FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Basarab Panduru, impresionat după Dinamo - Petrolul: „Nesperat, nimeni nu se aștepta la asta”

Basarab Panduru
Basarab Panduru

Articol de - Publicat luni, 22 iulie 2024 07:49 / Actualizat luni, 22 iulie 2024 08:02

Fostul internațional Basarab Panduru a lăudat-o pe Dinamo pentru victoria reușită în fața Petrolului, scor 4-1.

Fostul mijlocaș e impresionat de prestațiile lui Dinamo din primele două etape și crede că echipa lui Zeljko Kopic a făcut 3 reprize bune din 4. În cea slabă, Dinamo a primit două goluri de la CFR Cluj și a pierdut cu 2-3, în prima etapă, deși în minutul 40 avea 2-0 pe tabelă.

Panduru: „Rezultat nesperat pentru Dinamo”

„O mare victorie pentru Dinamo, joc frumos, au deschis repede scorul, Cîrjan a marcat pentru 2-0. E un 4-1 nesperat, probabil că nici ei nu se așteptau.

Începe bine și ca rezultate, dar și prima repriză din meciul cu CFR e de ținut minte. Și meciul acesta e de ținut minte. Dinamo are vână în acest start de campionat. Jucătorii aleargă, se demarcă”, a declarat Panduru, la Prima Sport 1.

Basarab Panduru: „Politic e cam individualist”

Deși a lăudat jocul echipei, Panduru a remarcat și un „individualist” de la Dinamo, și anume Dennis Politic.

Panduru s-a referit la momentul din minutul 87. Ce s-a întâmplat? Dennis Politic a obținut un penalty și a vrut dă bată, la fel ca Astrit Selmani, coechipierul care punctase pentru 3-0.

Cei doi s-au contrat câteva secunde până să stabilească cine să bată penalty-ul, însă Politic a avut câștig de cauză, a executat de la 11 metri și a marcat pentru 4-1. După gol, cel doi s-au îmbrățișat pe gazon.

„Politic mi s-a părut puțin individualist, deși îmi place cum joacă. S-a văzut și la penalty, a pus el mâna pe minge, deși, poate, nu el era executantul.

Selmani era foarte supărat, a venit Abdallah să îi spună ceva, nici nu a vrut să audă. E foarte nervos, până la urmă ia Politic mingea și bate”, a mai declarat Basarab Panduru.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Trei transferuri dintr-o lovitură! Clubul din Superliga trece pe filiera africană
Superliga
Trei transferuri dintr-o lovitură! Clubul din Superliga trece pe filiera africană
Ionel Ganea și-a agresat vecinul, apoi l-a lovit pe altul care filma! Momente INCREDIBILE: polițiștii au emis ordin de protecție
Diverse
Ionel Ganea și-a agresat vecinul, apoi l-a lovit pe altul care filma! Momente INCREDIBILE: polițiștii au emis ordin de protecție
Jurnalistă TVR, consilieră a lui Mihai Covaliu, suspendată de FIG după ce a insultat-o pe Ana Maria Bărbosu: „Jeg de om!”
Gimnastica
Jurnalistă TVR, consilieră a lui Mihai Covaliu, suspendată de FIG după ce a insultat-o pe Ana Maria Bărbosu: „Jeg de om!”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (3)
Unomfoartesimplu
Unomfoartesimplu  •  23 Iulie 2024, 19:40

Are dreptate cu Politic; putea pasa de N ori, dar tine de minge pana o pierde sau se raceste faza...

liviugggg
liviugggg  •  23 Iulie 2024, 16:56

daca ne amintim acum un anpanduru, găsise cea mai slaba echipa, poli iasi si o vedea retrogradată sigur, a urmat victorie la faru si a avut unele meciuri f bune! sa nu-ii fie gura aurita si cu dinamo!

mirstelistu
mirstelistu  •  22 Iulie 2024, 10:49

Sa vina sampon lig la baetiii

Vezi toate comentariile (3)
Comentează