FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andrei Nicolescu a găsit explicația pentru care Dinamo n-a câștigat în Giulești: „Pe noi ne-a afectat asta!” + I-a atacat pe șefii Rapidului: „Lipsă de fair-play”

Andrei Nicolescu +44   FOTO
Andrei Nicolescu

Articol de - Publicat luni, 19 august 2024 18:52 / Actualizat luni, 19 august 2024 19:09

Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, a oferit prima reacție după egalul înregistrat de „câini” pe terenul lui Rapid, scor 1-1, în etapa 6 din Superliga. Conducătorul dinamoviștilor a dat vina pe gazonul stadionului din Giulești, care nu s-a prezentat în cele mai bune condiții, și i-a transmis un mesaj lui Viorel Moldovan.

Nicolescu a ținut să-i „înțepe” pe conducătorii Rapidului, care au comentat în termeni duri arbitrajul lui Iulian Călin. Dinamo a egalat în minutul 79 grație reușitei lui Astrit Selmani (27 de ani), dintr-un penalty contestat de giuleșteni.

Nicolescu a vorbit despre o lipsă de fairplay în momentul în care s-a referit la declarațiile făcute de conducătorii Rapidului.

Andrei Nicolescu, despre gazonul din Giulești: „Ne-a încurcat”

„Boss-ul” dinamoviștilor a criticat gazonul și a explicat faptul că Dinamo ar fi prestat un fotbal mult mai ofertat în cazul în care acesta s-ar fi prezentat în condiții mai bune.

„A fost un meci cu de toate, dar, din punctul meu de vedere, s-a vorbit prea puțin despre calitatea gazonului. Calitatea gazonului pe noi ne-a afectat. Noi avem un joc mai în viteză pe terenuri bune, ei joacă în viteză doar cu mingi lungi și cred că, cumva, calitatea gazonului a afectat prestația noastră.

Cred că, dacă aveam un gazon mai bun, am fi putut să ne descurcăm mai bine, puneam mai multă presiune, am fi putut să ținem mai mult de minge, cred că posesia ar fi fost net superioară, dar asta e! Gazonul, cumva, ne-a încurcat pe noi”, a declarat Nicolescu, pentru ProSport.

Rapid - Dinamo
Rapid - Dinamo/ foto: Ionuț Iordache (GSP)
Rapid - Dinamo/ foto: Cristi Preda (GSP)
Rapid - Dinamo/ foto: Cristi Preda (GSP)
Rapid - Dinamo/ foto: Cristi Preda (GSP)
+39 FOTO

Acesta s-a referit și la faptul că Rapid ar fi primit acel 5% din partea arbitrilor în calitate de echipă gazdă. El își dorește ca și Dinamo să redevină un club respectat de arbitrii în viitorul apropiat.

„Îmi doresc foarte mult ca și Dinamo, cât mai curând, să fie o echipă respectată de către arbitri și, atunci când joacă acasă, să-și primească acei 5%. Ne doream mai mult, dar, după cum am început a doua repriză, trebuie să ne mulțumim și cu egalul acesta. Important este ca noi să avem o evoluție constant bună.

Nici declarațiile oficialilor de la Rapid, de la finalul meciului, nu le consider foarte fairplay, dar asta e. Am văzut că tendința a fost să se arunce vina pe arbitraj, pentru acest rezultat. Mi se pare un pic lipsă de fairplay, dar fiecare apreciază cum crede”, a adăugat șeful lui Dinamo, pentru sursa citată.

Pentru Dinamo urmează un alt derby, cel cu Universitatea Craiova, care va avea loc sâmbătă, 24 august, de la 22:00. Partida se va desfășura pe stadionul Arcul de Triumf.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (7)
Normal
Normal  •  20 August 2024, 15:28

Saracu Nicolescu este ratacit rau de tot ! Ce poti sa mai spui despre un arbitru care acorda cartonas galben gazdelor in minutul 1 la un fault facut la mijlocul terenului ?!

unurtr
unurtr  •  20 August 2024, 11:08

Pe Nicolescu al trebui să-l îngrijoreze în primul rând că Dinamo nu mai bate pe nimeni în deplasare din 12 februarie! De atunci au fost 11 meciuri în toate competițiile fără victorie! Da, acasă au victorii consecutive, dar în deplasare nu mai bat pe nimeni. Este o criză la Dinamo și nu știu dacă mai au răbdare cu Kopici...

mafa
mafa  •  19 August 2024, 22:52

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează