Alte știri din fotbal
Dorinel Munteanu, înainte de meciul cu FCSB: „Știm cu toții valoarea lor, dar asta nu ne face să ne fie teamă”
0
Universitatea Craiova - CFR Cluj » Gâlcă și Petrescu luptă pentru primul loc în Superligă: deschidere de scor în minutul 5!
6
Arbitrul despre care Gigi Becali a afirmat că are o „perversitate de nedescris”, delegat la Oțelul - FCSB
0
Ședință la Rapid: ce i-a spus Șumudică lui Boupendza, după incidentele de la meciul cu Petrolul
0
Știri din fotbal internațional
Guardiola, gesturi fără precedent » A răbufnit la adresa fanilor lui Liverpool: „Vei fi demis mâine dimineață!”
0
Simțea că va pierde? » Ciudat cum a fost surprins Pep Guardiola înainte de Liverpool - Manchester City
0
Liverpool - Manchester City 2-0 » GAME OVER la titlu în Premier League din etapa #13?
2
Fiorentina - Inter, abandonat. Edoardo Bove s-a prăbușit pe teren » Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!
4
Lifestyle
Arpad Paszkany, cadou de mii de euro pentru iubita mai tânără cu 23 de ani: „Jucării noi”
7
Reacția fostului internațional când a văzut pozele la limită cu fiica lui: „Îi spun mereu: «Ține minte că tatăl tău e cunoscut»”
5
Mădălina Ghenea a arătat cum se menține în formă: „Am urmărit un băiat timp de 20 de minute făcând aceleași mișcări. A suferit alături de mine”
5
Soția lui Dan Șucu, reacție după victoria lui Călin Georgescu: „De ce punem mai întâi ștampila și abia apoi căutăm în DEX?”
208
ca ine zici badie! daa bate dinamo unii din fanii stelisti vor zice ca a fost blat! daca bate steaua toti fanii dinamoistii cu exceptia unora de onaore asa cum e bianco si altii vor sustine ca a fost blat! daca mioveni incurca cfr e vina lui gigi sau porumb! nu e vina cfr-ului ca evzi domne au jucat valizele pe teren:)))) si uite asa boala asta va continua pana cand vaslui sau ce fura ia titlu! apoi vom evdea adevarata valoarea si cine a fost corect sau nu in EUROPA! eu unul de abia astept momentul adevarului! la meciurile din europa 90% dintr fanii dinamovistii dispar dupa site! nu stiu de ce...:)) la fel si fanii cfr-ului, cfr o echipa care n-a mai jucat prelimnarii d mult sa-i vdem
bai ba mascariciule, papagalule, eu am vazut cateva meciuri suspecte,printre care si steaua chiajna, si dinamo are vreo 3 meciuri suspecte si cfr tot vreo 3, dar nu am zis de fiecare meci ca a fost blat, nu am zis cand ne-a batut dinamo(ma refer la anii trecuti) ca a fost blat! nu am zis cand ne=a batut vaslui acum in ghencea ca fost blat! sunt sigur ca avem un campionat cu destule lucruri necurate dar chiar asa sa vezi blat la orice meci mi se pare penibil! dinamo cand a batut pe cfr am zis ceva de blat? si exemplele pot continua! va este frica de steaua! asta e adevarul dupa umilinta din tur acum va urma alta umilinta! daca va batem o safii primu care zice ca e blat, deci sunteti pistde!
Iuliu Mureșan recunoaște ca CFR a stimulat alte echipe cu sume imense de bani jumatate din echipele din Liga a IIa pentru a promova in liga I: ://www.youtube.com/watch?v=CZ0tQa2-Up0 Ungurii de la CFR asa sunt educați , ei au voie sa premieze jumătate din Liga a IIa pentru a ajunge pe prima scena dar alții nu au voie. THE BLATISTII DEMAGOGII FOTBALULUI ROMANESC !
Păi nu tu ai fost ăla care a urlat că a fost blat la Dinamo cu Petrolul, măscăriciule!?? Or mai fi avut "amicale" şi CFR, şi Vaslui, dar Stâna deja a depăşit orice limită a bunului simţ, că nu a mai jucat nimic pe teren! Astra, U Cluj, Oţelul, Sportul, Chiajna, Braşov (şi se poate să mai fi scăpat pe careva!), toate s-au predat fără joc şi fără ruşine, în văzul lumii, la meciurile cu valizele lui Becali! Când a trebuit să JUCAŢI nu aţi fost în stare să bateţi nici pe CFR acasă, nici pe Vaslui, două meciuri fără gol, nici pe Rapid (punctul din Giuleşti scos cu arbitrul, penalty clar la Bicfalvi), iar la victoria cu Dinamo poate să spună văru' Becali cum a făcut Moţi marcaj la Rusesc
Nu e problema ca se motiveaza echipele.....galatenii asteapta si ei o motivare pe masura ca sa elimine din lupta pt. titlu pe cel care trage sforile astazi in fotbalul romanesc, numitul Stiuletoiu!
Este foarte simpla ecuatia , chiar fara necunoscute :))) daca bate CFR este blatul lui Pasky daca nu bate sunt valizele mioritico-moldovene . Acoperim toate variantele . Idem la Galati . Si la Steaua -Dinamo . Daca bate Sportul este blat , daca bate Rapidul este aranjamentul lui Siman cu nasul . Lumea s-a imbolnavit de blatita si aranjita . In 34 de etape sunt probabil 4-5 meciuri trucate si tot atatea partide cu premieri indirecte dar nu 40 cat acuza per total toti suporterii . Cel mai usor suporterul roman rosteste cuvantul BLAT !!! Si asta nu este de bun augur .Au fost ATATEA rezultate surprinzatoare : cica din cauza valizelor !!! CALCULATI VOI PER TOTAL SUMA CHELTUITA ! NU IESE ??
O echipa ce ii vinde pe Weldon si Renan pentru a tine balanta financiara echilibrata, crezi tu ca arunca bani in vant? Depinde de puterea ta de pricepere! Altfel, oricine castiga campionatul tot nu va ajunge in Champions League, deci INVESTITIA nu se renteaza decat pentru cei ani de-a randul au acumulat pizma si obida, neputand lua campionatul! :)
GSP.ro cu niste ziaristi de doi bani slugile lui Becali le stiti pe toate !!!stati linistiti ca si Paszkany a scos milioanele pentru Mioveni!!!!!!
O stire de ultima ora confirma ca, in afara de milionul de la oier si cowboy, mai au 50 de shaorme si 3 savarine . Sau 2 savarine .
iar latra becali daca pierde CFR si Vaslui
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.