Comentarii (14)
t.u.d.o.r.
t.u.d.o.r.  •  10 Martie 2014, 12:03
Postat de omar09 pe 10 Martie 2014, 11:27

Anul asta se implinesc 15 ani ca stau la Roma si ,tifo, pt AS Roma ,,,cunosc si ,primavera, echipa de juniori de la Roma,,,eu va zic ca la TRIGORIA, sant ,destui ,magazineri, si giardineri nu mai au nevoie de intariri, antitalentele de la Steaua pot sa faca lucrul copiilor de mingi nimic mai mult,,Pietro ala cred ca a baut benzina ,numai Keriches poate sa vina ca rezerva .

Ai si uitat limba materna de cand esti fan AS Roma :(

kraus
kraus  •  10 Martie 2014, 11:41

Contra graţierii lui Popescu: ://www.petitieonline.com /contra_graierii_lui_gic_popescu_pentru_respectarea_justiiei

omar09
omar09  •  10 Martie 2014, 11:27

Anul asta se implinesc 15 ani ca stau la Roma si ,tifo, pt AS Roma ,,,cunosc si ,primavera, echipa de juniori de la Roma,,,eu va zic ca la TRIGORIA, sant ,destui ,magazineri, si giardineri nu mai au nevoie de intariri, antitalentele de la Steaua pot sa faca lucrul copiilor de mingi nimic mai mult,,Pietro ala cred ca a baut benzina ,numai Keriches poate sa vina ca rezerva .

eucutine
eucutine  •  10 Martie 2014, 11:18

Roma romena! Sa fim seriosi, niciunul nu ar putea juca la Roma. Vad ca nu e in lista, singurul care ar putea sa o faca ar fi Tatarusanu, mai ales ca De Sanctis are 73 de ani!

Comentează