Alte știri din fotbal
Dorinel Munteanu a luat notițe! Gigi Becali a anunțat echipa de start pentru meciul cu Oțelul și va face TREI modificări: „A făcut Dumnezeu strategia”
0
O legendă din Giulești are încredere totală în echipa lui Șumudică: ”Nu are cum să nu câștige cu Petrolul”
0
Răsturnare de situație! FIFA s-a răzgândit înainte de tragerea la sorți pentru preliminariile CM 2026
2
FC Botoșani - Farul, primul meci din runda a 18-a » Ce echipe pregătesc Ciobotariu și Hagi + Cele mai tari cote
0
Știri din fotbal internațional
Gură de aer pentru FCSB! » Câte puncte de coeficient a obținut campioana României în Europa League + Ultimele meciuri din grupă au o miză IMENSĂ
0
Mesaj de la Carlo Ancelotti pentru restul lumii: „Spune cei vrei, Real va fi în finală, la Munchen!”
0
Celebrul mural care e depășit doar de Colosseum între cele mai vizitate obiective turistice italiene din 2023!
0
Ce scrie presa din Germania despre FCSB, înainte de duelul direct din Europa League
1
Lifestyle
Mădălina Ghenea a arătat cum se menține în formă: „Am urmărit un băiat timp de 20 de minute făcând aceleași mișcări. A suferit alături de mine”
5
Soția lui Dan Șucu, reacție după victoria lui Călin Georgescu: „De ce punem mai întâi ștampila și abia apoi căutăm în DEX?”
203
Fiul lui Călin Georgescu a fost coleg de cameră cu Novak Djokovic: „Alături de Nole am băut primul meu pahar de alcool”
1
Marea iubire a lui Ion Țiriac are o afacere de succes » Cu ce se ocupă femeia: „M-a ajutat”
7
Evident prietene , crezi ca exista vreun microbist in tara asta care sa nu gandeasca la fel. Totul a fost matrasit de MAFIA FRF MIRCEA SANDU DUMITRU DRAGOMIR pentru ca altfel cu acele imagini cu batai erau suspendati peste 10 etape toti participantii la incaierare. Din pacate clubul U Cluj aici s-a comportat la fel ca un club de mitici si se pare ca legendara civilizatie clujeana este doar un basm pentru copiii. Cel putin la nivel de oficiali. Suporterii universitari au fost incredibil de civilizati si cu stapanire de sine, in Ghencea sau Giulesti se termina cu morti ca la Catastrofa 29 mai 1985 Stadionul Heysel Belgia Numărul morţilor: 39
hai sa fim seriosi, crede cineva ca nu functionau camerele? au preferat o amenda de la jandarmerie de 10.000 lei decat suspendari drastice ale stadionului sau persoanelor implicate si au declarat ca nu functionau camerele. oricum, ca suporter neutru, am o intrebare: am vazut ca Rapidul a primit etape intregi de suspendare ( fara spectatori ) pt lozinci ale galeriei, echipa mea FC Arges a primit 2 etape de suspendare a terenului pt ca la ultimul meci in Liga 1 cativa suporteri ai lui Dinamo au patruns pe teren, iar U Cluj sa nu ia nici o suspendare pt ca o persoana a patruns pe tunel sia lovit un jucator al echipei adverse? Pare putin tras de par si suna a favorizare a echipelor adverse CFR
Punctele furate in mod ticalos de Beto la Sibu pot aduce titlul in Gruia si oricare echipa din Ardeal ar fi gasit in asa ceva miros de mitic si rusine . Au dreptate toti ca va comportati ca maghiarii si nu ca ardeleanul civilizat si cu obraz. Ce fac oile lui Steaua faceti si voi la fel, nu vad vro diferenta intre metodele lor murdare si ale voastre. Pentru mine este clar, intre albanezii becalioti si maghiarii din Gruia nu este vreo diferenta de mentalitate.
batem deseara fara emotii si pot sa-si bage undeva blatistii banii! sarbatorim titlul saptamana asta!
SI EU CE AM SPUS ???? "Au fost FOARTE PUTINE CAMERE FUNCTIONALE" !!!! Proceseaza corect ce scriu si pe urma sa ma faci partial sau total neinformat !! :)) Mai citeste odata postarea mea te rog . :))
scuze !
M-ai inteles gresit : INDIFERENT de ce se intampla la TAS noi o sa mai "vedem" primaveri europene cu echipe romanesti cand o sa apara Ice Age 8 . Asta DIN CAUZA non-valorii fotbalului autohton .
Iar ești macar parțial neinformat. Administratorii noului stadion au răspuns oficial atât parchetului ( și au fost amendați de jandarmerie exact pentru acest lucru cu 10.000 lei) ca sistemul video de pe tunel și de la vestiare nu funcționa . Tu nu citești presa , s- au scris tone de cerneala pe tema la camerele astea ?
Ianoș nu vorbeam cu tine ungure, mergi și halește-ti gulașul tău împuțit și nu te mai baga în discuții .
Articol comandat !
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.