FOTBAL  »  Superliga  »  MESAJ

FOTO Adrian Mititelu, cuvinte neașteptate despre rivala din Superliga: „Va domina fotbalul românesc!”

Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Articol de - Publicat marti, 27 august 2024 22:40 / Actualizat miercuri, 28 august 2024 09:03

Adrian Mititelu (56 de ani), patronul lui FCU Craiova, a ținut să-i laude pe suporterii lui Dinamo, care au salvat clubul de la faliment datorită sumelor imense pe care le-au pompat în club în ultimii ani.

Nu este pentru prima oară când patronul oltenilor îi laudă pe „câini”. Imediat după Rapid - Dinamo, duel din etapa 6 a Superligii, Mititelu a lăsat un comentariu pe pagina oficială de Facebook a alb-roșilor în care a ținut să-i laude pentru parcursul din acest sezon.

Acum, Mititelu a lăsat un comentariu mult mai amplu pe pagina de Facebook a lui Daniel Șendre, fostul purtător de cuvânt al Programului Doar Dinamo București, în care a explicat motivul pentru care apreciază ce au făcut dinamoviștii de-a lungul timpului.

Mesajul lui Adrian Mititelu: „Dinamo are cei mai inteligenți suporteri din România”

„FC Dinamo are cei mai inteligenți și cei mai occidentali suporteri din România. Au demonstrat asta în mod clar și fără echivoc. Este singurul mare club din România scăpat de spectrul falimentului exclusiv datorită implicării în masă a suporterilor.

Atunci când majoritatea analiștilor din fotbal, dar și a fostelor glorii îi cântau prohodul, fanaticii suporteri dinamoviști au spus răspicat «NU CEDĂM!» Așa ceva n-o să se mai întâmple în veci cu o altă echipă din România.

Adrian Mititelu, cuvinte neașteptate despre rivala din Superliga: „Va domina fotbalul românesc!”
Mesajul lui Adrian Mititelu, foto: Facebook

Acest purgatoriu traversat cu bine de suflarea dinamovistă are un rol pozitiv dublu pentru viitor. Astfel, pe lângă faptul că brandul a ieșit foarte întărit, au fost spălate în parte și păcatele trecutului, petele negre din istoria acestui club.

Dinamo are un segment de fani cu venituri mult peste medie, dar și cu o mentalitate vestică, mai de zona centrală a Capitalei. Odată cu noul stadion, acest gen de suporteri pot influența decisiv forța financiară a clubului pe viitor și, implicit, valoarea sportivă a echipei, care cu siguranță va domina fotbalul românesc” a fost mesajul patronului de la FCU Craiova.

Patronul oltenilor a avut de-a lungul timpului mai multe declarații în care a apreciat-o pe Dinamo. Trupa lui Kopic și formația olteană au fost în luptă directă în sezonul trecut pentru evitarea retrogradării.

În cele din urmă, Dinamo a prins barajul și s-a salvat după ce a trecut de Csikszereda, în timp ce Craiova a retrogradat, terminând pe ultimul loc, după ce a pierdut duelul cu Hermannstadt.

Match Quiz U. Craiova - Rapid

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
Superliga
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Europa League
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”
Superliga
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (43)
Gbr192
Gbr192  •  29 August 2024, 09:01
Postat de Haha1989 pe 27 August 2024, 23:17

Cum sa fie model? Dinamo, Farul, U Cluj, Petrolul au galeriile cele mai anti europene, xenofobi încurajati de FRF. Când e lipsa de educație și toleranta ca și la Craiova lui mititelu. Își merita soarta!

De cand sa fii nationalist si sa tii la valorile tarii, inseamna ca esti antieuropean?! :))

Gbr192
Gbr192  •  29 August 2024, 08:59

Respect, Adi Mititelu!

kuba.clovn.pe.youtube
kuba.clovn.pe.youtube  •  28 August 2024, 21:22
Postat de kuba pe 28 August 2024, 16:45

Mai merge fotosopul? Ahahaaaahhhaaa

foto$opul merge inca fac lucruri la care tu poti doar visa :))) cand zici ca pui video ala din UK bai lefterica ca de 5 ani de zile fugi de adevar :)))

Vezi toate comentariile (43)
Comentează