FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GALERIE FOTO „Câini” cam... vișinii » Noul autocar al lui Dinamo a fost surprins în trafic. Primele imagini

Au apărut primele imagini cu noul autocar al lui Dinamo, care îi va duce pe fotbaliști la stadion pentru prima dată la meciul cu Unirea Slobozia, care se va juca vineri, 13 septembrie, de la 21:00, în runda #9 din Superliga. +25   FOTO
Au apărut primele imagini cu noul autocar al lui Dinamo, care îi va duce pe fotbaliști la stadion pentru prima dată la meciul cu Unirea Slobozia, care se va juca vineri, 13 septembrie, de la 21:00, în runda #9 din Superliga.

Articol de - Publicat joi, 12 septembrie 2024 18:41 / Actualizat joi, 12 septembrie 2024 19:22

Au apărut primele imagini cu noul autocar al lui Dinamo, care îi va duce pentru prima dată pe fotbaliști la stadion la meciul cu Unirea Slobozia, vineri, 13 septembrie, de la 21:00, în runda #9 din Superliga.

Dinamo va avea un nou autocar, după ce în ultimele luni „câinii” au fost transportați de un vehicul care nu avea inscripționate însemnele clubului. Contractul cu proprietarul vechiului autocar expirase și nu s-a ajuns la un nou acord.

Câțiva suporteri au avut deja ocazia să vadă noul autocar pe străzile din București și nu au ezitat să îi facă o fotografie și să o posteze pe rețelele de socializare.

GALERIE FOTO. Cum arată noul autocar al lui Dinamo: negru, grena, roșu și doi „câini” fioroși

+20 FOTO

Pagina de Facebook „Doar Dinamo Bucuresti” a postat primele imagini.

„Dinamo are un nou autocar🚌!!!⬜🟥

Dinamo va inaugura la meciul cu Unirea Slobozia noul autocar al clubului.

Dinamo nu a mai folosit autocarul cu însemnele clubului în ultima perioadă, după ce contractul cu proprietarul acestuia a expirat!

La 30 iunie, contractul pentru folosirea autocarului de către SC Dinamo, a expirat!

Acesta data din 2007, de la ultimul titlu, când fusese comandat de Borcea, pe atunci acționar la Dinamo. Omul de afaceri Claudiu Ciolan - care susține echipa Muscelul Câmpulung - cumpărase autovehiculul de la Ionuț Negoiță, în schimbul a 50.000 de euro, și îl lăsase să fie folosit gratis de echipa de fotbal.

Autocarul cel nou e în dungi 🟥⬜alb-roșii pe fond negru, are desenați doi câini fioroși, numele și sigla clubului pe toate laturile, plus toate trofeele câștigate: 1️⃣8️⃣ titluri, 1️⃣3️⃣ Cupe ale României, 2️⃣ Supercupe și 1️⃣ Cupă a Ligii” e postarea care însoțește fotografiile.

Interesant este că nuanța dominantă aleasă tinde mai mult spre vișiniu, culoarea marii rivale Rapid, decât spre roșu, așa cum era vechiul autocar.

În partea din față a vehiculului, apar tradiționalii „câini roșii”, care sunt prezenți și pe sigla clubului. Pe toată lungimea autocarului sunt dungi de culoare neagră și nuanțe de roșu închis, aproape grena, așezate pe diagonală. În partea din spate apare palmaresul echipei din „Ștefan cel Mare”.

Nicolescu: „Este vorba despre un parteneriat, nu e autocarul nostru”

„Vom avea un autocar nou, îl inaugurăm cu Slobozia. Nu e autocarul nostru, este vorba despre un parteneriat”, precizase astăzi Andrei Nicolescu, administrator special Dinamo, în direct la GSP Live.

GALERIE FOTO. Cum arăta vechiul autocar al lui Dinamo

+20 FOTO
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Logodnica titularului de la Rapid a venit din Australia în România şi a trăit un şoc: „Nebunesc! Nu am mai văzut aşa ceva vreodată”
Superliga
Logodnica titularului de la Rapid a venit din Australia în România şi a trăit un şoc: „Nebunesc! Nu am mai văzut aşa ceva vreodată”
Fotbalistul care a zis despre Gigi Becali că e „bolnav de Alzheimer” și-a anunțat retragerea, la 9 zile după transfer! „Am încercat să mă ridic, dar fără succes”
Superliga
Fotbalistul care a zis despre Gigi Becali că e „bolnav de Alzheimer” și-a anunțat retragerea, la 9 zile după transfer! „Am încercat să mă ridic, dar fără succes”
Prima reușită din noul format al Ligii Campionilor nu va fi uitată! Execuție senzațională a noului star de la Juventus
Liga Campionilor
Prima reușită din noul format al Ligii Campionilor nu va fi uitată! Execuție senzațională a noului star de la Juventus

Real Madrid - Stuttgart 3-1 » Chin blanco la start! Courtois și pedigriul european o scapă pe Real Madrid de rușine

Cum a apărut fiica lui Șumudică pe Giulești: „Mi se pare mie sau duduia o copiază pe Teodora Stoica?”


Comentarii (16)
istet10
istet10  •  14 Septembrie 2024, 22:15
Postat de c0ncret pe 13 Septembrie 2024, 09:27

Iar ne arati cat esti de limitat.

A aparut "inteligentul"!

redbuldog
redbuldog  •  13 Septembrie 2024, 16:55
Postat de mr90 pe 12 Septembrie 2024, 21:07

Penibil ... este rosu ca visina !

Pai dah bree chiar e superb,lipseste doar sloganul cu ,,suntem peste tot ca-n strada"..!

mihaitanase
mihaitanase  •  13 Septembrie 2024, 16:06

Nu și-a luat autocar ,a închiriat ! Are număr de Suceava ! Nu știu dacă la Rapid mai este autocarul cu număr de Bulgaria ,dar seamănă cazul autocarelor .

Vezi toate comentariile (16)
Comentează