FOTBAL  »  Superliga  »  MUCLES DAT AFARĂ

Apostol, "creierul" de la mijlocul terenului, neînţeles de nimeni

Iulian Apostol
Iulian Apostol

Articol de GSP - Publicat luni, 23 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 23 ianuarie 2012 14:41

Răzvan Lucescu a insistat ca Iulian Apostol să vină cu el în Giuleşti în vara trecută şi, deşi mai lucrase cu mijlocaşul şi la echipa naţională, după doar 6 luni de zile l-a dat afară de la Rapid. Astfel, la doar un an şi jumătate de cînd a plecat de la Urziceni, Apostol e nevoit să o ia de la capăt pentru a treia oară, nereuşind să se impună nici la Steaua, nici la Rapid.


Pe lîngă faptul că în Grant n-a reuşit să aibă evoluţii bune, lucru recunoscut chiar de el în urmă cu două săptămîni, motivul principal pentru care Răzvan a decis să renunţe la mijlocaş îl reprezintă comportamentul fotbalistului în cadrul lotului. Acesta are o atitudine de superioritate cu toţi tineri din lot şi nu doar o dată antrenorul a fost nevoit să intervină pentru a-l pune la punct pe mijlocaş la şedinţele de pregătire. Nici la meciuri, Apostol nu a reuşit să se abţină. Cu CFR, în septembrie, a avut o ieşire necontrolată asupra secundului Cristi Petre, înjurîndu-l pe acesta pe teren. Cîteva minute mai tîrziu, a fost schimbat de Răzvan Lucescu.

A sărit la Petrescu, Galamaz l-a pus la punct
De fapt, singurul care a reuşit să aibă o colaborare ok cu Iulian a fost Dan Petrescu, deşi pentru asta a fost nevoit să treaca peste ieşirile lui "Mucles". Pe cînd amîndoi erau la Urziceni, mijlocaşul a avut o ieşire extrem de nervoasă la adresa "Bursucului", chiar pe terenul de antrenament, fiind deranjat de reproşurile care i se aduceau. Lucrurile au scăpat de sub control şi a fost nevoie de intervenţia celorlalţi jucători pentru a aplana conflictul. De fapt, în Bărăgan, din cauza personalităţii sale, nici coechipierii nu l-au agreat, refuzînd toţi să stea cu el în cameră în cantonamente. În plus, după un meci pierdut, căpitanul de atunci al ialomiţenilor, Galamaz, i-a tras cîteva palme în vestiar lui Apostol, iritat fiind de comportamentul acestuia.

Conflict şi cu doctorul Unirii
Cu nervozitatea lui Apostol a avut de-a face şi medicul "lupilor", Laurenţiu Oproiu. Pe aeroportul din Glasgow, la check-in, mijlocaşul a răbufnit pentru că trebuia să aştepte după cei din staff, care înregistrau bagajele cu echipamente: "Ce înseamnă asta? Jucătorii ar trebui să aibă prioritate!". Doctorul i-a cerut să înceteze, însă mijlocaşul s-a enervat şi mai tare, iar cei doi au fost la un pas să se ia la bătaie!

S-a certat cu presa: "Mucles!"
În scurta perioadă pe care a petrecută la Steaua, Iulian Apostol a avut o ieşire ce l-a făcut să se aleagă cu porecla "Mucles". După un meci pierdut de roş-albaştrii la Galaţi (0-1), fotbalistul a răbufnit atunci cînd a a fost solicitat de ziarişti pentru declaraţii: "Nu vreau să vorbesc, oricum n-am ce să vă spun, voi le ştiţi pe toate! Hai, mucles! Plecaţi de aici!".

A făcut pe "secundul"
În vară, în cantonamentul din Austria, deşi venise la Rapid de o lună de zile, fotbalistul a impresionat prin tupeul său! La antrenamentele fizice, pe cînd jucătorii aveau de alergat, suspectîndu-l pe Marian Rada că nu e sincer cînd le spune ce timp au scos, i-a cerut acestuia cronometrul pentru a se convinge şi l-a păstrat la următoarele serii de exerciţii.

A intrat şi în gura lui Pancu
Tot în vara trecută, pe aeroportul din Munchen, la revenirea în ţară din cantonamentul din Austria, mijlocaşul i-a băgat la "check-in" geanta secundului Cristi Petre, fără ca acesta să ştie. Pînă la revenirea în ţară, ajutorul lui Răzvan a crezut că bagajul fie i-a fost furat la aeroport, fie l-a uitat în autocarul închiriat. Abia la Bucureşti a aflat că totul a fost o farsă. Totuşi, Pancu l-a admonestat puţin pe fostul ialomiţean: "Tu eşti nou aici şi nu ştii, dar vezi că nea Cristi are probleme cu inima! Data viitoare alege pe altcineva". Secundul Rapidului a suferit un infarct miocardic acut în 2009, la un antrenament al lui FC Braşov, unde lucra tot alături de Lucescu jr.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Stiri extrasport
Marele Shaquille O'Neal, implicat în controversa momentului în SUA » Totul a plecat de la o fotografie „scăpată” pe internet
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Superliga
Patronul milionar care merge cu metroul în București: „Fac socoteala, ies mult mai ieftin!”
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont
Superliga
Danezul care a venit să joace la Dinamo a rămas surprins de București: „Asta am făcut în prima zi” + Cum s-a trezit cu 50 de cenți în cont

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (13)
mihaienache
mihaienache  •  23 Ianuarie 2012, 19:27

e rasuflat ca fotbalist,e obraznic are caracter urat vai mama lui in liga 2 poate il ia hagi:))

flo_ax
flo_ax  •  23 Ianuarie 2012, 18:42
Postat de criticul89 pe 23 Ianuarie 2012, 17:10

apostol era unul din cei mai buni oameni de la urziceni si cred ca toata lumea e de acord cu asta; n-o lua ca pe un atac personal dar cred ca aventura de la steaua l-a terminat; acolo a cam fost bataia de joc a ciobanului si mai mult a stat pe bara decat a jucat; la rapid nu se poate plange ca nu i s-a dat sansa sa joace: a jucat si in campionat si un cupa si in EL; a marcat 3 goluri per total, folosit vreo 10-15 meciuri dar evolutia lui a fost modesta; cu siguranta nu poti sa castigi campionatul cu el in teren; eu ii urez bafta si sa aleaga cu capul viitoarea lui echipa!

Jucatorii au prioritate in fata unui doctor? Poftim caracter! Si prostie cat incape, un limbric de fotbalist, cu 2 clase, incult si manelist, nici nu miroase pe langa un medic care e util societatii si ajuta oamenii. Mucles asta e o voma de fotbalist si om

amicu
amicu  •  23 Ianuarie 2012, 17:48
Postat de calinescu_ pe 23 Ianuarie 2012, 17:13

FOTBALIST DE CALITATE ...!!! RAZVANEL FACE GAFA DUPA GAFA ....!!!!! NU-I EL VINOVAT SARACU '.....!!!!! CE ECHIPA AVEA RAPID CU BORNESCU , MARIUS CONSTANTIN SI APOSTOL ...!!!!

luati-l voi pe mucles...mie mi s-a parut unul din cei mai inutili jucatori pe care ii are Rapidul..alaturi de Alexa, Burca si Cassio

Vezi toate comentariile (13)
Comentează