FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Panduru, impresionat de titularul lui Dinamo: „Nu mai vezi așa ceva în România”

Fostul internațional Basarab Panduru
Fostul internațional Basarab Panduru

Articol de - Publicat miercuri, 28 august 2024 08:07 / Actualizat miercuri, 28 august 2024 13:24

Basarab Panduru, fostul mare mijlocaș al Stelei, e impresionat de startul de sezon al lui Dinamo. Și l-a lăudat pe Astrit Selmani (27 de ani), atacantul titular al „câinilor”.

Panduru a lăudat mai mulți jucători de la Dinamo, însă cel care l-a impresionat este Selmani. Kosovarul care e titular în centrul atacului dinamovist are 4 goluri și 3 assist-uri în Superliga în acest sezon, în 7 meciuri jucate.

Adus în iarnă, el a nevoie de timp de acomodare în Liga 1. În 10 meciuri în sezonul trecut, Selmani a marcat un singur gol, fără să fie titular indiscutabil pe finalul stagiunii. Însă în acest moment e unul dintre oamenii de bază ai lui Zeljko Kopic.

Basarab Panduru: „Selmani face lucruri pe care nu le mai vezi în România”

„Selmani te hărțuiește într-un mod pe care nu îl vezi în România. Te hărțuiește de te aduce la limita să te iei de el, să îi dai una. Nu știe mult fotbal, dar nu ai ce să-i reproșezi omului. Face lucruri pe care nu le vezi în România. La mijlocul terenului arată bine, linia de fund arată bine. Îmi place Dinamo.

Dinamo nu are un joc urât, nu joacă în apărare, nu joacă pe contraatac. Dinamo mi se pare că joacă fotbal! Cu Craiova, a şi cu schimbat faţă de meciul cu Rapid”, a declarat Panduru la Prima Sport 1.

Panduru l-a lăudat și pe Ahmed Bani, care a fost titular în ultimele două etape, cu Rapid, scor 1-1, și Universitatea Craiova, scor 2-1, în absența lui Dennis Politic.

„Bani parcă s-a schimbat în bine, spre foarte bine. În momentul ăsta, Bani e un jucător pe care te poţi baza. Și Abdallah mi se pare că arată bine”, a mai declarat Basarab Panduru.

Dinamo are cel mai bun atac din Superliga după 7 etape disputate, cu 16 goluri marcate. „Câinii”, care sunt pe locul 3, au încasat 10 goluri.

Match Quiz U. Craiova - Rapid

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
Superliga
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Europa League
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”
Superliga
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (6)
creeperno534
creeperno534  •  28 August 2024, 22:44

Foarte muncitor

gabineg
gabineg  •  28 August 2024, 15:19

E valoros pentru echipă (atât prin contribuția personală cat si prin motivarea celorlalți) și nu pare ahtiat după un transfer rapid "go West" ca și Rahmani.

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  28 August 2024, 11:25

Parerea acestui om este mereu inselatoare, si in care nu-ti poti pune baza prea mult. Multe persoane nu inteleg ca atunci cand esti adus ca "specialist", TREBUIE sa fii IMPARTIAL!!!! Nu conteaza trecutul sau. Apoi sa spui ca linia de fund a lui DINAMO arata bine, cand au fost luate vreo 5 goluri, MAI MULT DECAT CARAGHIOS, asta arata priceperea/ inselatoria acestui fost fotbalist.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează