Comentarii (158)
catzulinho
catzulinho  •  15 Mai 2012, 13:40

Spuneti concret ce surse, nu surse argesene, astea-s vrajeli, ma rog, nu ca nu as crede ca oameni ca Becali livreaza bani in conturile argesenilor pt Mioveni insa vreua un pic mai mult sange in ... Spuneti concret care ce face, altfel articolul e practic in zadar, tot poporul stie ca vor fii motivati.

ardelean100suta
ardelean100suta  •  15 Mai 2012, 13:39
Postat de albusibiu pe 15 Mai 2012, 13:37

Si inca ceva. Este cat se poate de magulitor ca si tu (cum au mai fost si altii) spuneti ca munca mea ar fi retribuita. Inseamna ca pare intr-adevar profesionist facuta. Multumesc pentru aprecierea voastra sincera. :)

Mai Gyuri sunteti hoti la fel ca Steaua lui Becali. Ati facut de rusine tot Ardealul cu blaturile voastre . Ce a facut Beto la Sibiu este reprezentativ pentru stilul votru miselesc. Cea mai controversata faza din LIGA 1-Iulian Popa(Vointa Sibiu) Beto(CFR Cluj)0-1.avi ://www.youtube.com/watch?v=biebUaTd2S0 Citeste Gyuri cometariile de pe youtube sa vezi cum toti ardelenii se dezic de hotia ta de echipa .

albusibiu
albusibiu  •  15 Mai 2012, 13:37
Postat de ardelean100suta pe 15 Mai 2012, 13:31

Gunoiul ala este membru UDMR Cluj omul posteaza aici pe bani grei.

Si inca ceva. Este cat se poate de magulitor ca si tu (cum au mai fost si altii) spuneti ca munca mea ar fi retribuita. Inseamna ca pare intr-adevar profesionist facuta. Multumesc pentru aprecierea voastra sincera. :)

albusibiu
albusibiu  •  15 Mai 2012, 13:35
Postat de ardelean100suta pe 15 Mai 2012, 13:31

Hahahaha.....Sa vada asta, cred ca s-ar prapadi de ras amicii mei de la TNL Sibiu. :))) Hai sa vedem cat de sibian esti mataluta: ia spune, cum se zice corect "Podul Minciunilor" sau "Podul Mincinosilor"? Ia spune, care e biserica sibiana despre care se spune ca ar avea o ghiulea infipta in zid? Si, daca vrei, spune-mi, care a fost prima incinta a vechii cetati medievale a Sibiului? Orice sibian cred ca stie lucrurile astea, UDMR-istule. :)

22schurlle
22schurlle  •  15 Mai 2012, 13:35

le trebuie bani sa nu intre la parnaie dupa ce au i tretinut relatii sexuale cu minore.......!!!!!!!cine ii putea salva daca nu ciobanu si grajdaru

ardelean100suta
ardelean100suta  •  15 Mai 2012, 13:31
Postat de kakaoka1907 pe 15 Mai 2012, 13:03

TEXT PT albusibiu, JENANTUL POSTAC DIN COCINA GRUIA!

dan76cj
dan76cj  •  15 Mai 2012, 13:09

etapa asta iau bataie si Steaua si Vasluiul si se mai calmeaza lumea :)))

albusibiu
albusibiu  •  15 Mai 2012, 13:06
Postat de kakaoka1907 pe 15 Mai 2012, 13:03

:)))) De cate ori ti s-au sters conturile, baiatule? Eu n-am nicio problema, cine ma cauta ma gaseste usor pe net, dorm cat se poate de linistit noaptea, fara sa am datorii (nici macar morale) la nimeni. Acelasi lucru poti spune oare si tu? Dupa limbaj se pare ca n-ai mai folosit hartia igienica de tare multa vreme.

lycantrop
lycantrop  •  15 Mai 2012, 13:05
Postat de kakaoka1907 pe 15 Mai 2012, 13:02

mai SOBOLANE, tu nu ai ONOARE si COLOANA , nevertebratule, nici unul care poate sa tina su PENALII frecomax. Metoda VALIZA e brevetata de SCROAFA MURESAN, idotule. Nu vrei o liga numai cu sclavii vostrii?? Galati, Brasov, Tg-Mures? Echipele TARFE ALE LIGII I ! ati NENOROCIT LIGA cu arbitrii corupti si jucatori "imprumutati" . tot vb de U Cluj si zici dinamo2, U are ONOARE, dar tu nu stii ce e aia, iti iei banul din TROACA GRUIA !!! ZABALOSULE!

... vorbesti in fata oglinzii?

kakaoka1907
kakaoka1907  •  15 Mai 2012, 13:03

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • •••
  • 16
Comentează