Comentarii (158)
kakaoka1907
kakaoka1907  •  15 Mai 2012, 13:02

mai SOBOLANE, tu nu ai ONOARE si COLOANA , nevertebratule, nici unul care poate sa tina su PENALII frecomax. Metoda VALIZA e brevetata de SCROAFA MURESAN, idotule. Nu vrei o liga numai cu sclavii vostrii?? Galati, Brasov, Tg-Mures? Echipele TARFE ALE LIGII I ! ati NENOROCIT LIGA cu arbitrii corupti si jucatori "imprumutati" . tot vb de U Cluj si zici dinamo2, U are ONOARE, dar tu nu stii ce e aia, iti iei banul din TROACA GRUIA !!! ZABALOSULE!

lycantrop
lycantrop  •  15 Mai 2012, 13:01
Postat de albusibiu pe 15 Mai 2012, 12:43

Al treilea copy-paste pe care-l vad eu de la tine. E clar, nu esti ceea ce te pretinzi.

"ardelean100suta" utilizeaza expresii precum PRAMATIE (moldovenism, nu exista in Ardeal). Inca unul care umbla cu cioara vopsita... si care sufera vadit de ceva probleme existentiale:))

albusibiu
albusibiu  •  15 Mai 2012, 12:43
Postat de ardelean100suta pe 15 Mai 2012, 12:37

Punctele furate in mod ticalos de Beto la Sibu pot aduce titlul in Gruia si oricare echipa din Ardeal ar fi gasit in asa ceva miros de mitic si rusine . Au dreptate toti ca va comportati ca maghiarii si nu ca ardeleanul civilizat si cu obraz. Ce fac oile lui Steaua faceti si voi la fel, nu vad vro diferenta intre metodele lor murdare si ale voastre. Pentru mine este clar, intre albanezii becalioti si maghiarii din Gruia nu este vreo diferenta de mentalitate.

Al treilea copy-paste pe care-l vad eu de la tine. E clar, nu esti ceea ce te pretinzi.

ardelean100suta
ardelean100suta  •  15 Mai 2012, 12:37
Postat de albusibiu pe 15 Mai 2012, 12:27

Cand nu ai nimic de spus, dai cu copy-paste-ul. Ce exemplar ratat de ardelean!

Punctele furate in mod ticalos de Beto la Sibu pot aduce titlul in Gruia si oricare echipa din Ardeal ar fi gasit in asa ceva miros de mitic si rusine . Au dreptate toti ca va comportati ca maghiarii si nu ca ardeleanul civilizat si cu obraz. Ce fac oile lui Steaua faceti si voi la fel, nu vad vro diferenta intre metodele lor murdare si ale voastre. Pentru mine este clar, intre albanezii becalioti si maghiarii din Gruia nu este vreo diferenta de mentalitate.

microbistpursange
microbistpursange  •  15 Mai 2012, 12:37
Postat de badeadorian pe 15 Mai 2012, 12:25

Cel care a patruns pe tunel si l-a lovit pe Cadu era persoana oficiala din staff-ul lui U Cluj , maseur , avea dreptul sa fie acolo . Perfect ar fi sa faca putina parnaie ( pentru lipsa de creier mai ales), cateva luni macar , asa se potolesc multi misei cu aptitudini de smardoi .

Corect ala ar trebui sa facă multa pușcărie asa toți cei care sunt oficiali în fotbal s-ar gândi de 10 ori înainte sa faca ceva. Din cate știu eu doua echipe de avocați ale Stelei si Vasluiului deja lucreaza intens pentru ca la TAS sa nu vorbească doar ungurii . Si amicul nostru comun lucrează într-o echipa, de ce crezi ca nu a vrut deloc sa comenteze din punct de vedere juridic ( el fiind jurist de 2 decenii) ce se întâmplă ? Hai fi smart și pune-ți mintea la lucru .

albusibiu
albusibiu  •  15 Mai 2012, 12:30
Postat de badeadorian pe 15 Mai 2012, 12:25

Cel care a patruns pe tunel si l-a lovit pe Cadu era persoana oficiala din staff-ul lui U Cluj , maseur , avea dreptul sa fie acolo . Perfect ar fi sa faca putina parnaie ( pentru lipsa de creier mai ales), cateva luni macar , asa se potolesc multi misei cu aptitudini de smardoi .

Ok, unul era oficial. Dar celalalt? Cel cu tricou negru era taximetrist, trist, e drept sau, dupa ultimele informatii, avea un acces general, un fel de oficial de rang B. Avea ce sa caute acolo? Cum e cu securitatea stadionului?

albusibiu
albusibiu  •  15 Mai 2012, 12:28
Postat de microbistpursange pe 15 Mai 2012, 12:24

Evident prietene , crezi ca exista vreun microbist in tara asta care sa nu gandeasca la fel. Totul a fost matrasit de MAFIA FRF MIRCEA SANDU DUMITRU DRAGOMIR pentru ca altfel cu acele imagini cu batai erau suspendati peste 10 etape toti participantii la incaierare. Din pacate clubul U Cluj aici s-a comportat la fel ca un club de mitici si se pare ca legendara civilizatie clujeana este doar un basm pentru copiii. Cel putin la nivel de oficiali. Suporterii universitari au fost incredibil de civilizati si cu stapanire de sine, in Ghencea sau Giulesti se termina cu morti ca la Catastrofa 29 mai 1985 Stadionul Heysel Belgia Numărul morţilor: 39

Eu inca mai astept sa enumeri jucatorii titulari ai CFR-ului care au intrat in tunelul de la vestiare. Sunt sigur ca stii aceste nume si ca nu vorbesti doar din "putul gandirii". Haide, stim ca vrei....dar oare poti? :)

albusibiu
albusibiu  •  15 Mai 2012, 12:27
Postat de ardelean100suta pe 15 Mai 2012, 12:14

Cand nu ai nimic de spus, dai cu copy-paste-ul. Ce exemplar ratat de ardelean!

albusibiu
albusibiu  •  15 Mai 2012, 12:26
Postat de microbistpursange pe 15 Mai 2012, 12:03

Ianoș nu vorbeam cu tine ungure, mergi și halește-ti gulașul tău împuțit și nu te mai baga în discuții .

Haha, inca o data ti-ai dovedit cretinismul. Ti-am dat sansa de a pune argumente si, ce faci? Janos in Sibiu? Bine, indianule! :)

badeadorian
badeadorian  •  15 Mai 2012, 12:25
Postat de gabitzu01 pe 15 Mai 2012, 12:17

hai sa fim seriosi, crede cineva ca nu functionau camerele? au preferat o amenda de la jandarmerie de 10.000 lei decat suspendari drastice ale stadionului sau persoanelor implicate si au declarat ca nu functionau camerele. oricum, ca suporter neutru, am o intrebare: am vazut ca Rapidul a primit etape intregi de suspendare ( fara spectatori ) pt lozinci ale galeriei, echipa mea FC Arges a primit 2 etape de suspendare a terenului pt ca la ultimul meci in Liga 1 cativa suporteri ai lui Dinamo au patruns pe teren, iar U Cluj sa nu ia nici o suspendare pt ca o persoana a patruns pe tunel sia lovit un jucator al echipei adverse? Pare putin tras de par si suna a favorizare a echipelor adverse CFR

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • •••
  • 16
Comentează