FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andrei Nicolescu acuză, după Sepsi - Dinamo: „Să dispară!”

Andrei Nicolescu +46   FOTO
Andrei Nicolescu

Articol de - Publicat duminica, 28 iulie 2024 18:35 / Actualizat duminica, 28 iulie 2024 18:43

Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, a comentat incidentele de la meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, încheiat la egalitate, scor 1-1, în etapa 3 din Superliga.

Gazdele au deschis scorul în minutul 29, prin Florin Ștefan (28 de ani), iar oaspeții au restabilit egalitatea în minutul 74, prin Petru Neagu (24 de ani). Spiritele au degenerat de-a lungul partidei. Scandările xenofobe ale fanilor „câinilor” i-au enervat pe cei de la Sepsi.

Aceștia nu au suportat derapajele galeriei dinamoviste, iar Andrei Nicolescu, administratorul special, susține faptul că a fost înjurat pe parcursul partidei de invitații de la lojele din Sfântu Gheorghe.

Andrei Nicolescu, despre incidentele de la Sepsi - Dinamo: „Au adresat cuvinte care nu pot fi reproduse”

Conducătorul dinamoviștilor s-a referit și la cântecele pe care cei de la Sepsi le-au pus la stația de amplificare înainte de startul meciului. Imnul Maghiarilor de Pretutindeni a răsunat pe stadionul de Sfântu Gheorghe, aspect care l-a nemulțumit pe Andrei Nicolescu.

„Nu vreau să dau o lecție de moralitate, dar oficialii clubului Sepsi ar trebui să vorbească cu oficialii de la Dinamo. În ceea ce privește manifestările, aici trebuie să avem în vedere două lucruri.

Invitații de la lojele stadionului din Sfântu Gheorghe m-au înjurat pe mine, personal, și au adresat cuvinte care nu pot fi reproduse. Ar trebui să aibă, în primul rând, mai multă atenție acolo. Din al doilea punct de vedere, cred că zona asta de incitare ar trebui să dispară. Nu e normal ca aceste cântece care au versuri care incită un pic la diseminare de naționalitate să fie cântece oficiale pentru începuturile de meci.

Nu putem să aducem în discuție zone din astea sensibile fără să ne așteptăm la reacții. Dacă ne-am comporta toți doar în spiritul fair-play-ului și nu am încerca să dăm o conotație naționalistă oricărui eveniment sportiv, cred că am fi primii care am putea să nu generăm astfel de eventuale incidente.”, a declarat Andrei Nicolescu, pentru sport.ro.

Sepsi și Dinamo au terminat la egalitate în etapa 3 din Superliga. A fost primul rezultat de egalitate înregistrat de cele două formații în acest sezon. Trupa lui Bernd Storck (61 de ani) a acumulat 7 puncte, în timp ce dinamoviștii au adunat 4.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dan Șucu și Gică Hagi au bătut palma! Rapid, primul mare transfer pentru Șumudică
Superliga
Dan Șucu și Gică Hagi au bătut palma! Rapid, primul mare transfer pentru Șumudică
„Să ne faceți statuie!” » 26 de ani mai târziu, dorința lui Gică Hagi a fost îndeplinită! Monumentul a fost inaugurat astăzi
Nationala
„Să ne faceți statuie!” » 26 de ani mai târziu, dorința lui Gică Hagi a fost îndeplinită! Monumentul a fost inaugurat astăzi
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Campionate
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (23)
creeperno534
creeperno534  •  29 Iulie 2024, 22:31

Desteapta-te, romane!

Unomfoartesimplu
Unomfoartesimplu  •  29 Iulie 2024, 13:00

Probabil ca dreptate au toti si nici unul... Intrebare: S-a cantat acel imn inainte de meci (in mod oficial) sau nu?

sandi
sandi  •  29 Iulie 2024, 12:39
Postat de Haha1989 pe 29 Iulie 2024, 05:30

Dacă asa se comporta un conducător atunci nu ii de mirare ca acea glota, asa zis suporteri ai lui Dinamo se comporta asa. Am impresia ca pe mulți români ii deranjează însăși existenta ungurilor de pretutindeni. Omul minte pentru a justifica un comportament total necivilizat a galeriei dinamovist. Ei incita la fiecare meci și FRF se amuza și tolerează. Dacă era invers era scandal mondial! Gândiți-vă ce se duc copii și femei la meci!

Sa vede clar pe cine intereseaza de existenta altora:)))) fiecare bloc are oaia neagra, se pare ca in blocul europa centrala si de este unu mic cu o limba inrudita doar cu a unuia din alt cartier european mai nordic. Oaia neagra nu este rea doar ca nu se integreaza si vrea tot timpul ce au ceilalti din jur, din pacate au avut parte de civilizatie la un moment dat cand au fost sluga unuia dintre vecinii mai bogati si au ramas cu gandul ca sunt civilizati si bogati, dar nu sunt nici pe departe ce pretind.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează