FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Adrian Mititelu, dezvăluiri explozive în interviul-monolog de 30 de minute: „CSA Steaua are drept de promovare! Nimeni nu mai poate salva FRF” + „Becali, Rotaru, fraților, cereți ce vreți! Burleanu o să aprobe și oaia în primul 11”

Adrian Mititelu / Sursă foto: FacebooK@ FCU
Adrian Mititelu / Sursă foto: FacebooK@ FCU

Articol de - Publicat vineri, 05 iulie 2024 23:05 / Actualizat sambata, 06 iulie 2024 08:59

Adrian Mititelu a făcut o serie de dezvăluiri și acuzații grave vineri seara, chiar în timp ce Spania și Germania se înfruntau în „sfertul” dramatic de la EURO 2024. Pagina oficială de Facebook a clubului a difuzat un interviu anunțat de finanțatorul lui FCU încă din prima parte a zilei. Mititelu și-a continuat războiul cu Federația, pe care o acuză că se află în ilegalitate, anunțând câteva mișcări care ar putea dinamita de-a binelea fotbalul românesc.

De 24 de ore, din momentul în care vestea procesului pierdut de FRF la Tribunalul București a început să capete amploare, Adrian Mititelu se află într-o frenezie continuă. După ce joi îi declarase război lui Răzvan Burleanu, căruia i-a solicitat să plece de urgență de la Federație, Mititelu și-a continuat disputa cu FRF vineri.

După ce și-a făcut „numărul” la TV, Mititelu a anunțat, în ziua imediat următoare, difuzarea unui interviu catalogat a fi unul exploziv. A fost, mai degrabă, un monolog, căci singura întrebare a interlocutorului a venit la începutul conversației dintre reporter și afacerist. A urmat un răspuns întins pe 30 de minute!

„Doar FCU, Dinamo și FCSB sunt afiliate în acest moment! CSA Steaua are drept de promovare!”

Mititelu susține în continuare că mandatul lui Burleanu e nul și declară, printre altele, că CSA Steaua va avea drept de promovare în noul sezon, profitând de starea de ilegalitate în care s-ar afla FRF. Pe scurt, patronul lui FCU susține că nicio decizie brevetată de FRF n-ar mai sta în picioare din acest moment. Nici măcar regula U21, pe care FCSB și greii Superligii o vor eliminată de urgență.

„Rotaru, Becali, fraților...! Cereți ce vreți! Poate să joace și oaia în primul «11», vă va aproba orice, Burleanu e terminat!”, a sunat îndemnul războinic făcut de Mititelu.

„Toți cei care sunt acum în Liga 1, în Liga 2, Liga 3... Abia acum a încercat Federația să le afilieze! Dar noi în acest moment nu avem niciun membru afiliat. Liga 1 n-are membri afiliați, Liga 2 nu are. Legal, doar noi (n.r. - FCU Craiova) mai suntem afiliați în acest moment. De ce?

Din cauza litigiilor și problemelor din ultimii 15 ani, avem o sentință care a stabilit că Fotbal Club U Craiova este succesoarea Universitatea Craiova. Și mai avem o sentință care spune că FCU 1948, fosta U Craiova 1948, este succesoarea Craiovei.

Noi suntem singurii din fotbal care sunt afiliați. Cred că în situația aceasta, de a fi afiliate, mai sunt Dinamo și FCSB, fiindcă FCSB este continuatoarea AFC Steaua, iar Dinamo este continuatoarea lui AFC Dinamo. Sunt singurii membri care mai sunt pe bune.

(...) Noi am făcut cerere de intervenție și am explicat instanței că, de fapt, este un fals și că ei vor să acopere abuzurile și nulitățile. Ei spun că nu e adevărat, dar sunt terminați în acest moment! Nu mai pot fi salvați de nimeni! E o chestiune de o lună, două, trei, patru, până când vom reuși să convingem un judecător să aibă curajul să numească un administrator curator la FRF (n.r. persoană care exercită drepturile și execută obligațiile unei entități)”.

„Vom anunța și băncile că individul care semnează în numele Federației e acolo ilegal”

Administratorul FCU Craiova a continuat: “Știm ce avem de făcut, vom anunța și băncile că individul care semnează în numele Federației e acolo ilegal. Eu vorbesc de ce se întâmplă în acest mandat, început în 2022. Mandatul lui Răzvan Burleanu și mandatele membrilor din Comitetul Executiv sunt nule.

A fost ales de unii despre care Înalta Curte a apus că n-au niciun drept. Prin urmare, vorbim de o nulitate absolută. E o problemă, nu mai poate sta acolo! Trebuie să începem să facem o spirală de adunări generale pentru a intra în legalitate.

Repet, niciun club nu este afiliat. Fraților, de asta vă spun că toate echipele care sunt în Liga 2 au voie să promoveze! De exemplu... Pentru mine, FCSB e Steaua, iar asta e clar. Dar nimeni nu mai poate opri CSA Steaua să promoveze! Celelalte competitoare din Liga 2 nu au nimic diferit față de CSA Steaua”, a spus Mititelu.

„Burleanu e terminat, e istorie! Rog politicienii să nu facă confuzie între dragostea pentru națională și el”

Mititelu îi solicită lui Răzvan Burleanu să părăsească de urgență Federația Română de Fotbal, acuzând că actualul său mandat ar fi fost obținut în mod ilegal și că FRF funcționează pe baza unui statut ilicit încă din timpul lui Mircea Sandu, când vechea Universitatea Craiova a fost dezafiliată.

„Înalta Curte a stabilit clar. Un membru afiliat al unei federații sportive are drept de vot sau are drept numai în momentul în care e înscris în registru, asta e clar. El acum încearcă în nebunia lui să facă politicienii să dea o lege, dar degeaba (n.r. Burleanu). Chiar dacă să zicem că dau ăia o lege, asta ar fi o certitudine pentru viitor, nu pentru trecut.

Dar el de ce vrea să înregistreze mărcile care sunt acum? Că în caz că se fac alegeri, să poată să îi controleze. Să poată să obțină în continuare voturi.

Neputând să voteze ăia, e la mâna a 7-8 inși. Pe ăia nu mai ai cum să îi păcălești, să îi manipulezi. Toată bătălia lui este acum una fără nicio șansă, îți spun eu. Nu are cum să mai scape de aici pentru că sunt prea multe belele, iar de acum, noi, FCU, îi facem toate Adunările Generale.

Am înțeles că se întâlnește cu nu știu cine de la Liga 1 să... Vă spun eu acum, fraților. Cereți orice, o să aprobe Burleanu orice. Credeți-mă! De ce aprobă? E dus! De luni încolo, tot ce hotărăște Burleanu, contestație, contestație, nulitate, nulitate. Să vedem cine îl mai ține în brațe. Și cum justifică!”

„Nu vă mai conformați, oamenilor! Burleanu e istorie, e terminat”

Mititelu și-a continuat tirada:

„Păi, comisiile au fost numite de Comitetul Executiv. Ăia nu au mandat, sunt unii pe acolo care se erijează în Comitet Executiv. Ei nu au dreptul să judece. Mergem în instanță și orice judecător care e pe scaun ne anulează tot. Nu e corect să îmi dea mie amenzile unii care nu au nicio competență legală. Și de aceea, un mesaj pentru Gigi Becali, pentru Rotaru, pentru ceilalți:

Nu vă mai conformați, oamenilor! Băgați echipele fără juniori! Că nu are ce să vă mai facă. Nu înțelegeți că e mort? Acum, dacă îl sunați, va fi de acord ca o oaie să intre în primul 11 dacă vreți voi, e «pa» Burleanu! Am văzut acum o declarație a lui Gigi Becali, că dacă îi acceptă lui regula cu U21, nu mai are treabă cu el. Păi, bă Gigi, cum să nu mai ai treabă cu el?

V-ați bucurat de răul meu, v-ați bucurat că m-au dezafiliat, mi-au luat echipa și m-au distrus, mi-au luat jucătorii, v-a fost bine, nu ați spus nimic, nu a ridicat unul un deget, ba unii chiar v-ați bucurat de răul meu. Și eu când v-am atras atenția acum 10 ani că Federația funcționează ilegal... Unii dintre voi nu m-ați luat în serios, alții ați râs de mine.

E, acum vine decontul celor 12 ani de ignorare și a faptului că nu v-ați implicat și ați stat nepăsători. Voi, toți membrii Federației, sunteți de vină că le-ați cântat în strună acestor impostori. Ați închis ochii! Eu când am închis ochii și mi-am cerut drepturile, pac! M-au omorât la Cluj. Să vă aduceți aminte de finala pentru Conference League de anul trecut. Ce japcă mi-au făcut”, a mai spus Mititelu.

„Cum să accepte Burleanu că merge Mititelu în Conference League? Atunci am luat-o eu în jos”

Pentru că oamenii de la CFR Cluj susțin și Federația... Cum să accepte domnul Burleanu să meargă Mititelu în Conference League? Trebuia să meargă CFR Cluj. Atunci am luat-o eu în jos. Au vrut să mă bage în Liga a 2-a și m-au băgat, pentru că mi-au dat în 3-4 meciuri arbitraje care m-au curățat. Să vă amintiți ce mi-au făcut la Botoșani. A vrut să arate Bodescu că eu nu contez. Eu contez, Adrian Mititelu contează, pentru că toți ceilalți erau morți... Nimeni nu a avut curajul să se lupte cu voi. Voi consuma toată energia ca să arăt cum ați reușit voi cu dezafilierea…

Sunt chestiuni pe care le voi demonstra, am dovezi, argumente. O să conving și politicienii că fac o mare greșeală că vă susțin. Ei trebuie să susțină fotbalul!

- Adrian Mititelu, patron FCU Craiova

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Reacția surprinzătoare a lui Marius Șumudică după ce a fost întrebat de meciul FCSB-ului cu PAOK: „Era mai important pentru mine”
Superliga
Reacția surprinzătoare a lui Marius Șumudică după ce a fost întrebat de meciul FCSB-ului cu PAOK: „Era mai important pentru mine”
Tirada virulentă a lui Denis Alibec: „Ei n-au existat pe teren! Ce trebuie să fac ca să primesc penalty?”
Superliga
Tirada virulentă a lui Denis Alibec: „Ei n-au existat pe teren! Ce trebuie să fac ca să primesc penalty?”
Mihai Stoica, după PAOK - FCSB: „Aș vrea să subliniez ceva ce nu s-a discutat” + De câte puncte mai are nevoie campioana pentru calificare
Europa League
Mihai Stoica, după PAOK - FCSB: „Aș vrea să subliniez ceva ce nu s-a discutat” + De câte puncte mai are nevoie campioana pentru calificare

Presa din Grecia a rezumat într-un SINGUR cuvânt eșecul lui PAOK cu FCSB din Europa League și a numit omul meciului

Așa se fac schimbările la FCSB! Imagini fabuloase cu Gigi Becali și Mihai Stoica surprinse de reporterul GSP


Comentarii (24)
kuba.clovn.pe.youtube
kuba.clovn.pe.youtube  •  06 Iulie 2024, 14:44
Postat de 10iul73 pe 06 Iulie 2024, 14:14

Este dus săracu...sincer cred ca nu exista leac pt el..

El are documente dar niciodata nu le duce la tribunal :))

kuba.clovn.pe.youtube
kuba.clovn.pe.youtube  •  06 Iulie 2024, 14:44
Postat de kuba pe 06 Iulie 2024, 13:45

Postacul platit al lui Maic , la datorie! 0.50 bani pe postaceala!

:)) pai vezi kløvñul meu asa se fac bani de penthouse :)))

10iul73
10iul73  •  06 Iulie 2024, 14:14
Postat de kuba.clovn.pe.youtube pe 06 Iulie 2024, 11:26

Cat se roaga asta pentru atentie ii e frica ca il uita lumea :))) a uitat sa spuna si ca pamantul e plat.

Este dus săracu...sincer cred ca nu exista leac pt el..

Vezi toate comentariile (24)
Comentează