Comentarii (19)
296839007513707
Cris Juganaru  •  28 Ianuarie 2021, 21:35

Denis Man, pe langa faptul ca este deficitar la capitolul forta, nu are calitatea tehnica necesara pt a reusi intr un campionat puternic, precum cel italienesc. Nici macar in cel romanesc nu a rupt norii, pana anul asta (la 22 ani), a fost doar o promisiune. Nu mai vorbim ca la nationala si pe plan intern are zero reusite. Comparativ cu Zicu, care a esuat lamentabil, ii este inferior la capitolul tehnica. Dupa generatia de aur, Mutu si Chivu au fost singurii jucatori romani adevarati, dovada ca au si reusit cariere frumoase in campionate mari.

cneius
cneius  •  28 Ianuarie 2021, 21:30
Postat de tipsy pe 28 Ianuarie 2021, 21:09

Din nou se pleaca de la aceleasi preconceptii eronate. Lumea are impresia (nu stiu de ce) ca fotbalistii astia sunt cine stie ce talente stelare si numai ambitia ii impiedica sa reuseasca ... vezi doamne, daca erau seriosi, rupeau norii. In realitate majoritatea sunt non valori, tepe date de impresari. Nu spun ca nu o fi ceva de capul lui Man daca au platit aia atat pe el, dar cred ca daca era bun, dadea 30 de goluri pe sezon in campionatul romanesc - Mutu la 19 ani avea 20 goluri in 20 meciuri pana sa il ia Inter, acolo se vedea valoarea. E foarte posibil sa esueze pe lipsa de calitate, nu lipsa de seriozitate.

Sa nu uitam, totusi, ca Man este extrema...nu atacant, cum era Mutu

533199587265336
Tosca Gelu  •  28 Ianuarie 2021, 21:17

Sanse mici de reusita in il calcio,,,daca n-a reusit un Goian sau Tamas,,,

wflo27
wflo27  •  28 Ianuarie 2021, 21:15

Ce presa de parizer avem. Să-i faci prohodul unuia când el are nuntă numai la noi e posibil. Felicitări Denis! Cred că a fost sărbătoare mare la redacție, cred ca majoritatea și-au scos deja articolele despre transferul lui Stanciu la Anderlecht, 1 an doar copy /paste . Sunt și acum unii care plâng după banii pierduți de sărmanii belgieni.

tipsy
tipsy  •  28 Ianuarie 2021, 21:09

Din nou se pleaca de la aceleasi preconceptii eronate. Lumea are impresia (nu stiu de ce) ca fotbalistii astia sunt cine stie ce talente stelare si numai ambitia ii impiedica sa reuseasca ... vezi doamne, daca erau seriosi, rupeau norii. In realitate majoritatea sunt non valori, tepe date de impresari. Nu spun ca nu o fi ceva de capul lui Man daca au platit aia atat pe el, dar cred ca daca era bun, dadea 30 de goluri pe sezon in campionatul romanesc - Mutu la 19 ani avea 20 goluri in 20 meciuri pana sa il ia Inter, acolo se vedea valoarea. E foarte posibil sa esueze pe lipsa de calitate, nu lipsa de seriozitate.

s1lv1o_
s1lv1o_  •  28 Ianuarie 2021, 21:05

In sfarsit, un articol bun citit az.. aah, saptamana as.. aah, anul asta pe GSP! :)))

mattteo
mattteo  •  28 Ianuarie 2021, 21:00

Ma, m-ai zapacit cu tratamentul ala inuman de la gimnastica....Lasa ca e bine acum, *** ca pana la 18 ani zici ca sunt Floarea Leonida in parfum.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dmmit27
dmmit27  •  28 Ianuarie 2021, 20:59

Bravo Cătăline! Un articol de nota 10. Sper ca Dennis să țină cont de aceste lucruri pe care le-ai menționat aici. Să își vadă de Fotbal și să aibă tupeul pe care l-a arătat în acest sezon la Steaua !

235722471388385
Emilian Scurtu  •  28 Ianuarie 2021, 20:55

FOARTE FRUMOS! SCURT SI LA OBIECT!

Comentează