FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - DINAMO 2-0

Ameninţat cu banca de rezerve » Bălgrădean riscă să îşi piardă locul de titular

Şefii de la Dinamo i-au reproşat lui Bălgrădean că a fost neatent în meciurile din acest an.
Şefii de la Dinamo i-au reproşat lui Bălgrădean că a fost neatent în meciurile din acest an.

Articol de GSP - Publicat luni, 30 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 29 aprilie 2012 21:44

Bălgrădean, 24 de ani, riscă să nu mai fie titular, întrucît este acuzat că a fost destul de neatent în multe meciuri pierdute din această primăvară.

Cristi Bălgrădean, poate cel mai aplaudat dinamovist în acest sezon, riscă să ajungă pe banca de rezerve! Portarul de 24 de ani a avut parte de aprecierile specialiştilor şi ale suporterilor chiar şi cînd echipa n-a reuşit să învingă, însă colegii nu-l absolvă de vină nici pe "Pufi" pentru anumite înfrîngeri.

"În primăvară, a fost de mai multe ori neatent. Şi cu Sportul, şi cu Petrolul, ambele meciuri pierdute. Şi la Braşov a fost cu capul în nori. La primul gol, e şi vina lui Scarlatache, însă "Pufi" a luat gol de departe, reluare cu capul, nu în forţă. Iar la golul 2, a strigat el «Lasă, lasă!», şi a lăsat-o! Probabil, lipsa unei concurenţe reale şi faptul că este foarte apreciat de către conducere şi de către fani l-au determinat pe Bălgrădean să fie cam neatent", au susţinut cei din Ştefan cel Mare.

De ce nu joacă Naumovski
Rezerva de portar a lui "Pufi", macedoneanul Kristijan Naumovski, 23 de ani, n-a bifat nici un minut în campionat, are doar 90 de minute în Cupă, cu Gaz Metan Severin (5-0). "La Naumovski e chestie şi de superstiţie, întrucît în fiecare meci din sezonul trecut cînd a jucat, Dinamo a luat cîte două goluri, cel puţin, chiar dacă nu toate reuşitele încasate i se puteau imputa lui", au declarat roş-albii.

2.520 de minute a bifat Bălgrădean în acest sezon de Liga 1, fiind singurul dinamovist integralist total în 28 de etape scurse

6,07 este media notelor din Gazetă, a 3-a la Dinamo, după Niculae (6,36) şi Kone (6,16)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Gigi nu-l vrea pe Kone

Dinamoviştilor le era teamă că Gigi Becali îl ia pe Djakaridja Kone la Steaua, de aceea închizătorul de 26 de ani nu semnează încă prelungirea contractului scadent în vară. Patronul din Ghencea a precizat: "Nu-i fac eu d-astea finului meu! Nu-i iau eu jucători, niciodată! Cu Pîrvulescu şi cu Chipciu a fost altceva, n-a fost împotriva lui Cristi Borcea". Kone s-a sucit de mai multe ori în timpul tratativelor, iar ultima dată a transmis că îşi va schimba impresarii, de aceea aşteaptă ca şi noii agenţi să vadă actele.

Niculae e OK
Marius Niculae se antrenează normal, nu a mai resimţit dureri din cauza pubalgiei şi se estimează că va putea reintra din primul minut miercuri, contra lui U Cluj. Cristi Borcea îi simte lipsa atacantului care face 31 de ani peste cîteva zile. "Mi-a zis: «Naşule, sînt mort, nu mai pot! Se vede cînd nu joacă Marius, se simte»", a dezvăluit Gigi Becali.

Tamaş costă enorm
Şi presa engleză a confirmat interesul lui Dinamo pentru Gabriel Tamaş, fundaşul de 28 de ani ajuns rezervă la West Bromwich. Cristi Borcea a declarat că-l va readuce pe internaţional în Ştefan cel Mare doar dacă roş-albii iau campionatul, însă jucătorii nu cred în această variantă: "Gabi cîştigă un milion de euro pe sezon la WBA, ce să-i dea Dinamo? Trei chiftele? Îl putem aduce doar dacă englezii vor fi de acord să susţină 70 la sută din salariu".

Tameş, lovit
"Cîinii" s-au pregătit ieri după-amiază pe o temperatură de peste 30 de grade Celsius, antrenamentul fiind unul de menţinere, în care Dario Bonetti a pus accentul pe tactică şi pe tehnică. O problemă: Tameş, ce se anunţa a fi titular cu U Cluj, nu s-a pregătit deloc, din cauza unei accidentări la gleznă.

Terapie cu bani
Roş-albii au avut parte de o surpriză plăcută din partea acţionarilor: au primit un salariu restant, a mai rămas unul, ce va fi achitat în curînd. "Încercăm să rezolvăm totul ca să fie bine pentru toată lumea", au declarat şefii. "Oricum, alte contracandidate la titlu joacă pe prime incredibile, de 20.000 de euro de om o victorie importantă, la noi e bine dacă se plăteşte ce e de plătit", au reacţionat fotbaliştii.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Superliga
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (23)
dumitruselena
dumitruselena  •  01 Mai 2012, 11:28

Eu cred ca la Dinamo nu se prea doreste performanta ,nu se poate mai mult ? Daca e asa fanii sa -si caute alta echipa .Bine ca sunt bani pentru Boneti si Birindeli .Cred ca Dinamo se va desfiinita pacat de jocurile din tur

energyzatu
energyzatu  •  30 Aprilie 2012, 21:30

daca si "pufi" e cu capu in nori ... inseamna ca moti si scarlatahe ... sunt in sevraj ... sa le dea cineva doza ... pur si simplu nu mai pot nu mai rezista

the_rite
the_rite  •  30 Aprilie 2012, 18:38
Postat de paul_bobo pe 30 Aprilie 2012, 12:35

daca nici pufi n a fost atent.... puneti l in poarta pe moti..sau pe pulhac.....

O idee buna! Poate ca Moti iese, in sfarsit pe centrare!! Si Pufi poate e mai bun in centrul apararii! ...:)) Pai ce? Doar Belciug sa fie "genial" la steluta crestina? Pai ia sa incercam si noi, ca avem si noi falitii nostri...hehe....

Vezi toate comentariile (23)
Comentează