FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTE

„Am discutat cu domnul Șfaițer” » Mutu a vorbit deschis despre ofertele din Superliga

Adrian Mutu, foto: Instagram @adrian10mutu
Adrian Mutu, foto: Instagram @adrian10mutu

Articol de - Publicat sambata, 07 septembrie 2024 12:24 / Actualizat sambata, 07 septembrie 2024 13:18

Adrian Mutu (45 de ani) a vorbit deschis despre ofertele pe care le-a primit în ultima perioadă. Liber de contract de la începutul lui aprilie, după ce și-a dat demisia de la CFR Cluj, „Briliantul” a fost dorit de Poli Iași în această perioadă.

Moldovenii au rămas fără antrenor după ce Tony da Silva (43 de ani) și-a dat demisia, și l-au contactat pe Mutu. Acesta a dezvăluit faptul că a refuzat oferta ieșenilor. Recent, și Sepsi Sfântu Gheorghe a rămas fără antrenor, după ce Bernd Storck (61 de ani) a fost înlocuit, însă Mutu a explicat în direct faptul că nu a fost contactat de covăsneni.

Adrian Mutu înclină spre o echipă din străinătate: „Dacă era ceva concret eram deja acolo”

Mutu a lăsat de înțeles faptul că nu ia în calcul o revenire în Superliga. El și-ar dori să antreneze o echipă din străinătate, precizând faptul că ar fi fost deja pe banca unei formații în cazul în care ar fi primit o propunere concretă.

„Am vorbit cu domnul Cornel Șfaițer (n.r. - președintele lui Poli Iași), i-am spus că deocamdată aștept, i-am mulțumit că s-a gândit la mine. Din partea lui Sepsi nu m-a contactat nimeni. Aștept, momentan reflectez la tot ce se întâmplă. 

Am discuții în străinătate, nu am nimic concret. Dacă era ceva concret eram deja acolo. După părerea mea anumite echipe se grăbesc atunci când schimbă antrenorii”, a explicat Mutu, pentru Fanatik.

Mutu a plecat de la CFR Cluj la începutul lunii aprilie după eșecul drastic din Cupa României Betano cu Corvinul Hunedoara, scor 0-4. El a intrat atunci în conflict cu Panagiotis Tachtsidis, eliminat în partida respectivă.

Man n-a reușit nimic deocamdată în Italia. Aveam încredere în el, îl știu de la U21, l-am ajutat să-și corecteze jocul. Am văzut niște mișcări interesante din partea lui, atât la națională, cât și în Italia.

Man este într-o formă extraordinară, a crescut fizic, e mult mai solid și se vede în viteza pe care o declanșează atunci când pleacă de pe loc. Are zvâcul ăsta. Poate crește în continuare, se maturizează ușor-ușor, devine fotbalist în adevăratul sens al cuvântului.

- Adrian Mutu

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
E haos la FCSB! » O cauză directă pentru prăbușirea campioanei din Liga 1 + De ce Becali nu mai poate fi controlat
Superliga
E haos la FCSB! » O cauză directă pentru prăbușirea campioanei din Liga 1 + De ce Becali nu mai poate fi controlat
Cealaltă Cristina Neagu: bani și dictatură
Opinii
Cealaltă Cristina Neagu: bani și dictatură
Dinamo își ia rămas-bun de la Gigi Mulțescu și de la Valentin Samungi! Foștii mari sportivi au fost depuși la muzeul din Ștefan cel Mare + Momente copleșitoare cu Alexandru Băluță
Superliga
Dinamo își ia rămas-bun de la Gigi Mulțescu și de la Valentin Samungi! Foștii mari sportivi au fost depuși la muzeul din Ștefan cel Mare + Momente copleșitoare cu Alexandru Băluță

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (4)
o_bic
o_bic  •  08 Septembrie 2024, 02:46

Mutule,n-ai nici un fel de discuții ,,afară" in legătură cu fotbalul. Poate doar cu agențiile de turism.

portardelegenda
portardelegenda  •  07 Septembrie 2024, 14:47

La Mutu e valabilă zicala ,,La pomul lăudat sa nu te duci cu sacul" sau ,Afara i vopsit gardul , inauntru leopadul " . Iar să i suspectezi pe manageri gen Șfaitzer de prostie ar insemna că n am invațat nimic din viață . Așa că putem trage o concluzie limpede si fără echivoc : nea Staitzer își trage parandărăt gros căçi altfel nu s ar uita la Mutu nici cu spatele având in vedere antecedentele acestuia.

lucian_iasi85
lucian_iasi85  •  07 Septembrie 2024, 14:09
Postat de Van_Basten pe 07 Septembrie 2024, 13:49

Mutu e la fel de antrenor ca si Dica.

Așteaptă mult și bine

Vezi toate comentariile (4)
Comentează