FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

Adrian Mutu, răspuns acid către Mircea Rednic: „I-am spus în față!”

Adrian Mutu / Imago Images
Adrian Mutu / Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 02 august 2024 22:32 / Actualizat vineri, 02 august 2024 22:38

Adrian Mutu nu l-a iertat pe Mircea Rednic, după ce tehnicianul celor de la UTA a afirmat că „Briliantul” nu se compară cu el în meseria de antrenor. „Puriul” a vorbit, în acest mod, deranjat fiind de faptul că Mutu s-a aflat pe lista FRF pentru postul de selecționer, în timp ce el nu a fost luat în calcul.

Mutu a admis că Rednic are mult mai multă experiență decât el, însă a subliniat că acest lucru nu îi oferă dreptul să fie lipsit de „respect, profesionalism, colegialitate și diplomație”.

Replica tăioasă a lui Adrian Mutu pentru Mircea Rednic

„Nu știu, întrebați-l pe el. Eu am vorbit, i-am trimis mesaj. Mi-a și răspuns. A zis că se referea la antrenori acum. Înțeleg că e mai bătrân decât mine. A câștigat campionatul, e de 20 de ani antrenor, eu sunt doar de șase.

Dar nu îi dă niciun drept să aibă lipsă de respect, profesionalism, colegialitate și diplomație. I-am spus lucrurile astea în față, i le spun și public. Cred că între noi, colegii antrenori, trebuie să existe diplomație.

Indiferent dacă vrei să îți expui punctul de vedere, îl spui, ești liber, dar nu mă ataca pe mine când încerci să pui punctul pe «i» în alte lucruri. Lasă-mă pe mine în afara ecuației tale. Vorbește, dar nu te folosi de mine, de numele meu pentru a îți expune punctul de vedere.

Nu i-o zic doar lui Mircea Rednic, ci tuturor care fac lucrurile astea. Am rămas mirat. Nu înțelegeam de unde până unde întru eu în ecuația asta. Faptul că numele meu se află pe această listă, trebuie să spun că nu e vina mea.

Faptul că ție nu îți convine că numele meu e acolo, nu e vina mea. Când ai un punct de vedere, nu e normal să te folosești de altcineva. Să dai în altcineva pentru a te expune și a-ți arăta valoarea. Probabil Mircea Rednic știe, dar probabil nu a gândit când a vorbit.

Nu și-a cerut scuze. Nici nu aveam pretenția asta. E mai în vârstă, probabil așa vede lucrurile el. Rednic face lucrurile astea și a mai făcut. O dată a zis de mine că m-a avut ca jucător. Nici măcar nu mă cunoaște ca om, mă cunoaște foarte puțin.

Nu m-ai avut ca jucător. Când m-a avut el pe mine ca jucător? Când eu am plecat în 2000? Probabil nu mai ține minte. De câte ori l-am văzut, l-am respectat și îl respect în continuare. Îi respect opinia, dar nu te lega de mine“, a declarat Adrian Mutu, conform fanatik.

Adrian Mutu, răspuns acid către Mircea Rednic: „I-am spus în față!”
Mircea Rednic / Foto: Raed Krishan

Cuvintele cu care Mircea Rednic l-a deranjat pe Adrian Mutu

Oamenii au avut rezultate și ei decid, ei răspund. Dar mai mult ca sigur vor alege un antrenor pe plăcerea lor. Niciodată n-am fost frustrat. Sunt câțiva care nu mă acceptă acolo. Luat ca performanțe, Mutu se poate compara cu mine? Hagi are două campionate cu aceeași echipă, eu am cu Rapid și cu Dinamo

- Mircea Rednic, antrenor UTA

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marius Șumudică a intrat în direct și a răbufnit după înfrângerea cu U Cluj: „Nu se poate așa ceva” » Furios și la conferință: „Domnul Șucu le bagă banii la ora 12, cu mine nu e loc de așa ceva”
Superliga
Marius Șumudică a intrat în direct și a răbufnit după înfrângerea cu U Cluj: „Nu se poate așa ceva” » Furios și la conferință: „Domnul Șucu le bagă banii la ora 12, cu mine nu e loc de așa ceva”
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Rapid - U Cluj! Marius Șumudică, împietrit: reacția galeriei la finalul meciului
Superliga
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Rapid - U Cluj! Marius Șumudică, împietrit: reacția galeriei la finalul meciului
Cristi Săpunaru, după ce Rapid a pierdut cu U Cluj: „Am făcut-o de oaie”
Superliga
Cristi Săpunaru, după ce Rapid a pierdut cu U Cluj: „Am făcut-o de oaie”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (17)
Cristyan71
Cristyan71  •  03 August 2024, 12:47

Domnul Mutu a uitat de colegialitate,de respect,bla bla bla,cand al lua la mișto pe Dorinel Munteanu si radea de metodele de antrenament "invechite",ca antrenează din preistoric?!?. Pe Mutu ce-l recomanda ca antrenor al naționalei mari?!?! Ca rezultate pauza.....,dar pauza mare,nu asa......

kuba
kuba  •  03 August 2024, 09:30
Postat de rav410wrc pe 02 August 2024, 23:28

Ca FOTBALIST daca era si macar pe jumatate de serios, pe cat a fost de talentat, era peste Hagi, CLAR !! Da' ca antrenor, sa ne ierte, da' NU are nici o treaba cu aceasta meserie ... El e bun, maxim de facut reclame la casele de pariuri !? :(((

Ce, Hagi e antrenor!? Pe bune, gigistule!?

cris210
cris210  •  03 August 2024, 08:08

După ce a fost un jucător de 10 pe "linie" acum crede că e și un antrenor la fel . :D))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează