Comentarii (158)
albusibiu
albusibiu  •  15 Mai 2012, 12:00
Postat de microbistpursange pe 15 Mai 2012, 11:52

Am căzut de acord amândoi studiind regulamentul ca nu se putea decide rejucarea meciului nici de la 1-0 și nici de 0-0. Se va ajunge la TAS, dar atenție Bade ca toate filmările camerelor din tunel au dispărut . Daca la TAS ajunge doar CFR câștigă sigur . Trebuie sa ajungă și alte parți acolo ( si este evident ca vor fi acolo și multi avocați de la Vaslui și Steaua) care sa ducă imaginile care arata ca jucătorii de la CFR au comis trei fapte grave pedepsite de Regulament: -1. au părăsit terenul de joc și au plecat pe tunel și la vestiare fără ca arbitru sa decidă acest lucru -2.cel puțin îmbrânceli acolo -3. revenirea în teren fără sa indice arbitrul asta.

Numeste jucatorii (titulari) care au parasit terenul. Haide, sunt filmari, se vede usor asta. Ronny, Camora si... ? Hora? Astia toti merg DUPA Tudor. Al patrulea, care-i? Asta in vreme ce inca din primele imagini se vad 3 jucatori de la U + Niculescu intrand la vestiare. Asa ca stai calm si imbranceste-ti neuronii in liniste. :)

badeadorian
badeadorian  •  15 Mai 2012, 11:57
Postat de microbistpursange pe 15 Mai 2012, 11:52

Am căzut de acord amândoi studiind regulamentul ca nu se putea decide rejucarea meciului nici de la 1-0 și nici de 0-0. Se va ajunge la TAS, dar atenție Bade ca toate filmările camerelor din tunel au dispărut . Daca la TAS ajunge doar CFR câștigă sigur . Trebuie sa ajungă și alte parți acolo ( si este evident ca vor fi acolo și multi avocați de la Vaslui și Steaua) care sa ducă imaginile care arata ca jucătorii de la CFR au comis trei fapte grave pedepsite de Regulament: -1. au părăsit terenul de joc și au plecat pe tunel și la vestiare fără ca arbitru sa decidă acest lucru -2.cel puțin îmbrânceli acolo -3. revenirea în teren fără sa indice arbitrul asta.

Filmarile NU AU DISPARUT !!! Au fost FOARTE PUTINE CAMERE FUNCTIONALE . Iar raportul distrusului de Tudor este o mizerie . ORICUM , MECIUL NU TREBUIA SUSPENDAT . Dosarele X sunt banale in acest caz . La noi TOATA LUMEA ESTE VINOVATA si in acelasi timp TOATA LUMEA ARE DREPTATE .

microbistpursange
microbistpursange  •  15 Mai 2012, 11:53
Postat de badeadorian pe 15 Mai 2012, 11:49

Pariu ca acea trambitata "primavara europeana" o sa o mai vedem dupa ce apare Ice Age 8 ?. :)

NU ! Daca decizia lor întârzie UEFA programează meciurile . Ai uitat ca am avut chiar anul asta situația asta ?

microbistpursange
microbistpursange  •  15 Mai 2012, 11:52
Postat de badeadorian pe 15 Mai 2012, 11:46

Nu stiu de ce , dar am presentimentul ca titlul o sa fie "plimbat" la salile TAS-ului !!! O sa asteptam decizia TAS-ului sa avem iar o campioana CONTESTATA !!! Apoi vine vara-toamna europeana si ne potolim repede . Revenim la partidele autohtone si la lupta surda si anosta pentru o "glorie" interna patetica . Iar energia consumata de suporteri pe net ( deloc modesta ) merita o alta canalizare .

badeadorian
badeadorian  •  15 Mai 2012, 11:49
Postat de badeadorian pe 15 Mai 2012, 11:46

Nu stiu de ce , dar am presentimentul ca titlul o sa fie "plimbat" la salile TAS-ului !!! O sa asteptam decizia TAS-ului sa avem iar o campioana CONTESTATA !!! Apoi vine vara-toamna europeana si ne potolim repede . Revenim la partidele autohtone si la lupta surda si anosta pentru o "glorie" interna patetica . Iar energia consumata de suporteri pe net ( deloc modesta ) merita o alta canalizare .

Pariu ca acea trambitata "primavara europeana" o sa o mai vedem dupa ce apare Ice Age 8 ?. :)

badeadorian
badeadorian  •  15 Mai 2012, 11:46

microbistpursange
microbistpursange  •  15 Mai 2012, 11:32
Postat de badeadorian pe 15 Mai 2012, 11:26

Nu reiese de nicaieri SUME IMENSE !!! Premierile INDIRECTE sunt prezente . Si in liga 3 si 2 si 1 . ACUM SUNT INTERZISE . De la cazul valiza - Cluj . Acum nimeni nu isi mai asuma in direct sa zica : Da am premiat !!! Ca se fac in "tacere" este alta problema . Mioveniul cand a jucat contra Rapidului A FOST PREMIATA INDIRECT , la ora acea Rapidul era un pericol . Nu premierile indirecte sunt un pericol , PREMIEREA DIRECTA este un pericol . Iar dupa cum vezi deosebirea dintre directa si indirecta este foarte mica . DE ACEEA ESTE INTERZISA PREMIEREA INDIRECTA . Cine este PRINS sa plateasca . Punct .

Analizam planul moral doar . ______________________ Ce mai vorbim de plan juridic Bade când ieri Disperatul Mafiot Sandu modifica regulamentul ca nimeni din FRF și LPF nu pot fii suspendați din funcții decât la sentință definitiva irevocabila și executorie. ___________ Ăștia nu știu ca de peste 2000 de ani în drept operează principiul neretroactivității legii și legea acționează doar în viitor? Sunt disperați comit abuz după abuz vor sfârși cu toți în cătușe .

flo_ax
flo_ax  •  15 Mai 2012, 11:28

potrivit unor surse... blablabla! Si asta cu premierea e mita e o tampenie specific romaneasca! Pe noi nu ne intereseaza sa ridicam nivelul competitiei, sa se joace bine, ci preferam anost si slab calitativ!

badeadorian
badeadorian  •  15 Mai 2012, 11:26
Postat de microbistpursange pe 15 Mai 2012, 11:16

Iuliu Mureșan recunoaște ca CFR a stimulat alte echipe cu sume imense de bani jumatate din echipele din Liga a IIa pentru a promova in liga I: ://www.youtube.com/watch?v=CZ0tQa2-Up0 Ungurii de la CFR asa sunt educați , ei au voie sa premieze jumătate din Liga a IIa pentru a ajunge pe prima scena dar alții nu au voie. THE BLATISTII DEMAGOGII FOTBALULUI ROMANESC !

Nu reiese de nicaieri SUME IMENSE !!! Premierile INDIRECTE sunt prezente . Si in liga 3 si 2 si 1 . ACUM SUNT INTERZISE . De la cazul valiza - Cluj . Acum nimeni nu isi mai asuma in direct sa zica : Da am premiat !!! Ca se fac in "tacere" este alta problema . Mioveniul cand a jucat contra Rapidului A FOST PREMIATA INDIRECT , la ora acea Rapidul era un pericol . Nu premierile indirecte sunt un pericol , PREMIEREA DIRECTA este un pericol . Iar dupa cum vezi deosebirea dintre directa si indirecta este foarte mica . DE ACEEA ESTE INTERZISA PREMIEREA INDIRECTA . Cine este PRINS sa plateasca . Punct .

saviola2_8
saviola2_8  •  15 Mai 2012, 11:26
Postat de saviola2_8 pe 15 Mai 2012, 11:24

ca ine zici badie! daa bate dinamo unii din fanii stelisti vor zice ca a fost blat! daca bate steaua toti fanii dinamoistii cu exceptia unora de onaore asa cum e bianco si altii vor sustine ca a fost blat! daca mioveni incurca cfr e vina lui gigi sau porumb! nu e vina cfr-ului ca evzi domne au jucat valizele pe teren:)))) si uite asa boala asta va continua pana cand vaslui sau ce fura ia titlu! apoi vom evdea adevarata valoarea si cine a fost corect sau nu in EUROPA! eu unul de abia astept momentul adevarului! la meciurile din europa 90% dintr fanii dinamovistii dispar dupa site! nu stiu de ce...:)) la fel si fanii cfr-ului, cfr o echipa care n-a mai jucat prelimnarii d mult sa-i vdem

de pe site*

• 1
  • •••
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • •••
  • 16
Comentează