iesit sa bea cateva sticle de vin dupa meci impreuna fara a se ajunge la excese bahice. Chiar daca pe teren au fost adversari. Ar merita un premiu pentru acest lucru, competitia sportiva este competitie sportiva iar relatiile interumane sunt relatii interumane. Referitor la protocol, nu mai conta dupa meci, deoarece intrasera in contact toti pe teren in timpul meciului, deci distantarea in acel moment nu isi mai avea rostul.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.