Comentarii (158)
microbistpursange
microbistpursange  •  15 Mai 2012, 12:24
Postat de gabitzu01 pe 15 Mai 2012, 12:17

hai sa fim seriosi, crede cineva ca nu functionau camerele? au preferat o amenda de la jandarmerie de 10.000 lei decat suspendari drastice ale stadionului sau persoanelor implicate si au declarat ca nu functionau camerele. oricum, ca suporter neutru, am o intrebare: am vazut ca Rapidul a primit etape intregi de suspendare ( fara spectatori ) pt lozinci ale galeriei, echipa mea FC Arges a primit 2 etape de suspendare a terenului pt ca la ultimul meci in Liga 1 cativa suporteri ai lui Dinamo au patruns pe teren, iar U Cluj sa nu ia nici o suspendare pt ca o persoana a patruns pe tunel sia lovit un jucator al echipei adverse? Pare putin tras de par si suna a favorizare a echipelor adverse CFR

Evident prietene , crezi ca exista vreun microbist in tara asta care sa nu gandeasca la fel. Totul a fost matrasit de MAFIA FRF MIRCEA SANDU DUMITRU DRAGOMIR pentru ca altfel cu acele imagini cu batai erau suspendati peste 10 etape toti participantii la incaierare. Din pacate clubul U Cluj aici s-a comportat la fel ca un club de mitici si se pare ca legendara civilizatie clujeana este doar un basm pentru copiii. Cel putin la nivel de oficiali. Suporterii universitari au fost incredibil de civilizati si cu stapanire de sine, in Ghencea sau Giulesti se termina cu morti ca la Catastrofa 29 mai 1985 Stadionul Heysel Belgia Numărul morţilor: 39

gabitzu01
gabitzu01  •  15 Mai 2012, 12:17
Postat de microbistpursange pe 15 Mai 2012, 12:06

Iar ești macar parțial neinformat. Administratorii noului stadion au răspuns oficial atât parchetului ( și au fost amendați de jandarmerie exact pentru acest lucru cu 10.000 lei) ca sistemul video de pe tunel și de la vestiare nu funcționa . Tu nu citești presa , s- au scris tone de cerneala pe tema la camerele astea ?

hai sa fim seriosi, crede cineva ca nu functionau camerele? au preferat o amenda de la jandarmerie de 10.000 lei decat suspendari drastice ale stadionului sau persoanelor implicate si au declarat ca nu functionau camerele. oricum, ca suporter neutru, am o intrebare: am vazut ca Rapidul a primit etape intregi de suspendare ( fara spectatori ) pt lozinci ale galeriei, echipa mea FC Arges a primit 2 etape de suspendare a terenului pt ca la ultimul meci in Liga 1 cativa suporteri ai lui Dinamo au patruns pe teren, iar U Cluj sa nu ia nici o suspendare pt ca o persoana a patruns pe tunel sia lovit un jucator al echipei adverse? Pare putin tras de par si suna a favorizare a echipelor adverse CFR

ardelean100suta
ardelean100suta  •  15 Mai 2012, 12:14
Postat de bluearth pe 15 Mai 2012, 12:13

batem deseara fara emotii si pot sa-si bage undeva blatistii banii! sarbatorim titlul saptamana asta!

Punctele furate in mod ticalos de Beto la Sibu pot aduce titlul in Gruia si oricare echipa din Ardeal ar fi gasit in asa ceva miros de mitic si rusine . Au dreptate toti ca va comportati ca maghiarii si nu ca ardeleanul civilizat si cu obraz. Ce fac oile lui Steaua faceti si voi la fel, nu vad vro diferenta intre metodele lor murdare si ale voastre. Pentru mine este clar, intre albanezii becalioti si maghiarii din Gruia nu este vreo diferenta de mentalitate.

bluearth
bluearth  •  15 Mai 2012, 12:13

batem deseara fara emotii si pot sa-si bage undeva blatistii banii! sarbatorim titlul saptamana asta!

badeadorian
badeadorian  •  15 Mai 2012, 12:09
Postat de microbistpursange pe 15 Mai 2012, 12:06

Iar ești macar parțial neinformat. Administratorii noului stadion au răspuns oficial atât parchetului ( și au fost amendați de jandarmerie exact pentru acest lucru cu 10.000 lei) ca sistemul video de pe tunel și de la vestiare nu funcționa . Tu nu citești presa , s- au scris tone de cerneala pe tema la camerele astea ?

SI EU CE AM SPUS ???? "Au fost FOARTE PUTINE CAMERE FUNCTIONALE" !!!! Proceseaza corect ce scriu si pe urma sa ma faci partial sau total neinformat !! :)) Mai citeste odata postarea mea te rog . :))

microbistpursange
microbistpursange  •  15 Mai 2012, 12:07
Postat de badeadorian pe 15 Mai 2012, 12:06

M-ai inteles gresit : INDIFERENT de ce se intampla la TAS noi o sa mai "vedem" primaveri europene cu echipe romanesti cand o sa apara Ice Age 8 . Asta DIN CAUZA non-valorii fotbalului autohton .

scuze !

badeadorian
badeadorian  •  15 Mai 2012, 12:06
Postat de microbistpursange pe 15 Mai 2012, 11:53

NU ! Daca decizia lor întârzie UEFA programează meciurile . Ai uitat ca am avut chiar anul asta situația asta ?

M-ai inteles gresit : INDIFERENT de ce se intampla la TAS noi o sa mai "vedem" primaveri europene cu echipe romanesti cand o sa apara Ice Age 8 . Asta DIN CAUZA non-valorii fotbalului autohton .

microbistpursange
microbistpursange  •  15 Mai 2012, 12:06
Postat de badeadorian pe 15 Mai 2012, 11:57

Filmarile NU AU DISPARUT !!! Au fost FOARTE PUTINE CAMERE FUNCTIONALE . Iar raportul distrusului de Tudor este o mizerie . ORICUM , MECIUL NU TREBUIA SUSPENDAT . Dosarele X sunt banale in acest caz . La noi TOATA LUMEA ESTE VINOVATA si in acelasi timp TOATA LUMEA ARE DREPTATE .

microbistpursange
microbistpursange  •  15 Mai 2012, 12:03
Postat de albusibiu pe 15 Mai 2012, 12:00

Numeste jucatorii (titulari) care au parasit terenul. Haide, sunt filmari, se vede usor asta. Ronny, Camora si... ? Hora? Astia toti merg DUPA Tudor. Al patrulea, care-i? Asta in vreme ce inca din primele imagini se vad 3 jucatori de la U + Niculescu intrand la vestiare. Asa ca stai calm si imbranceste-ti neuronii in liniste. :)

Ianoș nu vorbeam cu tine ungure, mergi și halește-ti gulașul tău împuțit și nu te mai baga în discuții .

superstar20
superstar20  •  15 Mai 2012, 12:00

Articol comandat !

• 1
  • •••
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • •••
  • 16