FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

EXCLUSIV Avem oferta oficială: Craiova a găsit atacantul pentru titlul în Superliga! Câți bani pune pe masă Mihai Rotaru pentru internațional: bonusuri impresionante la fiecare meci

Omar Faraj este noua țintă a Universității Craiova. foto: Imago
Omar Faraj este noua țintă a Universității Craiova. foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 28 august 2024 12:46 / Actualizat miercuri, 28 august 2024 15:46

Universitatea Craiova a trimis o propunere pentru transferul lui Omar Faraj, 22 ani, atacantul lui AIK Stockholm. Jucătorul a evoluat inclusiv pentru naționala mare a Suediei, dar a ales finalmente reprezentativa Palestinei, grație rădăcinilor sale.

Universitatea Craiova caută să-și consolideze linia ofensivă, unde, la capitolul vârf de atac, a rămas numai cu Elvir Koljic, plus eventualele soluții de compromis Ivan și Bană, puștiul eligibil U21. Iar oltenii au pus ochii acum pe Omar Faraj, 22 ani, atacantul lui AIK Stockholm. El a jucat pentru naționala de tineret a Suediei și de două ori pentru prima reprezentativă, după care a ales să evolueze în echipa Palestinei, grație rădăcinilor sale.

Crescut în fabrica de talente a Suediei, pasager în La Liga

Faraj s-a născut la Stockholm din părinți palestinieni. A crescut la AIK, apoi a trecut în Academia lui Brommapojkarna, cea mai faimoasă fabrică de talente din Suedia.

Levante l-a cumpărat în 2021, dar l-a folosit cu precădere la echipa B. A adunat o singură prezență în La Liga, în finalul unei partide cu Rayo Vallecano, 4-2. Din 2023 s-a întors la clubul-mamă, AIK, cu care mai are contract până la sfârșitul lui 2026. A marcat 7 goluri în 46 de partide după revenirea în liga nordică.

La nivel de naționale, a început în tricoul Suediei (U21, A), evoluând în două amicale pentru reprezentativa cea mare, cu Finlanda și Islanda, în ianuarie 2023. A decis apoi să joace pentru Palestina, bifând în iunie 2024 primele două jocuri, cu Liban și Australia, în preliminariile CM – zona Asia.

Mihai Rotaru ar dori să-l ia gratis primul an!

Acesta este profilul atacantului de 1,82 metri, pentru care Universitatea, sub semnătura directorului general Ovidiu Costeșin, a trimis o propunere oficială pe 23 august. Documentul este adresat agentului jucătorului, Denis Celebic.

GSP a intrat în posesia ofertei lansate de Craiova, iar datele înaintate de juveți sunt următoarele:

  • împrumut GRATIS pentru un an (1 septembrie 2024 – 31 mai 2025)
  • opțiune de cumpărare vara 2025: 500.000 euro
  • salariu: 10.000 euro/lună
  • dacă se activează clauza de cumpărare, contractul se prelungește automat pe 3 ani, iar salariul rămâne fix pe toată durata: 10.000 euro pe lună
  • bani pentru chirie: 300 euro/lună
Avem oferta oficială: Craiova a găsit atacantul pentru titlul în Superliga! Câți bani pune pe masă Mihai Rotaru pentru internațional: bonusuri impresionante la fiecare meci
Oferta Universității Craiova pentru Omar Faraj. Bonusuri impresionante pentru jucător

Lista primelor speciale pentru Omar Faraj

Mai departe, oferta conține mai întâi o colecție de bonusuri în funcție de minutele jucate și de rezultatele din competițiile interne:

  • 1.000 euro fiecare victorie în care e titular și joacă minimum 45 minute
  • 750 euro fiecare victorie în care intră din postura de rezervă și joacă minimum 45 minute
  • 500 euro fiecare victorie în care evoluează mai puțin de 45 minute, din postura de titular sau rezervă
  • 300 euro fiecare victorie în care este rezervă neutilizată

Iar primele de obiectiv arată astfel:

  • 15.000 euro - câștigare titlul național
  • 15.000 euro - calificare în grupele Conference League
  • 20.000 euro - calificare în grupele Europa League
  • 50.000 euro - calificare în grupele Champions League.

Concurență imbatabilă din partea lui Real Madrid al Africii

Omar Faraj este cotat la ora actuală la 1,2 milioane de euro pe portalul de specialitate transfermarkt.com. Se clasează momentan pe locul 7 după 20 etape cu AIK Stockholm în liga suedeză, care se desfășoară pe sistemul primăvară-toamnă.

Media nordică notează faptul că de serviciile lui Faraj se interesează și Al Ahly, cel mai titrat club din Egipt (44 titluri), campioana la zi din țara piramidelor. Plus echipa care domină autoritar Champions League din Africa: 7 finale în ultimii 8 ani, 4 câștigate, inclusiv ultimele două ediții! E cea mai faimoasă formație de pe ”continentul negru”, asemuită cu Real Madrid.

Așadar, o concurență aproape imbatabilă pentru Craiova! Iar Al Ahly ar pune pe masă 1,7 milioane de euro pentru un transfer definitiv. Asta în condițiile în care clubul a prins gustul tranzacțiilor din Suedia: a cumpărat anul trecut de la Sirius un alt internațional palestinian, Abou Ali, care a devenit imediat golgheterul campionatului egiptean, cu 18 reușite.

Match Quiz U. Craiova - Rapid

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
Superliga
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Europa League
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”
Superliga
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (38)
Sfarma_Piatra
Sfarma_Piatra  •  29 August 2024, 12:52

Probabil Rotaru se asteapta ca, pe langa palestinianul asta, suedezii sa.i dea si cateva zeci de mii de euro. Rotarule, vezi ca au pe emag atacanti resigilati, moca!

temujin
temujin  •  28 August 2024, 22:58

Un titlu despre bani și bonuri. Excelentă știre sportivă?

aspida
aspida  •  28 August 2024, 22:53
Postat de doubleti pe 28 August 2024, 17:48

Universitatea Craiova este UNA SINGURA si nu ma refer la UNICA. Pentru toti pr()stii care comenteaza aiurea la adresa UNIVERSITATII CRAIOVA, instanta a stabilit ca suntem singura care are dreptul sa foloseasca numele, sigla, palmaresul. La revedere!

O folositi pentru ce, pisicuta ?

Vezi toate comentariile (38)
Comentează