FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

UPDATE / OFICIAL Alex Cicâldău, prezentat la Universitatea Craiova: „Bătălia s-a încheiat!”

Cicâldău, prezentat la Universitatea Craiova
Cicâldău, prezentat la Universitatea Craiova

Articol de , , - Publicat luni, 09 septembrie 2024 23:49 / Actualizat luni, 09 septembrie 2024 23:50

Mijlocașul Alexandru Cicâldău (27 de ani) este noul jucător al Universității Craiova. Oltenii au anunțat oficial transferul jucătorului, printr-un anunț publicat pe rețelele de socializare.

UPDATE 23:45. Cicâldău, prezentat la Universitatea Craiova: „Alex is back!”

ALEX CICÂLDĂU IS BACK!

Bătălia s-a încheiat, Alex și Știința sunt din nou împreună! „Leul” s-a întors în Cetatea Băniei pentru visul nostru comun: titlul.

129 de meciuri

33 de goluri

21 de pase decisive

11.000 de minute

Toate pentru Universitatea Craiova. Show must go on!

- comunicat Universitatea Craiova

Alex Cicâldău, prezentat la Universitatea Craiova: „Bătălia s-a încheiat!”
Alex Cicâldău, prezentat la Universitatea Craiova

UPDATE 19:20. Cicâldău a ajuns în România să semneze cu Universitatea Craiova

Alexandru Cicâldău a ajuns în România pentru a semna cu Universitatea Craiova. Echipa olteană a pus pe pagina de Facebook o hartă cu traseul spre Craiova.

Alex Cicâldău, prezentat la Universitatea Craiova: „Bătălia s-a încheiat!”

UPDATE 13:00 / Giovanni Becali: „Cicâldău vine la Craiova!”

Giovanni Becali, impresarul lui Alexandru Cicâldău, a intervenit și a anunțat o răsturnare de situație. Mijlocașul va ajunge la Universitatea Craiova. S-a temut de problemele financiare de la Petrolul.

Va fi jucătorul Craiovei. Dacă nu se rezolvă detaliile între cluburi, va rămâne la Galatasaray și va încasa tot salariul. Noi am schimbat. Noi credem că Universitatea Craiova poate ajunge în cupele europene, iar la Petrolul se pot întâmpla multe. Bune sau rele, am vrut să ne ferim de rele. La Craiova, în cel mai rău caz va termina pe locul 3 sau 4. Asta e meseria noastră, să găsim cel mai bun loc pentru jucător, să aibă siguranța contractului. Prima grijă a unui manager este ca jucătorul să fie plătit.

Ce să le fac eu celor de la Petrolul? Musi mai are două salarii de luat. Eu nu pot să merg pe ghici, la cineva care se laudă că va fi proprietarul echipei. Jucătorul a plecat de la Craiova și revine la Craiova, acolo unde îl cunosc toți. Și Cicâldău a avut un cuvânt, și domnul Rotaru. Mai trebuie să fie puse la punct ultimele detalii. Craiova trebuie să îl cumpere acum, o opțiune de cumpărare. Nu se mai întâmplă nimic! Dacă nu merge la Universitatea Craiova va rămâne la Galatasaray!

De la FCSB nu m-a chemat nimeni, de obicei mă chema Gigi. În primul an la Craiova, Cicâldău va primi salariul complet de la Galatasaray. În următorul an vor participa ambele echipe, iar jucătorul poate renunța și el la ceva bani.


- Giovanni Becali, la Fanatik

Alexandru Cicâldău a fost la o semnătură de Petrolul

După ce în sezonul trecut a evoluat la Konyaspor, Alex Cicâldău, care mai are contract cu Galatasaray până în 2026, va evolua din nou sub formă de împrumut.

Alexandru Cicâldău a fost disputat în această vară de Petrolul și Universitatea Craiova, fostul său club. Se pare că „lupii galbeni” le-au luat fața oltenilor.

Fotbalistul care a făcut parte din lotul României la Campionatul European din Germania s-ar fi înțeles cu Petrolul și ar urma să ajungă în țară astăzi, în jurul orei 14:00, pentru a semna cu prahovenii, conform fanatik.ro.

Mutarea ar fi fost facilitată de relațiile bune dintre Petrolul și Galatasaray. În această vară, clubul prahovean a fost preluat de un grup de acționari din Turcia.

GSP a aflat cât ar fi costat-o mutarea pe Petrolul

Cristian Fogarassy, vicepreședintele Petrolului, a oferit detalii pentru GSP.ro: „Suntem într-adevăr într-o fază avansată pentru transferul lui Cicâldău. E un jucător pe care ni-l dorim foarte mult, mai ales că este și anul centenarului clubului. Alex a văzut și el parcursul Petrolului din acest început de sezon, ne-am calificat și în grupele Cupei, ar veni să ne ajute să intrăm în play-off. Urmează să ajungă în curând la Ploiești pentru a definitiva transferul”.

Fogarassy a evitat să comenteze detaliile financiare ale tranzacției, dar surse GSP arată că Petrolul s-a înțeles cu Galata în sensul de a prelua o parte din salariu și să achite turcilor și o sumă pentru împrumut. Per total, asta va însemna că pe ploieșteni îi va costa afacerea în jur de 250.000 euro pe an, adică circa 25% din salariul lui Cicâldău la Galata.

GSP a scris despre interesul Petrolului încă din august

În urmă cu o lună, Cristian Fogarassy, vicepreședintele de la Petrolul, recunoștea că „lupii galbeni” îi doresc pe Cicâldău și pe Moruțan, dar spunea că șansele cu unul dintre aceștia să ajungă la Petrolul în această vară sunt minime:

Suntem deocamdată la începutul unui proiect ambițios. Petrolul e un club cu istorie, magnetic, dar probabil că mai avem nevoie de un an de zile pentru a spori gradul de atractivitate pentru fotbaliști de nivelul lui Cicâldău și Moruțan, oameni de echipă națională. Vom vedea însă ce se va mai întâmpla zilele următoare

- Cristian Fogarassy, pentru GSP.ro

Cicâldău pleca din România în 2021, când Universitatea Craiova îl vindea la Galatasaray pentru 6,5 milioane de euro. Românul a evoluat constant pentru Galata doar în primul sezon, apoi a fost împrumutat la Al Ittihad Kalba și Konyaspor.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marius Șumudică a intrat în direct și a răbufnit după înfrângerea cu U Cluj: „Nu se poate așa ceva” » Furios și la conferință: „Domnul Șucu le bagă banii la ora 12, cu mine nu e loc de așa ceva”
Superliga
Marius Șumudică a intrat în direct și a răbufnit după înfrângerea cu U Cluj: „Nu se poate așa ceva” » Furios și la conferință: „Domnul Șucu le bagă banii la ora 12, cu mine nu e loc de așa ceva”
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Rapid - U Cluj! Marius Șumudică, împietrit: reacția galeriei la finalul meciului
Superliga
Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Rapid - U Cluj! Marius Șumudică, împietrit: reacția galeriei la finalul meciului
Cristi Săpunaru, după ce Rapid a pierdut cu U Cluj: „Am făcut-o de oaie”
Superliga
Cristi Săpunaru, după ce Rapid a pierdut cu U Cluj: „Am făcut-o de oaie”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (43)
kuba.clovn.pe.youtube
kuba.clovn.pe.youtube  •  11 Septembrie 2024, 18:15
Postat de Sunt_Aici_Sa_Rad_de_Cai pe 10 Septembrie 2024, 10:30

sa stii ca mi-am facut cont doar ca sa pot sa rad de tine :)))))))))))))))))

Nu esti singurul dar kubanezul ofera divertisment non stop :)))

Sunt_Aici_Sa_Rad_de_Cai
Sunt_Aici_Sa_Rad_de_Cai  •  10 Septembrie 2024, 10:31
Postat de kuba pe 09 Septembrie 2024, 11:36

Dupa Alex Baluta, Cucaldau SE dezice de cl0na lui Maic. Singurul care Este atasat de PSD Olga ramane Sinaola Chtrita!

si o sa rad se pare o vreme :)))) noi cu avionul, marin cu trenul

Sunt_Aici_Sa_Rad_de_Cai
Sunt_Aici_Sa_Rad_de_Cai  •  10 Septembrie 2024, 10:30
Postat de kuba pe 09 Septembrie 2024, 11:37

Imediat intra pensionarii lui Maic si o sa IL faca tradatir pe Cucaldau 2 X pachete de tigari/zi Asta cum l-au facut si pe Baluta! Toti dug de clona mogoseana! Ahahhahhaaa

sa stii ca mi-am facut cont doar ca sa pot sa rad de tine :)))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (43)
Comentează