FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV / VIDEO Șeful lui Dinamo îi dă un ultimatum lui Ovidiu Burcă: „Trebuie să găsim declicul până în iarnă, altfel ne vom așeza la masă și vom avea o discuție”

Ovidiu Burcă, în prim plan, și Andrei Nicolescu, în spatele lui. 
Foto: Facebook @ Dinamo București
Ovidiu Burcă, în prim plan, și Andrei Nicolescu, în spatele lui. Foto: Facebook @ Dinamo București

Articol de - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2023 12:15 / Actualizat miercuri, 08 noiembrie 2023 12:30

Andrei Nicolescu, administrator special și acționar la Dinamo, a anunțat că Ovidiu Burcă (43 de ani), tehnicianul trupei din „Ștefan cel Mare”, primește credit din partea conducerii clubului cel puțin până în iarnă. 

Dinamo a pierdut luni seară la Oradea, contra celor de la UTA Arad, scor 1-2, iar bucureștenii au ajuns la 10 meciuri consecutive fără victorie în toate competițiile. Ultimul succes al „câinilor roșii” datează din 29 august. Dinamo e penultima în clasamentul din Superliga, cu numai 10 puncte adunate în 15 runde. 

Veste bună în plin haos la Dinamo » Au demarat discuțiile cu Mircea Lucescu: „N-am avea nimic împotrivă să și investească”
DINAMO
Veste bună în plin haos la Dinamo » Au demarat discuțiile cu Mircea Lucescu: „N-am avea nimic împotrivă să și investească”

Andrei Nicolescu, oficial la Dinamo, spune că speră ca la echipă să se producă un declic până începe pauza de iarnă, la finalul lunii decembrie. În cazul în care acest lucru nu se va întâmpla, șefii clubului se vor așeza la masă cu Ovdiu Burcă și vor face purta o discuție în ceea ce privește viitorul lui pe banca tehnică. 

VIDEO. Andrei Nicolescu, analiză după ultima înfrângere a lui Dinamo: „Situația e foarte tensionată în privința rezultatelor”

„Situația e foarte tensionată în privința rezultatelor. Pe de altă parte, la Oradea am reușit să creăm o atmosferă foarte bună cu echipa. Cred că s-a și văzut în jocul nostru că am avut un pic de ghinion și cred că rezultatul e nemeritat. 

S-a văzut pentru prima dată o coeziune extraordinară în rândul jucătorilor. Dacă vom continua așa, eu cred că vor veni și rezultatele. Situația e foarte grea, nu mă ascund după vorbele astea. 

Dar vă spun că am reușit să stau 4 zile cu ei și am reușit să am niște discuții mai profunde. Am văzut pentru prima dată o echipă în care lumea își spune punctul de vedere. În grupuri în care sunt probleme eu am văzut foarte rar asta.

E foarte important ca ei să mențină această stare de spirit. Din păcate, deși am făcut un joc bun și am avut meciul în mână, la final a venit domnul arbitru și ne-a spus: «N-aveți voi»”, a declarat Andrei Nicolescu, la GSP Live. 

Andrei Nicolescu: „La momentul ăsta, situația din clasament e rușinoasă pentru Dinamo”

„Noi suntem adepții principiului că o criză care apare la un moment dat nu se poate rezolva printr-o altă criză. Schimbările au adus doar în două din 10 situații rezultate pozitive. În rest, au adus numai rezultate proaste.

Munca, sistemul în care muncește Ovidiu Burcă, ne fac să credem că la un moment vor apărea rezultate. Trebuie să găsim acest declic până în iarnă, altfel trebuie să ne așezăm la o masă și să avem o discuție bărbătească. 

La momentul ăsta, situația din clasament e rușinoasă pentru Dinamo”, a mai afirmat Andrei Nicolescu. 

Citește și: 

Dan Nistor și-a făcut planurile pentru viitor: „Mi-am înaintat actele deja”

Informație-șoc la GSP Live » Bergodi, discuții pentru un transfer pe axa FCSB - Rapid?! „Ar putea să o cotească”

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Femeia care l-a adus la disperare pe Gigi Becali, încătușată în București: „Se manifesta într-un mod agresiv”
Superliga
Femeia care l-a adus la disperare pe Gigi Becali, încătușată în București: „Se manifesta într-un mod agresiv”
Rapid îi poate da lovitura lui CFR Cluj » Un internațional ar fi aproape să semneze
Superliga
Rapid îi poate da lovitura lui CFR Cluj » Un internațional ar fi aproape să semneze
Mihai Stoica a răbufnit după ce l-a auzit pe jucătorul lui Poli Iași: „Cum adică își dorește să ia CFR campionatul?”
Superliga
Mihai Stoica a răbufnit după ce l-a auzit pe jucătorul lui Poli Iași: „Cum adică își dorește să ia CFR campionatul?”

Presa din Grecia a rezumat într-un SINGUR cuvânt eșecul lui PAOK cu FCSB din Europa League și a numit omul meciului

Așa se fac schimbările la FCSB! Imagini fabuloase cu Gigi Becali și Mihai Stoica surprinse de reporterul GSP


Comentarii (2)
istet10
istet10  •  08 Noiembrie 2023, 14:16

Un lot valoros si nu va fi nevoie de acel "declic". Actionarii astia sunt doar alt soi de tepari. Risc URIAS de retrogradare cu ei.

brentford
brentford  •  08 Noiembrie 2023, 13:12

"S-a văzut pentru prima dată o coeziune extraordinară în rândul jucătorilor." - Si eu am vazut o coeziune extraordinara a mingilor sutate cu tribuna. Denis Politic mai vine cu cate o executie buna si inscrie,dar atat,ca puncte ioc! Apararea e praf,atacanti care sa marcheze nu exista in echipa,la mijoc jucam cu pase spre propriul portar,iar apoi incepem deja celebra "constructie de la portar",cu jucatori care,luati individual,abia fac fata in Liga 2. Burca tot nu pricepe ca pentru sistemul de joc "tikitaka" ai nevoie de jucatori tehnici si rapizi,pase filtrante si ruperi de ritm. Si mai dezamagitor este ca nu se vede niciun exercitiu lucrat pentru faze fixe,iar cand extremele centreaza in careu nu vine nimeni "primul la minge",sa ia fata adversarilor si sa incerce un sut sau o deviere pentru a baga nenorocita aia de varza in poarta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează