FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, criticat pentru strategia din această vară: „Nu băgăm bani, nu facem nimic, dar vrem 30 de milioane. Cum să iei 30 de milioane?”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat marti, 20 august 2024 09:38 / Actualizat marti, 20 august 2024 09:52

Basarab Panduru (54 de ani), fostul mare mijlocaș al Stelei din anii 90, l-a criticat pe Gigi Becali (66 de ani) pentru că nu investește suficienți bani la FCSB.

Gigi Becali a adus cinci jucători noi la FCSB în această vară. În total, patronul a plătit aproximativ 1,9 milioane de euro pentru fotbaliști, iar doi dintre ei au venit pe gratis.

Totuși, latifundiarul din Pipera a declarat de mai multe ori că vrea să joace în Champions League și să câștige mulți bani.

Basarab Panduru îl critică pe Gigi Becali

În acest context, Basarab Panduru l-a criticat pe patronul de la FCSB că bagă foarte puțini bani în jucători, dar vrea să câștige mulți bani.

„Dacă FCSB avea Coman în partea stângă, Olaru în dreapta, alt Olaru, alt Coman vârf - mă refer ca valoare - ar fi avut șansă să treacă, nu? Dar noi n-o să ajungem niciodată să avem așa ceva.

Ei ce au? Birmancevic într-o parte, 9 milioane. Haraslin, în cealalaltă parte, 9-10 milioane. Noi n-avem forță financiară, dar vrem să luăm 30 de milioane. Adică noi cu cârpeală, nu băgăm bani, nu facem nimic, dar vrem 30 de milioane. Cum să iei 30 de milioane?

Noi n-avem cum cu jucători de un milion să te bați cu ăia de nouă. I-ai văzut cum aleargă pe ăia de nouă? N-ai văzut ce tehnică și viteză aveau Birmancevic și Haraslin? L-ai văzut pe unul să dea în tribună ca să scapă de ea?

Diferență mare rău de tot! Dar noi am vrea să luăm 30 de milioane. N-ai cum să iei! Investind trei milioane vrei să iei 30? La noi nu se mai poate", a declarat Basarab Panduru, la Prima Sport.

Transferuri făcute de FCSB în această vară

În această perioadă de transferuri, Gigi Becali i-a adus la echipă pe: Marius Ștefănescu de la Sepsi, David Kiki de la Farul, Daniel Popa de la U Cluj, William Baeten de la FCU Craiova și pe Florin Tănase de la Al-Okhdood.

FCSB i-a cedat pe Florinel Coman, Ovidiu Popescu și Eduard Radaslavescu.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Gheorghe Hagi a vândut iar! „Regele Exporturilor” este noul investitor de la Farul și oferă o sumă importantă: „Nu-mi place fotbalul, dar cred în Hagi!” + Cum arată acum acționariatul
Superliga
Gheorghe Hagi a vândut iar! „Regele Exporturilor” este noul investitor de la Farul și oferă o sumă importantă: „Nu-mi place fotbalul, dar cred în Hagi!” + Cum arată acum acționariatul
Helmut Duckadam a fost operat pe cord deschis » Primele informații: rămâne în spital până cel puțin luni!
Stiri extrasport
Helmut Duckadam a fost operat pe cord deschis » Primele informații: rămâne în spital până cel puțin luni!
Intră CFR Cluj în insolvență? » Ioan Varga are datorii de peste 60 de milioane de euro pe care trebuia să le achite de 6 ani!
Superliga
Intră CFR Cluj în insolvență? » Ioan Varga are datorii de peste 60 de milioane de euro pe care trebuia să le achite de 6 ani!

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (34)
danciuad
danciuad  •  21 August 2024, 07:22
Postat de VanBasten2000 pe 20 August 2024, 17:11

Deocamdata clasamentul spune altceva.

A venit la tine cu altă strategie la avizat? Prin interviuri zice altceva, că strategia e să ia milioanele din Șampions Lig ...

dr.jivago
dr.jivago  •  21 August 2024, 06:08

Sihastrul Pafnutie din Pipera , e un ipocrit " majuscul "... Stelisti din tata -n fiu , suntem mustrati de soarta , avand de ales intre o echipa de recruti , fara anvergura, măsluita de ghenerali bese-n cizma, unde jupan e unul de teapa lui Talpan si o echipa , care pare mai normala, are continuitate , la meciurile ei se strang 40.000 de fani ros-albastri dar care are manuitor de căpăstru un habotnic, un simulacru de personalitati multiple , a carui tinerete zbuciumata, spune multe... Becali dă cu țârâita , sa nu ne asteptam la performante, ptr bani ar vinde-o si pe .... Gura mare si sloboda , am inteles ca are o diploma de drept, Doamne fereste, cine naiba i -o fi semnat-o ramane un individ grosier, abraziv ... Cred ca , daca ar prelua echipa si una din fiice sau s-o vanda, ne-ar fi mai bine....

UnuldinSpania
UnuldinSpania  •  21 August 2024, 01:10

Bravo Panduru! Corect si taios.Adevarul gol golut.Nu te poti prezenta cu o gloaba la un concurs de echitatie.Nu stiu daca anul acesta FCSB se va clasa pe podium,numai daca nu s-ar mai amesteca patronul si le-ar lasa mana libera celor doi antrenori ca sa demonstreze ca au ( daca au)valoare.Nu se poate stapani si nici macar cineva din familia lui nu-l poate stapani.E prea TRUFAS!Si trufia nu e pentru oameni placuti lui Dumnezeu.PACAT!!!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează