FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Mitriță are oferta pe masă » Rotaru, dezvăluire de ultimă oră: „Au venit deja cu salariul pentru jucător”

Mihai Rotaru
Mihai Rotaru

Articol de - Publicat duminica, 11 august 2024 22:17 / Actualizat duminica, 11 august 2024 22:17

Mihai Rotaru, acționarul de la Universitatea Craiova, a declarat că Alexandru Mitriță are două oferte, chiar după ce jucătorul echipei oltene a marcat ambele goluri în victoria cu Sepsi, scor 2-1.

Rotaru a declarat că una dintre echipele care sunt pe urmele lui Mitriță i-a pus un contract de 3 ani pe masă jucătorului. Extrema stânga de la Craiova ar putea pleca după meciul cu Sepsi.

Mihai Rotaru: „Mitriță are oferta pe masă”

„Mitriță trebuie felicitat, el a jucat așa în contextul în care el are contract pe masă din afară. Dacă cifrele sunt bune pentru el și club, îi dăm drumul. El are pe masă un contract pe 3 ani din Golf, are un psihic puternic, nu e ușor să lași milioane de euro și să riști să te accidentezi într-un meci din Liga 1.

Nu se pune problema să plece liber, e o ofertă și pentru club. Sunt două oferte, dar una a venit deja cu salariu pentru jucător. Alex știe de ea. I-am zis să aleagă ce vrea, dacă joacă sau nu, depindea de el cum gestionează”, a declarat Mihai Rotaru, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Mitriță e golgeterul Superligii în acest moment, cu 4 goluri în 5 etape. Cu Sepsi, a marcat superb de două ori. Prima dată a trimis o scăriță peste portarul Niczuly, apoi a trimis un șut puternic în vinclu, în repriza a doua.

Mitriță a revenit la Craiova anul trecut, liber de contract, a jucat 40 de meciuri în Superliga și a marcat 20 de goluri de atunci, reușind și 15 pase decisive.

Suntem bucuroși pentru cele 3 puncte, nu se supăra nimeni dacă se termina 6-5. Încerc să-mi fac treaba cât mai bine. Intru calm pe teren, îmi văd de treaba mea, de asta mă simt liber în teren și îmi ies execuțiile. Am vrut să și driblez portarul, dar a stat foarte bine. Important e că am marcat două goluri și am câștigat. Cu Petrolul nu am avut șut pe poartă, era important să marcăm acum. Ne place pe primul loc, dar campionatul abia a început. Trebuie să acumulăm cât mai multe puncte, să dăm 100%

- Alexandru Mitriță

Match Quiz Poli Iași - Dinamo

Te pricepi la fotbalul din Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă premiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Ultima oară pe „Dinamo”: tur de onoare cu sicriul lui Gigi Mulțescu » Imagini tulburătoare: fostul lider din anii '80, venit în baston, a izbucnit în lacrimi
Superliga
Ultima oară pe „Dinamo”: tur de onoare cu sicriul lui Gigi Mulțescu » Imagini tulburătoare: fostul lider din anii '80, venit în baston, a izbucnit în lacrimi
Obsesiv! Cuvântul pe care Șumudică l-a rostit de 28 de ori în 6 minute, după prima înfrângere pe banca Rapidului
Superliga
Obsesiv! Cuvântul pe care Șumudică l-a rostit de 28 de ori în 6 minute, după prima înfrângere pe banca Rapidului
ȘOCANT: Aici vrea UEFA să se joace la Euro 2028! Mesaj sumbru la porțile arenei: „Moartea nu este neagră, ci doar bleumarin mai închis”
Campionate
ȘOCANT: Aici vrea UEFA să se joace la Euro 2028! Mesaj sumbru la porțile arenei: „Moartea nu este neagră, ci doar bleumarin mai închis”

Real Madrid - Stuttgart, prima etapă din Liga Campionilor » Cum arată echipele probabile și cotele

Cum a apărut fiica lui Șumudică pe Giulești: „Mi se pare mie sau duduia o copiază pe Teodora Stoica?”


Comentarii (10)
zb59
zb59  •  14 August 2024, 07:35
Postat de Haha1989 pe 12 August 2024, 06:28

A mai fost plecat, dacă era asa de bun nu mai revevenea la Craiova. Aici simulează non stop, afara nu merge cu păcăleală, în plus e un campionat extrem de slab. Va rămâne la Craiova. Rotaru e un scandalagiu care încearcă să-l imite pe Becali, e la fel de mult promovat, o non valoare, fără Olguta ce ar face?

Mitrita simuleaza (non stop)!?:) Are 4 goluri in 5 etape, unul mai frumos decat altul! Este cel mai bun mijlocas-atacant din Romania. Apropos, uita-te pe Youtube la ce goluri a dat cand juca la NYC!

REMEMBER87
REMEMBER87  •  12 August 2024, 10:57

Mitrita e unicul jucator de top din Romania ! Fara el Craiova lui Rotaru= Craiova lui Mititelu!

atthur
atthur  •  12 August 2024, 07:59

Pygmalion mirita mere-n golf!!! Ce "știre",muicaaaaa...!!!...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează