FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali acuză o conspirație anti-FCSB și vrea să-l dea jos pe Burleanu: „Încercăm să îi oprim din mizeriile pe care le fac. Să nu mai fim batjocoriți!”

Articol de , , - Publicat luni, 23 septembrie 2024, 11:58 / Actualizat luni, 23 septembrie 2024 13:17

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a anunțat că a revenit în politică având ca principal scop să îl dea jos pe Răzvan Burleanu, președintele FRF.

După FCSB - Petrolul 1-1, roș-albaștrii au criticat dur arbitrajul lui Rareș Vidican, dar și deciziile lui Sorin Costreie, arbitrul din camera VAR. Primul care a răbufnit a fost MM Stoica, apoi a venit și rândul lui Becali.

Într-o serie de declarații obișnuite împotriva lui Burleanu și Vassaras, șeful CCA, patronul de la FCSB a anunțat că vrea să intre în Parlament pentru a schimba Legea Sportului. El s-a alăturat AUR, partidul condus de George Simion.

VIDEO. Gigi Becali: „Intru în Parlament, să nu mai fim batjocoriți”

„Mihai spunea că să vezi, că nu știu ce. I-am zis că nu îmi mai e teamă, că e VAR. Dar în VAR sunt unii arbitri care fac ce vor. O să merg în parlament să fac niște legi.

Legea Sportului care nu mai permite să se facă spectacole pe stadioane când sunt meciuri, să nu mai fie 7 mandate ale lui Burleanu, nu mai permite aia, nu mai permite aia, nu abuzul cu U21”, a declarat Gigi Becali.

„Punem lege, scriem acolo tot. Dar până atunci o să vedem, că nu ai ce să le faci. Să scăpăm de Burleanu, că prea e împotriva noastră. Nu cred că e ceva de genul să ne fure. Dar le zice să nu cumva să dea ceva în favoarea mea. A fost fault clar la Șut. E de galben, l-a călcat. Nu a văzut nici VAR-ul. Popescu poate l-a zgâriat (n.r. - se referă la faza eliminării lui Mihai Popescu).

La Musi a fost mai intens și nu a dat nimic (n.r. - lovitura cu cotul aplicată de Jyry). Nu e clară treaba? Ce explicații să primim? O să pun în legea sportului să nu mai fim batjocoriți. Noi punem un străin să ne învețe pe noi? Vine un grec să ne învețe. Dacă și la arbitraj nu știm, suntem prea proști.

Încercăm cu legi să îi oprim din mizeriile pe care le fac. Apoi mă reclamă la comisii. L-am pus pe Vali să le trimită hârtie că ei nu sunt în legalitate, nu sunt arbitri, sunt păcălici, că nu e legal constituită legal comisia”, a mai declarat Gigi Becali, într-un conferință de presă.

VIDEO. Gigi Becali: „Nu ai ce să le faci. Încercăm să-i oprim cu legi, din mizeriile pe care le fac. De la Burleanu pleacă toate”

„De la Burleanu pleacă totul. Nu mai e ca pe vremuri, dar dă semnale. Cum adică? E fault clar la Șut. La Olaru la fel, a dat cu capul în minge, ăla i-a dat în cap.

Am făcut echipă să-i spulberăm, poate să vină Vassaras arbitru și Burleanu observator și nu au ce să ne facă”, a mai declarat Gigi Becali, patronul de la FCSB.

„Mie nu îmi mai e teamă de arbitri, că e VAR. Dar la VAR sunt unii arbitri care fac ce vor. O să mă duc să fac Legea Sportului în Parlamentul României, nu mai permite 7 mandate Burleanu. Dar la ăștia nu ai ce să le faci. Trebuie să scăpăm de Burleanu, e prea împotriva noastră.

Trebuie să găsim o formulă ca să nu mai fim batjocoriți. Ne învață un străin pe noi. Nici la arbitraj nu mai știm?! Suntem prea proști? N-o ști la inteligență artificială, dar nici la arbitraj? Dar nu mă tem, Dumnezeu le scoate la iveală.

Dacă Târnovanu ieșea ca lumea sau dădea ca lumea în minge, era meciul gata. Mă trimit la Comisii, dar nu sunt legal constituiți”.

VIDEO. Gigi Becali, despre intrarea în politică: „Îi arăt lui Burleanu că am ac de cojocul lui”

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul
Superliga
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul
FCSB a recunoscut interesul pentru Lukas Zima! Anunțul făcut de Becali: „Ne trebuie un portar, lui Vlad nu-i mai arde!”
Superliga
FCSB a recunoscut interesul pentru Lukas Zima! Anunțul făcut de Becali: „Ne trebuie un portar, lui Vlad nu-i mai arde!”
Lyon - Marseille, cel mai nebun meci al sezonului » OM a jucat în 10 din minutul 5: incredibil cum s-a terminat derby-ul
Campionate
Lyon - Marseille, cel mai nebun meci al sezonului » OM a jucat în 10 din minutul 5: incredibil cum s-a terminat derby-ul

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (10)
cati
cati  •  23 Septembrie 2024, 14:00

Mizerii sunt numai in capul tau! Hotul striga "Hotii"!

fibra
fibra  •  23 Septembrie 2024, 13:57

Ce vina are Burleanu ca nu vrei sa ai antrenor care sa conduca echipa? Ai impresia ca oricare stapan fara alta calitate ca stii totul dar esti sub orice critica amenintind jucatorii chiar de la prima repriza jucata.Play-out-ul il ai asigurat.

Bogdan85
Bogdan85  •  23 Septembrie 2024, 13:54

I se rupe lui Burleanu de păcăliciul ăsta! Păi dacă se pune la mintea lui Ferguson îi scoate fcsb-ul din fotbal și numai, îl desființează in totalitate! Păi, la relațiile lui Burleanu, te bate o dată și te mai bate încă o dată că nu au fost bătut bine. Stai mă în bătrânețea ta acolo, nu vezi că ai ajut un ramolit? Du-te și trăiește ti viața, acum cât mai ai timp, nu te uiți și tu în oglindă dimineața? Ai îmbătrânit, te-au ajuns blestemele oamenilor care i-ai înșelat și le-ai distrus viețile. Vai de tine mă Gigi mă.....

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close