Alte știri din fotbal
8 povești din alte vremuri » O incursiune de pe gazon la șprițurile cu Țiriac și Năstase: „Mi-a dat un pumn, m-a umplut de sânge, apoi a plecat la cabine”
0
Conflict la Farul? Gică Popescu a dat cărțile pe față despre o ruptură de Gică Hagi: „În acel moment, am zis: «Băi, trebuie să facem ceva!»”
4
„Pe ăsta îmi place să îl port la «seaside»” » Ilie Dumitrescu și-a etalat ceasurile de lux: „Eu când mă uit la o persoană, mă pun la masă și văd…”
3
Aaron Boupendza își face autoportretul: „Sunt cool și relaxat în afara terenului” » Cum îl descrie pe Șumudică, ce obiective are în 2025 și cu cine ar vrea să semneze
3
Știri din fotbal internațional
„Arestați” de Pep Guardiola! Unde au dormit azi noapte jucătorii lui Manchester City
0
Robinho rămâne după gratii, cererea lui a fost respinsă
0
Spaniolii titrează: „Ofertă uriașă pentru Barcelona! Hansi Flick o acceptă și se uită în direcția lui Andrei Rațiu”
0
Victorie categorică pentru Laurențiu Reghecampf în ziua de Crăciun
0
Lifestyle
Logodnica lui Darius Olaru, mesaj scurt chiar înainte ca Gigi Becali să anunțe transferul de 5 milioane de euro: „S-a încheiat!”
10
„Horror” » Aza Gabriela, experiență traumatizantă chiar în pragul Sărbătorilor! Ce a pățit iubita lui Horațiu Moldovan: „Efectiv așa a spus”
1
„Ești minunată” » Antonia face un sacrificiu uriaș pentru a fi cu Daniel Bîrligea: „Mereu a ta”
19
Fotbalistul a fost părăsit de iubită chiar în pragul sărbătorilor! Acum, blonda va participa la Insula Iubirii: „Nu se implica în relație”
8
Denis Man, pe langa faptul ca este deficitar la capitolul forta, nu are calitatea tehnica necesara pt a reusi intr un campionat puternic, precum cel italienesc. Nici macar in cel romanesc nu a rupt norii, pana anul asta (la 22 ani), a fost doar o promisiune. Nu mai vorbim ca la nationala si pe plan intern are zero reusite. Comparativ cu Zicu, care a esuat lamentabil, ii este inferior la capitolul tehnica. Dupa generatia de aur, Mutu si Chivu au fost singurii jucatori romani adevarati, dovada ca au si reusit cariere frumoase in campionate mari.
Sa nu uitam, totusi, ca Man este extrema...nu atacant, cum era Mutu
Sanse mici de reusita in il calcio,,,daca n-a reusit un Goian sau Tamas,,,
Ce presa de parizer avem. Să-i faci prohodul unuia când el are nuntă numai la noi e posibil. Felicitări Denis! Cred că a fost sărbătoare mare la redacție, cred ca majoritatea și-au scos deja articolele despre transferul lui Stanciu la Anderlecht, 1 an doar copy /paste . Sunt și acum unii care plâng după banii pierduți de sărmanii belgieni.
Din nou se pleaca de la aceleasi preconceptii eronate. Lumea are impresia (nu stiu de ce) ca fotbalistii astia sunt cine stie ce talente stelare si numai ambitia ii impiedica sa reuseasca ... vezi doamne, daca erau seriosi, rupeau norii. In realitate majoritatea sunt non valori, tepe date de impresari. Nu spun ca nu o fi ceva de capul lui Man daca au platit aia atat pe el, dar cred ca daca era bun, dadea 30 de goluri pe sezon in campionatul romanesc - Mutu la 19 ani avea 20 goluri in 20 meciuri pana sa il ia Inter, acolo se vedea valoarea. E foarte posibil sa esueze pe lipsa de calitate, nu lipsa de seriozitate.
In sfarsit, un articol bun citit az.. aah, saptamana as.. aah, anul asta pe GSP! :)))
Ma, m-ai zapacit cu tratamentul ala inuman de la gimnastica....Lasa ca e bine acum, *** ca pana la 18 ani zici ca sunt Floarea Leonida in parfum.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Bravo Cătăline! Un articol de nota 10. Sper ca Dennis să țină cont de aceste lucruri pe care le-ai menționat aici. Să își vadă de Fotbal și să aibă tupeul pe care l-a arătat în acest sezon la Steaua !
FOARTE FRUMOS! SCURT SI LA OBIECT!
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.