FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

OFICIAL / FOTO Arnold Garita a semnat! » Unde va juca până la urmă, după ce s-a contrazis cu Gigi Becali

Atacantul Arnold Garita (29 de ani) a semnat cu Hapoel Beer Sheva
Atacantul Arnold Garita (29 de ani) a semnat cu Hapoel Beer Sheva

Articol de - Publicat miercuri, 07 august 2024 11:18 / Actualizat miercuri, 07 august 2024 12:00

Arnold Garita (29 de ani), atacant care a fost foarte aproape să ajungă la FCSB în această vară, a semnat cu Hapoel Beer Sheva, club care a încheiat pe locul 3 în sezonul trecut din prima ligă din Israel.

Arnold Garita era liber de contract, după despărțirea de Al-Faisaly, din liga secundă din Arabia Saudită. Venirea lui la FCSB a reprezentat o mică telenovelă în această perioadă de transferuri.

Gigi Becali declarase că a ajuns la un acord cu atacantul, dar acesta nu s-a mai prezentat la vizita medicală. Becali bănuia că fotbalistul avea probleme la genunchi.

Garita l-a contrazis pe patronul de la FCSB: „Nu am ajuns niciodată la o înțelegere cu FCSB și nu văd de ce domnul Becali a spus că nu m-am prezentat la vizita medicală, nu aveam niciun control medical planificat cu clubul”.

Arnold Garita a semnat cu israelienii și a fost deja prezentat pe pagina oficială a clubului.

Arnold Garita a semnat cu Hapoel Beer Sheva

Arnold Garita a semnat! » Unde va juca până la urmă, după ce s-a contrazis cu Gigi Becali
Arnold Garita, prezentat de Hapoel Beer Sheva

Atacantul a oferit și o primă reacție, după ce a semnat cu noua echipă: „Dragi suporteri, am întârziat puțin dar sunt aici. Vă mulțumesc că m-ați primit la echipa voastră. Voi da totul pentru a vă mulțumi pe voi și pe acest club, în așa fel încât să atingem împreună obiectivul comun”.

În cariera lui, Garita a mai jucat pentru Chateauroux, Bristol City, Plymouth, Charleroi, USL Dunkerque, Villefranche și Bourg-en-Bresse, FC Argeș și Al-Faisaly.

Acesta ajungea în România în iulie 2022, când semna cu FC Argeș din postura de jucător liber de contract. A strâns 40 de meciuri, 14 goluri și două pase decisive în tricoul argeșenilor.

I-am dat telefon impresarului şi i-am zis, gata, la revedere. Stai că vin azi, stai că vin mâine... La mine nu iei contractul în mână până nu văd vizita medicală, contractul nu-l vezi. Până nu văd genunchii, contractul nu-l vezi. Până nu spune doctorul cum sunt genunchii, contractul nu-l vezi. Că vine azi, că vine mâine… Haide, bă, dă-i telefon că nu mă mai interesează
- Gigi Becali, finanțatorul campioanei FCSB, în urmă cu 3 săptămâni

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (4)
gazistu
gazistu  •  07 August 2024, 15:36

nu stiu ce vede lumea asa bun in el...

c0ncret
c0ncret  •  07 August 2024, 14:56

Gazeta bekali.

Spaima_oilor
Spaima_oilor  •  07 August 2024, 13:39

Mare stire despre un fotbalist sub mediocru care a jucat la clona lui FC Arges, acum juca prin arabia si se transfera in Israel. Omu nu a mai jucat de vreo 2 ani pe la noi si e 4 stire de pe site-ul gsp. Interesanta optiune a gspistilor fcsbisti de la palat

Vezi toate comentariile (4)
Comentează