FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Basarab Panduru a dat verdictul în cazul fotbalistului pe care Becali l-a pus pe lista neagră: „Trebuie să treacă de primele 45 de minute ca să facă ceva vreodată”

Foto/ Imago Images
Foto/ Imago Images

Articol de - Publicat luni, 02 septembrie 2024 09:27 / Actualizat luni, 02 septembrie 2024 16:49

Basarab Panduru, fostul internațional român, nu crede că Marius Ștefănescu (26 de ani) va putea ajunge să facă ceea ce a făcut Florinel Coman (26 de ani) la FCSB.

Marius Ștefănescu a fost transferat în această vară de la Sepsi la FCSB. Totuși fotbalistul nu l-a convins pe Becali, iar acesta îl tot schimbă la pauză în majoritatea meciurilor.

Fostul fotbalist de la Sepsi a fost păstrat până la final doar în două partide.

Basarab Panduru, despre Marius Ștefănescu: „Nu o să producă vreodată ce a produs Coman”

Panduru a declarat că Ștefănescu nu o să fie vreodată de nivelul la care era Florinel Coman. Totodată, fostul internațional român a avut și o înțepătură pentru Gigi Becali și a afirmat că fotbalistul trebuie păstrat mai mult de 45 de minute în teren ca să poată face ceva.

”Să te gândeşti în partea stângă sunt toţi buni... Radunovic... În partea opusă, toţi au avut probleme. Miculescu... cine a mai fost acolo. E greu ca jucătorii actuali să ajungă ca Florinel Coman. 

Adică... eu joc de la mijloc în sus şi fac ce vreau, niciunul dintre ei nu o ajungă. Nu cred că este cineva în poziţia lui Coman, să alerge toată lumea pentru el. Ştefănescu nu e. 

Ştefănescu trebuie să treacă de primele 45 de minute ca să facă ceva vreodată. Nu treci de prima repriză. Nu poţi să faci vreodată ceva. Nu este de valoarea lui Coman. Şi dacă îl laşi... nu o să producă vreodată ce a produs Coman, zic eu”, a declarat Basarab Panduru, la Prima Sport. 

Ștefănescu a reușit să marcheze și două goluri în tricoul FCSB-ului, în cele 14 meciuri jucate până acum.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dănuț Lupu a agresat un arbitru la meciul de astăzi » Reacția dinamovistului: „Nu s-a întâmplat nimic. Lumea rea vorbește...”
Liga 3
Dănuț Lupu a agresat un arbitru la meciul de astăzi » Reacția dinamovistului: „Nu s-a întâmplat nimic. Lumea rea vorbește...”
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”
Superliga
Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară
Liga 3
„Cea mai modernă bază sportivă din România” a primit undă verde! Va fi al doilea cel mai mare stadion din țară

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (5)
Nagyvagany
Nagyvagany  •  03 Septembrie 2024, 00:05

Daca incepi sa joci doar dupa 45 de minute, e deja foarte tarziu. Incalzirea trebuie facuta inainte de meci, si nu pe parcursul meciului. La FCSB este alta organizare a jocului decat la Sepsi, si se pare ca Stefanescu nu isi gaseste locul in sistemul de la FCSB. El este un jucator foarte bun, dar nici John Deere nu este McLaren Honda.

boxyng10
boxyng10  •  02 Septembrie 2024, 13:09

Panduru are dreptate lui Stefanescu ii trebuie mai mult de 45 de mn în teren dar oaia nu are de unde sa știe treaba asta dacă el a atins mingea abia la 50 de ani..

viorelgh1
viorelgh1  •  02 Septembrie 2024, 11:10

Stefanescu ar trebui sa ceara sa plece ,altfel i-l distruge Becali , Stefanescu daca ajunge la CFR in 2 luni Petrescu scoate din el cea mai buna extrema dreapta din Romania , dar daca nu-l lasi sa joace si MM s-au Mihai i-l scoate la pauza sa se poata integra i-l distrugi si nici colegii nu-i prea -i dau pase , si te mai miri ca jucatorii buni refuza sa mai vina la Steaua ,patesti ca Alibec ,ca na fost pe placul lui MM ,sa nu uitam ca Stefanescu loveste mingea atit cu dreptul cit si cu stingul

Vezi toate comentariile (5)
Comentează