FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

EXCLUSIV Andrei Ivan le-a transmis apropiaților: „Nu am discutat cu nimeni despre un transfer”

Andrei Ivan, foto: Facebook Universitatea Craiova
Andrei Ivan, foto: Facebook Universitatea Craiova

Articol de , , - Publicat miercuri, 21 august 2024 09:56 / Actualizat miercuri, 21 august 2024 11:57

Andrei Ivan, 27 ani, nu are un start grozav de sezon, însă, cel puțin în acest moment, le-a mărturisit apropiaților că nu se pune problema de a părăsi trupa din Bănie. Pentru el ar exista în acest moment un interes concret din zona arabă.

Ivan a absentat cu Gloria Buzău, partidă câștigată de olteni cu 5-1, suferind o leziune musculară în remiza cu Petrolul (4 august 2024).

Andrei Ivan: „Nu am discutat cu nimeni”

Din informațiile GSP, Universitatea Craiova a fost contactată zilele trecute din zona arabă de o echipă interesată de serviciile lui Ivan.

Jucătorul le-a transmis însă apropiaților: „Nu merg nicăieri, nu știu ce a apărut în presă. Eu nu am discutat cu nimeni”.

Ivan a crescut la grupele de copii și juniori ale celor de la Flacăra Moreni, Sporting Pitești și Universitatea Craiova, echipă pentru care a și debutat în fotbalul mare. După cinci sezoane petrecute în Bănie, s-a transferat la Krasnodar, echipă care l-a și împrumutat vreme de un sezon în Bundesliga austriacă, la Rapid Viena.

A revenit în Oltenia în vara lui 2019, evoluând de atunci, fără intermitențe, în tricoul alb-albastru. În stagiunea precedentă, Ivan a marcat de șapte ori, reușind și două pase decisive în 37 partide de L1. Conform portalului de specialitate transfermarkt, este cotat la 2 milioane de euro, cea mai mare valoare atingând-o la începutul lui 2023: 2,5 milioane de euro. Alături de olteni, are în palmares o Cupă și o Supercupă.

Start lansat de campionat pentru olteni

Deși trupa lui Costel Gâlcă a fost eliminată rapid din preliminariile Conference League, 3-4 la general cu Maribor, Craiova este cea mai în formă echipă din Superligă. Oltenii au patru victorii și două remize în cele șase etape disputate, golaveraj 13-4.

Pentru aceștia, urmează derby-ul cu Dinamo, care va avea loc sâmbătă, de la ora 22:00, pe „Arcul de Triumf”. Ivan va lipsi de la partida din Capitală, reluându-și pregătirile cu echipa abia la începutul acestei săptămâni.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (2)
kuba.clovn.pe.youtube
kuba.clovn.pe.youtube  •  21 August 2024, 16:48

Nu avem noi norocul asta

mihai_capraru
mihai_capraru  •  21 August 2024, 10:27

Baiatul asta nu mai joaca nimic de cativa ani, cum sa crezi ca il ia Rapid pentru 1,3 milioane de Euro? Luati-l pe Baiaram daca tot vreti jucator de la Craiova, e mult mai tanar si are si marja de progres. Ivan e blocat psihic, cred ca e cu gandul la multe alte chestii inaintea fotbalului.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează