FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Adrian Mititelu, acuze de șantaj: „M-am întâlnit cu Mihai Rotaru din disperare”

Articol de GSP - Publicat marti, 01 octombrie 2019 11:13

Adrian Mititelu (51 de ani) continuă să lupte pentru a obține brandul Univesitatea Craiova, deținut de către Mihai Rotaru. Patronul echipei din Liga 3 a ieșit iarăși la atac.  

„Acest Rotaru m-a șantajat în ultimul hal. După ce am pierdut procesul cu FRF, m-am întâlnit cu el din disperare, deoarece l-am rugat să mă lase în pace, să nu îmi mai pună în pericol familia. În față mi-a spus că mă lasă în pace, dar pe la spate făcea tot felul de presiuni pe la bănci, ca să pierd casa și sediul clubului. 

Însă de un an mi-am revenit. Nu au reușit să mă ucidă, să mă pună definitiv jos, iar acum îl asigur pe Rotaru că nu îl voi ierta niciodată, nici pe el și nici pe alți 3 inși din anturajul lui. O să devin coșmarul lor. Dacă nu va plăti Rotaru, o să plătească 3 generații de ale lui. Am trăit ani de groază din cauza acestui om.

Eu am cumpărat echipa de la Staicu, iar Dinel o cumpărase la Nețoiu. Rotaru ce a făcut? S-a trezit împropietărit peste noapte cu o echipă de fotbal direct în Liga 2. Ați mai pomenit așa ceva?”, a spus Adrian Mititelu, la Realitatea TV.  

„FRF a comis încă un abuz!” 

Adrian Mititelu nu i-a uitat nici pe cei din cadrul Federației Române de Fotbal, despre care spune că au comis un abuz sprijinind echipa lui Mihai Rotaru.  

„Federația Română de Fotbal a mai comis încă un abuz! În campania pentru susținere, domnul Burleanu mi-a promis că prima decizie pe care o va lua la Federație va fi să revoce hotărârea de înscriere a echipei CS U Craiova în fotbal. Era promisiunea că îi va exclude din fotbal la finalul campionatului. 

Ei au făcut niște acte premergătoare în mod abuziv. Anul trecut, au modificat regulament și au adus o inovație în fotbalul românesc. Dar asta înseamnă că au făcut-o în mod special pentru CS U Craiova, că au pus-o la cale. Au zis că nu contează cum te numești în acte, dacă ai o marcă înregistrată cu un nume, noi te înscriem în competiție sub numele ăsta. Ceea ce este o aberație! Adică toate structurile din România au un nume, pe care ni-l dă certificatul sportiv. 

Federația a scris abuziv că CS U Craiova e Universitatea Craiova. Ei au o marcă care face obiectul unor litigii în instanță și care cu siguranță va fi anulată. Până atunci, se bucură de bună credință. Dar în niciun caz nu înseamnă că ei sunt Universitatea Craiova. E o chestiune de moment. Mai mult, i-au oferit lui Victor Pițurcă un titlu de plată de 7 milioane de euro din burtă, era un contract pe care l-au interpretat în mod abuziv în favoarea lui Pițurcă. Pe mine m-au băgat în faliment, ca să mă distrugă, ca să mă omoare. E o chestiune care se judecă. Ei, ca să mă distrugă, au dat o soluție abuzivă la comisiile Federației”, a spus Mititelu.  

Fanii decid care e adevărata echipă 

Patronul lui FC U Craiova se poate lăuda cu susținerea numeroșilor fani la meciurile din Liga 4 și acum în Liga 3 și consideră că ei sunt cei care decid care este adevărata Universitatea Craiova.  

„Am demonstrat că galeria Universității Craiova, grosul, a rămas alături de echipă. Am demonstrat că avem un potențial de public uriaș. Cel mai mult ne putem lăuda că au venit acei oameni care sunt cu adevărat fanii Universității Craiova, acei 3-4.000 de ultrași. O echipă din România care nu are ultrași nu este o echipă mare”, spune Mititelu.  

„Mihai Rotaru trebuie să schimbe numele” 

Adrian Mititelu nu renunță la lupta pentru brand-ul Universitatea Craiova și îi transmite lui Mihai Rotaru că trebuie să schimbe numele echipei din Liga 1.  

Cei de la CS U Craiova vor trebui să-și schimbe numele, pentru că sunt două nume identice, iar noi am fost primii care au înregistrat. Sunt vreo 15-20 de litigii pe rol, ne judecăm pe nume, ne judecăm la TAS pentru faptul că le-a aprobat această schimbare de denumire, ne judecăm pe marca cu leul, ne judecăm pe faptul că și-au asumat istoria și palmaresul Universității Craiova. 

E și un dosar penal în curs, i-am acuzat că ne-au furat activitatea societății și clubul. Ei au încasat milioane, au vândut jucători sub sigla Universității Craiova, au încasat de la sponsori. Fără acest nume, n-ar fi putut să încaseze acele sume mari de bani”. 

VEZI ȘI: 

FOTO Craiova a reușit un transfer de marcă: Goran Zakaric! Poza din vestiar i-a dat de gol pe olteni

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scapată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scapată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Gheorghe Hagi a vândut iar! „Regele Exporturilor” este noul investitor de la Farul și oferă o sumă importantă: „Nu-mi place fotbalul, dar cred în Hagi!” + Cum arată acum acționariatul
Superliga
Gheorghe Hagi a vândut iar! „Regele Exporturilor” este noul investitor de la Farul și oferă o sumă importantă: „Nu-mi place fotbalul, dar cred în Hagi!” + Cum arată acum acționariatul

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (44)
pittt
pittt  •  01 Octombrie 2019, 22:31
Postat de radu_mihai pe 01 Octombrie 2019, 14:32

in actele fostei FCU, scrie cine preia palmaresul daca echipa ajunge in faliment, sunt facute publice acele acte

Adica Mititelu a decis singur si a scris in acte ca daca da faliment tot el preia totul? Bine ca nu a scris ca noua echipa, infiintata in 2017, va juca an de an in grupele CL ca nu stiu ce faceau cei de la FIFA, trebuiau sa scoata Barcelona si sa bage FCU ca daca a scris Mititelu nu se discuta.

lionforever
lionforever  •  01 Octombrie 2019, 22:01
Postat de radu_mihai pe 01 Octombrie 2019, 14:32

in actele fostei FCU, scrie cine preia palmaresul daca echipa ajunge in faliment, sunt facute publice acele acte

Conform lui ajica echipa era a urmașilor lui nu a voastră. E cea mai mare aberatie care am auzit-o, daca ai o societate si o distrugi tu hotărăști cui rămâne ce? Praful dd pe toba urmele pantofilor.

suporterucv
suporterucv  •  01 Octombrie 2019, 20:39
Postat de ge0x pe 01 Octombrie 2019, 15:02

Știe toată lumea cum a fost înființată csu și de cine. Hai să spunem ce trebuie, nu povesti ca Ursul n-are coada ca la păcălit vulpea

Fata de cum a fost infiintata Dinamo (o corcitura oribila intre Ciocanul si Unirea) si DIRECT IN PRIMA DIVIZIE ....scuze, dar la Craiova a fost ”parfum si catifea”

Vezi toate comentariile (44)
Comentează