FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

OFICIAL Rapid a anunțat plecarea lui Albion Rrahmani: „Face astăzi vizita medicală” » Devine cel mai scump transfer din istoria noului club

Albion Rrahmani
Albion Rrahmani

Articol de - Publicat duminica, 18 august 2024 09:39 / Actualizat duminica, 18 august 2024 10:16

Albion Rrahmani (23 de ani) urmează să semneze cu Sparta Praga. Cehii plătesc aproximativ 5 milioane de euro pentru transferul său, iar giuleștenii primesc și un procent dintr-un viitor transfer.

Rrahmani va deveni cel mai costisitor transfer din istoria Spartei Praga. Giuleștenii au anunțat oficial mutarea.

„Din păcate, povestea lui Lewa în Giulești se apropie de final, atacantul nostru urmând să plece astăzi din țară pentru a face vizita medicală cu o altă echipă. Astfel, Albion nu va mai face parte din lotul Rapidului pentru meciul cu Dinamo, dar, cu siguranță, îi va susține pe băieți de la distanță”, au transmis giuleștenii.

Rrahamni va conduce detașat topul celor mai scumpe transferuri din istoria Spartei

Rapid a anunțat plecarea lui Albion Rrahmani: „Face astăzi vizita medicală” » Devine cel mai scump transfer din istoria noului club
Albion Rrahmani este cel mai curtat jucător de la Rapid. Foto: Cristi Preda, GSP.ro

Până acum, cea mai scumpă plecare de la Rapid este ce a lui Cristi Săpunaru la Porto. Portughezii au plătit 5 milioane de euro pentru transferul fundașului român.

Rrahmani va fi cel mai scump jucător achiziționat vreodată de Sparta Praga. Până la transferul kosovarului, Nicolae Stanciu a fost jucătorul pe care cehii au plătit cel mai mult. În iarna lui 2018, Sparta a plătit 3,75 milioane de euro pentru a-l aduce pe mijlocașul român. Ermal Krasniqi este în topul 10 al celor mai scumpe achiziții ale Sparte. Celălalt kosovar de la Rapid a fost transferat în această vară pentru 2 milioane de euro.

Rrahmani a fost transferat de Rapid în 2023 de la FC Ballkani. Pentru giuleșteni, kosovarul a strâns 29 de meciuri, 18 goluri și 6 pase decisive. Albion nu s-a antrenat cu echipa înainte de meciul cu Dinamo și nu va evolua în derby.

Victor Angelescu i-a anunțat transferul: „Da. L-am vândut”

Victor Angelescu, acționar minoritar la Rapid, a anunțat că transferul kosovarului s-a făcut și că există șanse mici să evolueze în meciul cu Dinamo.

„Da, l-am vândut. Rapid va primi cinci milioane de euro și 15% dintr-un viitor transfer. Probabil că nu va juca mâine, cu Dinamo. Vă dați seama că o să încercăm să aducem pe cineva în locul lui Rrahmani, dar s-a întâmplat destul de repede și încă nu avem gândul la cineva.

Nu eram siguri că va pleca. Dar vom vedea, probabil că vom aduce pe cineva. Am primit suma pe care ne-am dorit-o. O să ne uităm după un atacant. În acest moment, nu credem că va mai pleca nimeni de la Rapid”, a declarat Victor Angelescu, acționarul minoritar de la Rapid.

Match Quiz Rapid - Dinamo

Ce așteptări ai de la derby-ul bucureștean? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă premiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”
Superliga
„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”
Fotbalistul din Superliga a reușit să-l enerveze pe Panduru » Răbufnire în direct: „Problema e la tine!”
Superliga
Fotbalistul din Superliga a reușit să-l enerveze pe Panduru » Răbufnire în direct: „Problema e la tine!”
Organizatorii Asia Fest, răspuns pentru MM Stoica în problema Arenei Naționale » Propunere neașteptată pentru FCSB
Superliga
Organizatorii Asia Fest, răspuns pentru MM Stoica în problema Arenei Naționale » Propunere neașteptată pentru FCSB

„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”

Gafă INCREDIBILĂ a președintelui Klaus Iohannis la ceremonia de decorare a sportivilor medaliați la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris! A citit greșit de pe foaie


Comentarii (5)
racetrack
racetrack  •  18 August 2024, 11:59
Postat de Mao23 pe 18 August 2024, 10:35

Si uite asa Sucu face profit in timp ce unii ii plang de mila ca a investit mult. Deja a sarit bine de 10 milioane din trei jucatori. E constient ca nu are cum sa vanda mai scump si prefera sa fie samsar. Omul e la ciupeala nu vrea performanta. Macar sa nu-l mai vad cu esarfa la gat.

Nu-ti dai seama de un lucru... noi nu jucam in nici o cupa europeana. Rrahmani era plafonat momentan la Rapid, el n-ar fi avut nici un motiv sa semneze cu noi din nou cand ii expira contractul, si l-am fi pierdut gratis peste un an si ceva. Pentru ce? Nu e ca si cum nu avem atacanti. Da, el era cel mai bun atacant in momentul de fata, dar Burmaz, care acum va avea sansa sa fie titular meci de meci, nu e mult sub el ca valoare in momentul asta, iar astfel Rapidul are 5 milioane in plus de investit. Sigur, sa speram ca vor investi cu cap, si sa speram ca echipa o sa iasa din pasa aia proasta in care se afla, dar sunt lucruri care nu au legatura. Sparta e cu un picior in Champions League chiar sezonul asta - practic au 50% sanse sa joace in CL si 50% sanse in EL. Probabil si salariul lui acolo e mai mare decat i se putea oferi la Rapid in conditiile incasarilor actuale. Mai mult, nici nu poti sa stii daca si-ar fi mentinut forma buna, desi bineinteles ca probabilitatea mai mare este ca da. Dar fotbalul modern este un business, si ca sa-l cresti trebuie sa accepti s-o iei pas cu pas, nu sa incerci sa "arzi" etapele.

mr90
mr90  •  18 August 2024, 10:45

In 15 etape Rapid are doar o victorie cu echipa care era DEJA campioana ... cum de au dat cehii 5 mil pe Albion ?

Barna
Barna  •  18 August 2024, 10:36

Ăștia iau de la Rapid in loc să-l ia pe Oct. Popescu-Bitanescu sau alte vedete gigiste? Jurnaliștii sunt de vină că n-au mediatizat suficient marfa ciobănească! Îi așteaptă vremuri grele: doar pâine, fără brânză!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează