FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO // EXCLUSIV Alex Albu, după despărțirea de Rapid: „Cel mai frumos sentiment să joc în Giulești!” + „Zilele viitoare semnez”

Alexandru Albu s-a destăinuit reporterilor GSP
Alexandru Albu s-a destăinuit reporterilor GSP

Articol de , - Publicat miercuri, 19 iunie 2024 16:16 / Actualizat miercuri, 19 iunie 2024 16:16

După 3 ani petrecuți în Giulești, Alex Albu (30 de ani) s-a despărțit de Rapid în această vară. Mijlocașul era unul dintre cei mai vechi jucători, însă oficialii din Giulești au decis să nu-i ofere prelungirea contractului.

Alex Albu a oferit un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturior, în care a vorbit despre despărțirea de Rapid, cum s-a simțit să joace în Giulești, ce regrete are, dar și despre următoarea echipă cu care va semna zilele viitoare.

După ce a fost exclus din lot, mijlocașul nu a mai evoluat în ultimele 7 partide din play-off-ul Superligii.

Despărțirea de colegi nu i-a fost ușoară. Cel mai mult îi va lipsi să joace în Giulești, acolo unde spune că te simți cu adevărat „fotbalist”.

VIDEO. Alex Albu: „A fost cel mai frumos sentiment să joc în Giulești!”

„Îmi va fi dor de meciurile jucate pe Giulești cu acei suporteri minunați. Dar asta este viața. În viață trebuie să te mai și desparți pentru a te duce pe alt drum.

Cred că orice jucător care se apucă de fotbal o să-și dorească să joace pe Giulești pentru că atunci te simți fotbalist. Când vezi un stadion plin, un stadion care cântă din primul minut până la ultimul minut, te simți fotbalist și nu-ți mai dorești nimic decât să te bucuri de fotbal.

VIDEO. Alex Albu: „Cea mai mare dezamăgire e că nu am câștigat niciun trofeu”

„Cel mai mare regret al meu e că nu am câștigat niciun trofeu și puteam face asta dacă eram un pic mai atenți pentru că am avut șansa”, a continuat fotbalistul.

Venirea lui Neil Lennon la Rapid, în detrimentul lui Marius Șumudică, l-a surprins: „Mă așteptam să vină Șumudică, cred că toată lumea și-l dorea, toți rapidiștii. Dar conducerea știe cel mai bine ce trebuie pentru club și sper să fie de bun augur!”.

Pedepsit pentru că a petrecut în club după înfrângerea Rapidului cu Poli Iași, jucătorul nu a mai făcut parte din lotul echipei. La finalul sezonului, negocierile cu clubul pentru a semna prelungirea contractului, au intrat în impas.

„Le-am trimis oferta, dar Victor Angelescu nu a mai răspuns!”

„Noi am avut o discuție după meciul cu Oțelul, nu oficială, am avut o discuție în vestiar cu domnul Victor Angelescu, am vorbit cu dânsul, cred că 5 minute a durat.

Eu le-am trimis doar oferta, ceea ce îmi doresc, și chiar pe 2 ani plus 1, deci pe o perioadă foarte lungă, dânsul a zis că ne vedem, că vorbim, nu am primit nimic. Așa a rămas. Dacă așa a vrut dânsul, n-am nicio problemă”, a explicat jucătorul.

VIDEO. Alex Albu: „Sper să semnez cu o echipă din străinătate”

Campionatul românesc nu mai e luat în calcule de fotbalistul român. Ofertele nu au lipsit să apară, iar despre viitorul său, acesta aduce lămuriri: „Sunt în discuții cu mai multe echipe din mai multe țări.

Sper să se concretizeze zilele următoare să plec să semnez. Prefer să joc în strainătate. Din România nu am avut discuții, nu am discutat cu nimeni. Nici cu Sepsi. Nu au fost discuții cu nicio echipă din România!

Dacă m-aș întoarce la Rapid vreodată? M-aș întoarce cu inima deschisă. Și aș da totul așa cum am dat și în anii trecuți pentru Rapid”.

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (3)
costeltudor
costeltudor  •  19 Iunie 2024, 18:48

Trandafirasule , NU mai vorbi tu in numele tuturor suporterilor rapidiști ! Sumudica a fost dorit doar de câțiva suporteri ! Peste 90% dintre suporterii Rapidului NU-L vor pe sumudica !

mihai_capraru
mihai_capraru  •  19 Iunie 2024, 17:03

Declaratii de complezenta, fraierii pleaca dupa fenta. Un jucator mediocru, din categoria "si altii". Semneaza, tati, cu cine iti ofera un contract, nu rata oportunitatea ca nu se stie cand mai apare, pe "valuarea" ta.

MiticadelaLiga
MiticadelaLiga  •  19 Iunie 2024, 16:39

Dacă erai așa dedicat nu o ardeai in club după o înfrângere. Erai la hotel și plângeai în pernă și ți luai colegii la șuturi. Vorbești frumos da cred că ești mare combinator, așa cred că o minți și pe nevastă-ta, și când colo mai ai 3-4 pe lângă.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează