Alte știri din fotbal
„De Divizia B!” » Dan Petrescu s-a declarat „foarte supărat”, apoi a plecat brusc de la interviu: „Mereu primesc întrebarea asta!”
0
Eroul Rapidului cu CFR Cluj a numit principalul obstacol din Gruia: „Nu ne-a permis să jucăm mai mult”
0
„Mă simțeam dator dacă pierdeam” » Marius Șumudică, prima reacție după finalul dramatic din CFR Cluj - Rapid
0
CFR Cluj - Rapid 1-1 » Remiză cu scântei... pe final! Două goluri la -2 grade în Gruia
19
Știri din fotbal internațional
Kosovarul care „l-a rupt” pe Stanciu, implicat în cea mai bizară fază din La Liga » A fost eliminat pentru un gest grosolan, dar echipa lui a primit o „indirectă” din care a marcat golul decisiv
0
Deznodământ incredibil în meciul Barcelonei » Elevii lui Hansi Flick conduceau cu 2-0 în minutul 83, dar nu au câștigat
0
Atalanta s-a impus pe terenul Parmei și a urcat pentru moment pe prima poziție în Serie A » Valentin Mihăilă a oferit pasa decisivă la golul „cruciaților”
0
Concluziile lui Pep Guardiola, după usturătorul 0-4 cu Tottenham: „Știam că mai devreme sau mai târziu se va întâmpla”
0
Lifestyle
Cum arată la 50 de ani fosta soție a lui Gabi Balint » Mesaj emoționant primit de fostul manechin de ziua ei
3
Vedeta din România, cu nervii la pământ din cauza lui Neymar: „S-au dus pe lângă mine 10 milioane! Poate am noroc în dragoste... și acolo e dezastru”
18
Starul de 100 de milioane a apărut cu noua iubită la evenimentul monden al finalului de an » Blonda a atras toate privirile
7
EMOȚIE! Imagine înduioșătoare la România - Cipru, surprinsă la final de fotoreporterul GSP
12
Putin aprobă ștergerea datoriilor noilor recruți până la 92.000 de euro. ...
Libertatea
„Moartea lichidă”. Un chirurg cardiolog împărtășește cele patru alimente și ...
Adevărul
Temerea lui Gâlcă! El e antrenorul pe care l-a bănuit că-i "vânează" ...
ORANGESPORT
Are doar 18 ani și e o tânără speranță a motorsportului românesc: „Gata cu femeia la cratiță, bărbatul la muncă. S-au schimbat rolurile”
Comentatorii GSP mută ”centrul de greutate” al luptei pentru titlu din teren în tribune? Păi de ce nu trag ei atunci concluzia, justificată (!), că Astra a preferat ca - în loc să joace pe bune și să-și dea viața cu FCSB - să facă pe placul ”finanțatorilor” (că s-a dovedit că nu au doar unul - așteptăm azi sancțiunile pe care le va dicta Comisia de Disciplină a FRF) și să o transforme pe FCSB în favorită la titlu? ,,,Am folosit integral aproape chiar exprimarea lor, dar dintr-un alt punct de vedere - fiindcă, din fericire, există mai multe puncte de vedere în afara celui gigist (cel prin care ”analizează” fotbalul presa ”sportivă” de la noi)...
Numai comentarii subiective, aici cat si pe facebook , pana si de la "top fans". Serios?
Prefer sa discut despre Camelia Baltoi, am citit numai comentarii ieftine ieri aici. Cele 5 teme propuse sunt abureli.
1) relevant nu e procentajul in functie de nr de victorii la limita, ci de victorii cu 1-0. un 3-2 sau 4-3 numai meci urat nu poate fi catalogat. 2) in 1990 marile echipe nu aveau voie sa aiba mai mult de 3 straini in lot. apropo, in afara de futre poti sa imi spui din memoriu inca un jucator care juca la atletico madrid in 1990?
"Controversa pe Craiova: ar trebui să joace pe bune și să-și dea viața cu CFR? Sau să facă pe placul suporterilor și să nu o transforme pe FCSB în favorită la titlu?" Aici nu e vreo controversa, e destul de clar ce vor face oltenii. 3 puncte asigurate pentru CFR. Apoi vine Dudelange la vara si ii pune (iar) la punct pe campionii de paie.
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.