FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Arnold Garita, la FCSB! Gigi Becali a bătut palma cu fostul atacant din Liga 1 » Salariu uriaș la campioana României

Articol de , - Publicat luni, 15 iulie 2024 20:21 / Actualizat marti, 16 iulie 2024 00:26

Arnold Garita (29 de ani) este noul jucător al lui FCSB! Vârful francez a bătut palma cu Gigi Becali și va evolua în acest sezon pentru campioana României.

Din informațiile GSP.ro, fostul atacant al lui FC Argeș a ajuns la un acord verbal cu FCSB și va îmbrăca tricoul campioanei României. Va câștiga 20.000 de euro pe lună. Va concura pe post cu David Miculescu și Daniel Popa.

Arnold Garita s-a înțeles cu FCSB

Garita a fost o dorință mai veche a patronului Gigi Becali. Acesta l-a dorit foarte mult în sezonul în care FC Argeș a retrogradat după barajul cu Dinamo, însă jucătorul a solicitat la vremea respectivă un salariu considerat foarte mare.

Arnold Garita, la FCSB! Gigi Becali a bătut palma cu fostul atacant din Liga 1 » Salariu uriaș la campioana României
Arnold Garita s-a înțeles cu FCSB

Francezul a ajuns în Arabia Saudită, la Al Faysaly. În cele din urmă, Garita și Gigi Becali s-au înțeles astăzi, acesta fiind atacantul cu care FCSB vrea să atace un nou titlu.

Garita a atras atenția în tricoul lui FC Argeș în sezonul 2022-2023, cu 14 goluri în 40 de meciuri, dar s-a ținut tare în tratativele cu Becali, iar patronul a decis să renunțe la aducerea lui. Atacantul a semnat în vara lui 2023 cu divizionara secundă din Arabia Saudită, pentru care a adunat 35 de meciuri, 13 goluri și 4 pase decisive.

Ambele părți au renunțat la orgolii și s-a ajuns la un numitor comun. Garita va evolua pentru campioana României și ar putea debuta în meciul cu Unirea Slobozia din deplasare, care se va disputa pe 19 iulie.

Gigi Becali a confirmat transferul lui Garita la FCSB, cu condiția ca jucătorul să treacă cu bine de problemele medicale pe care le are la genunchi: „Garita vine la noi dacă are genunchiul bun. Mai trebuie sa treacă mâine niște investigații la genunchi. Dacă genunchiul e bun, e al nostru.

Îi dau 20.000 de euro pe lună. Mâine are investigațiile la genunchi și dacă totul e bine face vizita medicală și semnează.”, a declarat Gigi Becali, pentru Fanatik.

Arnold Garita l-a impresionat pe Becali în 2023

Camerunezul a fost dorit de Gigi Becali, care l-a ofertat vara trecută. Transferul a căzut pentru că patronul de la FCSB se săturase să aștepte un răspuns de la Arnold. „Garita m-a interesat până acum câteva zile, acum nu mă mai interesează. Nu stau să mă rog de el”, declara Gigi Becali în iunie 2023.

600.000 de euroe cota lui Arnold Garita, potrivit Transfermarkt

Gigi Becali a decis să transfere atacant după meciul cu U Cluj

Patronul roș-albaștrilor a fost nemulțumit de randamentul ofensiv al echipei sale în prima etapă din Superliga și a anunțat că vrea să mai aducă un atacant. L-a găsit mai repede decât se aștepta.

Nu mai erau Șut și Lixandru și era haos pe teren. Așa va fi, cu ei pe teren. Va mai intra Baba dacă e nevoie de el. Trebuie să mai aduc un atacant, nu avem. Popa îmi place cât de cât, se mișcă, dar trebuie să dea gol. A avut o deviere când trebuia să dea gol. Cu Miculescu ce să faci?

Trebuie să mai aduc neapărat un atacant. Lui Musi nu am ce să îi reproșez, a jucat bine, nu doar că a dat golul. Dar trebuie un atacant. Băluță nu mai e ca anul trecut. Îmi ziceau că la antrenament e bombă, dar nu mai e nici ca anul trecut.

- Gigi Becali, după FCSB - U Cluj 1-1

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Începe curățenia la Rapid! Pleacă trei și vin alți trei jucători » Giuleștenii se transformă: informații din culise după venirea lui Șumudică
Superliga
Începe curățenia la Rapid! Pleacă trei și vin alți trei jucători » Giuleștenii se transformă: informații din culise după venirea lui Șumudică
Prima victimă importantă din mandatul lui Marius Șumudică la Rapid: „Nu mai rămâne”
Superliga
Prima victimă importantă din mandatul lui Marius Șumudică la Rapid: „Nu mai rămâne”
Prima reacție a lui Neil Lennon, după ce Rapid l-a înlocuit cu Marius Șumudică
Superliga
Prima reacție a lui Neil Lennon, după ce Rapid l-a înlocuit cu Marius Șumudică

Dan Șucu vrea să-l demită azi pe Neil Lennon » Marius Șumudică, în discuții pentru a prelua Rapidul

Azi a avut loc tragerea la sorți pentru play-off-ul Cupei României Betano: Dinamo o întâlnește pe FC Voluntari, echipa lui Claudiu Niculescu


Comentarii (30)
VincentJ
VincentJ  •  16 Iulie 2024, 16:49
Postat de flojo pe 15 Iulie 2024, 21:28

E evident de ce mai aveți nevoie, de ceva neuroni!

voi mai aveti nevoie de inca o retrogradare pentru a fi deja si mai obisnuti cu umilintele. o sa vina sezonul asta retrogradarea.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  16 Iulie 2024, 15:37
Postat de 666piturca pe 15 Iulie 2024, 20:33

Bravo Nea Gigi, nu ierți nimic! Chiar și o oaie șchioapă poate da lapte bun.

Nea Gigi Valiza își pregătește " omeniile" ...

fibra
fibra  •  16 Iulie 2024, 08:37

Posibil inca un plasoi ca multe altele marca ciobaniada.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează