FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - DINAMO 1-1

EXCLUSIV A fost iureș mare la vestiare după Sepsi - Dinamo: „D-aia suntem unde suntem! Este ceva josnic și urât”

Articol de , - Publicat duminica, 28 iulie 2024 09:36 / Actualizat duminica, 28 iulie 2024 16:39

Attila Hadnagy (43 de ani), directorul sportiv al lui Sepsi, a răbufnit la finalul meciului cu Dinamo. Totul după ce fanii lui Dinamo au avut un comportament xenofob pe toată durata partidei de la Sfântu Gheorghe, iar „centralul” Horațiu Feșnic n-a oprit niciodată confruntarea terminată la egalitate, 1-1.

„Afară, afară cu ungurii din țară”. „E România, e țara noastră, și ne pi*** pe Ungaria voastră”. „Suntem români și ne vom apăra pământul, neamul și istoria. Ale, ale, ale, ale, să-ți dăm la ****, bozgore!”. Acestea au fost doar trei dintre scandările xenofobe, repetate, ale fanilor lui Dinamo.

Niciodată în timpul jocului, arbitrul Horațiu Feșnic nu a oprit joculpentru a se transmite un mesaj clar la stația de amplificare a stadionului în ceea ce privește derapajul ultrașilor bucureșteni.

Attila Hadnagy: „Un arbitraj cam dubios!”

Situația l-a deranjat extrem de tare pe Attila Hadnagy (43 de ani), directorul sportiv al lui Sepsi.

„Un arbitraj cam dubios, dacă pot să-i zic așa. Să nu oprești meciul niciodată când au strigat de nu știu câte ori suporterii lui Dinamo afară cu ungurii... Și nu mai zic alte înjurături. Să nu oprești... D-aia suntem unde suntem în 2024, dar mergem înainte, asta este”, a declarat oficialul lui Sepsi în exclusivitate pentru GSP.RO.

Oficialii lui Sepsi au făcut scandal: „Este ceva josnic și urât!”

Întrebat dacă au primit explicații de la Feșnic pentru deciziile pe care le-a luat, Hadnagy a precizat că „nu putem să vorbim cu arbitrii să nici nu ne bagă în seamă!”.

Apoi a continuat: „Arbitrii s-au făcut că nu aud. Este ceva josnic și urât! În 2024, să ne strige afară cu ungurii... D-aia suntem unde suntem. Nu o să se oprească dacă domnii arbitri lasă jocul să continue. Puteam să spun că Dinamo are o galerie frumoasă, dar ce-au strigat ei a fost josnic”.

Dinamo - Sepsi // FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
Dinamo - Sepsi // FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
Dinamo - Sepsi // FOTO: Ionuț Iordache (GSPa
Dinamo - Sepsi // FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
Dinamo - Sepsi // FOTO: Ionuț Iordache (GSP)
+41 FOTO

„Noi de trei meciuri jucăm doar o repriză bine”

Referitor la meciul terminat 1-1, în care Florin Ștefan (29) și Petru Neagu (74) au marcat golurile confruntării de la Sfântu Gheorghe, la care au asistat 6.550 de fani, Attila Hadnagy a declarat.

„Era prea frumos să avem nouă puntce din nouă, după primele trei etape. Am făcut o primă repriză foarte bună, puteam să închidem meciul în minutul 46. Am avut un penalty clar! Un henț care nu s-a dat, din păcate. Repriza a doua mai slăbuță, cum a fost și în meciurile trecute. Noi de trei meciuri jucăm doar o repriză bine. Am căzut în repriza secundă și nu este bine deloc. Dar bine că s-a terminat așa pentru că puteam să și pierdem”

Băieții nu sunt la capacitatea maximă. Fizic, psihic cădem în repriza a doua. N-am făcut trei meciuri bune, ci doar trei reprize bune. Trebuie să ne revenim în următoarele meciuri foarte grele pentru că nu o să ne ajungă la cum am jucat cu Dinamo

Attila Hadnagy, director sportiv Sepsi

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dan Șucu și Gică Hagi au bătut palma! Rapid, primul mare transfer pentru Șumudică
Superliga
Dan Șucu și Gică Hagi au bătut palma! Rapid, primul mare transfer pentru Șumudică
Scene comice la inaugurarea noii baze din Dolj » Cum a fost fotografiat Marius Croitoru, în timp ce penelistul Ciucă primea tricoul cu numărul 8, făcut celebru în Oltenia de legendarul Ilie Balaci
Liga 2
Scene comice la inaugurarea noii baze din Dolj » Cum a fost fotografiat Marius Croitoru, în timp ce penelistul Ciucă primea tricoul cu numărul 8, făcut celebru în Oltenia de legendarul Ilie Balaci
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Campionate
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (84)
CanditConstantin
CanditConstantin  •  29 Iulie 2024, 12:46
Postat de creeperno534 pe 28 Iulie 2024, 22:48

Cantati in romaneste si nu mai injura nimeni

Sa-i lasam sa isi cante cantecele care ii reprezinta in limba lor materna si sa-si arboreze steagurile lor ca nu ne deranjeaza. Suporterii care apeleaza la scandari xenofobe si incita la violenta, asa cum au fost unii suporteri dinamovisti, nu toti!, trebuie extrasi din galerie si sa li se dea interzis pe stadioane. Noi vrem sa vedem fotbal si suporteri care isi incurajeaza echipa in mod civilizat, nu scandari xenofobe.

CanditConstantin
CanditConstantin  •  29 Iulie 2024, 12:08
Postat de The.Silence.Of.The.Lambs pe 28 Iulie 2024, 20:54

Domnule Petre Țuțea, cunoști cumva ce spune imnul secuiesc!?.... Te rog sa postezi traducerea dacă binevoiești...... In uniunea europeana a anului 2024, să vorbești de autonomie regionala pe baze etnice e o mare prostie, e chiar o mare provocare! Cum dracului ca acum in anul 2024, maghiarii care au pus la toate instituțiile din Sf.Gheorghe, cel puțin acolo am văzut eu, steagul Ungariei, împreună cu cel al ținutului Secuiesc, și nu drapelul României, ție ți se pare firesc să fie asa!!?

Sa incepem cu steagurile. In localitatea Micherechi din Ungaria, etnicii romani sunt majoritari, iar steagul Romaniei este arborat si pe primarie, si scoala romanesca: https://www.gandul.ro/stiri/acesta-este-micul-bucuresti-din-ungaria-locul-in-care-cand-vrei-sa-cumperi-o-paine-ti-se-raspunde-in-romaneste-10570185 In orasul Gyula din Ungaria, unde etnicii romani reprezinta doar 3.1%, steagul Romaniei este arborat pe scoala romaneasca. Da, asa este in Uniunea Europeana in secolul XXI. In Eupen-Malmedy in Belgia se arboreaza si steagul Germaniei. In Rennes in Franta se arboreaza si steagul bretonilor: https://www.pinterest.com/pin/161848180329151222/. Acum regiunile autonome. Regiuni autonome avem in Europa, si multe dintre ele, da, sunt preponderent locuite de minoritari: Tirolul de Sud din Italia unde majoritari sunt austriecii, Eupen-Malmedy din Belgia unde majoritari sunt germanii, Aland din Finlanda unde majoritari sunt suedezii. Pana si Gagauzia in Republica Moldova este regiune autonoma. Regiune autonoma maghiara a fost in Romania intre 1952 si 1968. Hai sa-i lasam pe cei de la Sepsi sa-si cante cantecele lor si sa-si arboreze steagurile, ca nu ne deranjeaza cu nimic, atata vreme cat o fac civilizat. Daca suntem ingrijorati de posibilele tente xenofobe la adresa noastra in imnul lor secuiesc, gasim mai jos traducerea si ne linistim: https://ro.wikipedia.org/wiki/Imnul_secuiesc

creeperno534
creeperno534  •  28 Iulie 2024, 22:48

Cantati in romaneste si nu mai injura nimeni

Vezi toate comentariile (84)
Comentează