FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Adunare Generală la FRF! Mircea Sandu: "Sînt nemulţumit de evoluţia naţionalei U17!"

Adunare Generală
Adunare Generală

Articol de GSP - Publicat luni, 09 mai 2011 00:00 / Actualizat luni, 09 mai 2011 13:04

UPDATE // Dumitru Dragomir a luat cuvîntul: "Cînd faceţi calendarul, vă rog să nu ne mai impuneţi un asemenea program infernal pentru echipele din Liga 1. Să ţinem cont că această competiţie este flacăra violet a fotbalului românesc".

Astăzi are loc o Adunare Generală a FRF în care se va prezenta bilanţul şi raportul pe 2009 şi 2010. Totodată, se va dezbate modificarea statului FRF şi se va supune la vot dacă Mircea Moise, impresarul lui Claudiu Keseru va fi declarat persoană non-grata

 

Mircea Sandu nu a omis să discute nici despre performanţele echipeie naţionale şi a făcut referire jocul prestat de tricolori pe vremea lui Angelo Niculescu: "Echipa naţională trebuie să obţină un rezultat pozitiv cu Bosnia, pe 3 iunie, ca să ne apropiem de baraj. Pe vremuri Angelo Niculescu a consacrat la echipa naţională posesie, iar acum am văzut un moment în care degajam mingea fără nici o ţintă". Mai mult, Naşul a vorbit şi despre jocul naţionalei U 17, iar criticile sale s-au îndreptat către antrenori: "Juniorii trebuie să îşi schimbe fundamental jocul. Am văzut meciul cu Cehia şi nu sînt deloc mulţumit, mai ales de cei care îi pregătesc".

Contre cu membrii ligii a doua
Preşedintele Federaţiei a ţinut să precizeze că fotbalul la nivel de eşalon secund, acesta ar trebui să sufere o schimbare majoră în bine: "În următorii patru trebuie să schimbăm toate terenului pe care se joacă la ora actuală în liga a doua. Costurile sînt aproximate la 6 milioane de euro, iar Federaţia va suporta jumătate". În această discuţie, preşedintele Dunării Galaţi, Auraş Braşoveanu, a avut de comentat la adresa Comisiei pentru soluţionarea litigiilor că nu este regulamentară". Sandu i-a răspuns acestuia: "Dacă la clubul dumneavoastră este totul legal, înseamnă că la Federaţie totul este ultra legal". Regulamentul spune că această comisie trebuie să aibă cinci membri, dar pe hîrtiile oficiale apar şapte semnături.

Mircea Sandu se ceartă cu Manolescu care prezintă raport Comisiei de cenzori: "Să nu cumva să credeţi că ne conduceţi pe noi. Aţi găsit corupţie la Federaţie? Vă rog să îmi faceţi o sinteză, dar sinteză să fie". Mai mult, Manolescu spune că muncă i-a fost îngreunată de trezorierul Filimon, dar Mircea Sandu a reuşit să îi împace pe cei doi, în strigătul mulţimii: "Pupaţi-vă!".

Încasări record
Federaţia estimează că va avea încasări foarte mari în urma meciurilor cu Argentina, Franţa şi Belarus de pe Naţional Arena. Aproximativ 4 milioane RON vor intra în contul Federaţiei din vînzarea drepturilor TV, 1.6 milioane RON din publicitate şi 940.000 euro din încasările pe bilete.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mihai Teja a prins contractul carierei: a semnat cu cvintupla campioană din Europa!
Campionate
Mihai Teja a prins contractul carierei: a semnat cu cvintupla campioană din Europa!
Sportul românesc fierbe, după ce statul român a decis să înghețe rentele viagere pentru 600 de sportivi: „E anormal, nu înțelegem ce se petrece! Eu văd că sunt bani!”
Special
Sportul românesc fierbe, după ce statul român a decis să înghețe rentele viagere pentru 600 de sportivi: „E anormal, nu înțelegem ce se petrece! Eu văd că sunt bani!”
Mai bun decât ce are FCSB acum? Ce spun cifrele transferului dorit de Gigi Becali
Superliga
Mai bun decât ce are FCSB acum? Ce spun cifrele transferului dorit de Gigi Becali

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (6)
blaustein
blaustein  •  09 Mai 2011, 13:02

Daca vrea sa castige 940 000 din bilete la meciul cu Argentina, la o capacitate de 55 000 de locuri...rezulta un pret mediu de 17 euro/bilet. Bine...vor fi si mai ieftine si mai scumpe...dar mi se pare un pret exagerat pentru nationala noastra.Ca vine Argentina....ma leşi? Va veni lumea la primul meci probabil...dar pe urma, daca vor avea aceeasi politica si mai ales aceleasi rezultate,vor juca cu stadionul gol

nicco
nicco  •  09 Mai 2011, 12:58

La conducerea fotbalului, la toate nivelele ar trebui sa se afle oameni cu educatia facuta complet, la zi, nu persoane cu diplome date cadou, cu sprijinul fostelor autoritati locale sau centrale, pentru ca jucau in echipe din liga nationala! Asa avem juristi, ingineri, economisti facuti prin fotbal care nu sunt cu mult peste nivelul primelor 4 clase!

nicco
nicco  •  09 Mai 2011, 12:54

Daca pana si presedintele FRF este nemultumit de (ne)realizarile fotbalului de pe la noi, nu e clar ca trebuie schimbata federatia de sus pana jos? Deasupra conducerii FRF nu mai este nimik, sau este guvernul BOc si presedintele Basescu! Or fi de vina Boc si Basescu pentru ce se intampla in fotbalul de pe la noi? Daca este asa, presedintele FRF sa ne-o spuna clar, in fata!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează