Alte știri din fotbal
Universitatea Craiova - CFR Cluj » Gâlcă și Petrescu luptă pentru primul loc în Superliga. Echipele de start + cote
4
Arbitrul despre care Gigi Becali a afirmat că are o „perversitate de nedescris”, delegat la Oțelul - FCSB
0
Ședință la Rapid: ce i-a spus Șumudică lui Boupendza, după incidentele de la meciul cu Petrolul
0
Cristi Borcea înapoi la Dinamo? Marius Niculae a dat răspunsul pe loc: „Vă spun ce știu de la el”
0
Știri din fotbal internațional
Fiorentina - Inter, abandonat. Jucătorul s-a prăbușit pe teren
0
Amorim, prima victorie în Premier League. Manchester United a spulberat-o pe Everton
0
Real Madrid, victorie fără emoții cu Getafe și s-a apropiat la un punct de Barcelona. Mbappe și Bellingham au fost decisivi
0
Cum a caracterizat Ange Postecoglou prestația lui Radu Drăgușin, imediat după meciul cu Fulham
0
Lifestyle
Arpad Paszkany, cadou de mii de euro pentru iubita mai tânără cu 23 de ani: „Jucării noi”
7
Reacția fostului internațional când a văzut pozele la limită cu fiica lui: „Îi spun mereu: «Ține minte că tatăl tău e cunoscut»”
5
Mădălina Ghenea a arătat cum se menține în formă: „Am urmărit un băiat timp de 20 de minute făcând aceleași mișcări. A suferit alături de mine”
5
Soția lui Dan Șucu, reacție după victoria lui Călin Georgescu: „De ce punem mai întâi ștampila și abia apoi căutăm în DEX?”
208
SUNTETI ECHIPA CARE NU ARE 5 MECIURI FARA PROBLEME, DINAMO SI STEAUA ERAU COPII PE LANGA VOI PE TIMPURI, CEL PUTIN EI AVEAU SI ECHIPA, VOI SUNTETI NISTE HOTI ORDINARI.CHIAR DACA AVANTAJAZA STEAUA SPER SA VA BATA MIOVENIUL!
Si postacii lor sunt cei mai agramati ceea ce dovedeste ca sunt maghiari .
tu credeai ca gunoiu asta care nu stie altceva decat sa injure ....este din ardeal
cfr, pacat. Se vede ca va conduce un maghiar hot!
Gata, m-am convins. Imi era teama ca esti sibian. Acum sunt linistit, toti ascunsii de pe net si cu obsesii maladive chiar nu merita timp mai mult irosit. Succces la huiduiala! O sa-ti fac cu mana de la Sarbatoarea Campionilor! :)
uitate ma ciobane la echipa ta stelemeaua ce meciuri ati facut cu chiajna,sportul ,brasov
Mai Gyuri sunteti hoti la fel ca Steaua lui Becali. Ati facut de rusine tot Ardealul cu blaturile voastre .
Cine se repeta papagaliceste, inseamna ca vrea doar scandalul si nu are nimic de spus... Hai sa discutam despre plonjonul lui Adi Popa, de langa Gabi Muresan, la o eliminare care ne-a costat puncte, ce zici? Eu despre faza de la Sibiu te-am rugat sa spui exact care este suma primita de Radu Petrescu de la CFR. Poti?
Cea mai controversata faza din LIGA 1-Iulian Popa(Vointa Sibiu) Beto(CFR Cluj)0-1.avi ://www.youtube.com/watch?v=biebUaTd2S0 Citeste Gyuri cometariile de pe youtube sa vezi cum toti ardelenii se dezic de hotia ta de echipa .
asta e un frustrat ,cioban de la stana lu jiji deghizat..........un bosorog care a pupat pe ceausescu in fund cand era pioner
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.