FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Tot în alb-roșu. „Bendy, treci acasă! Ăla care adormea dacă avea pe pat o pilotă cu Dinamo”

Articol de - Publicat duminica, 11 august 2024 15:29 / Actualizat duminica, 11 august 2024 15:35

Ionel Culina a anunțat pe rețelele de socializare „transferul” lui Andrei Bendeac în echipa de comunicare de la CS Dinamo

Mutare de impact în comunitatea „câinilor roșii” realizată de CS Dinamo București. Gruparea din Ștefan cel Mare tocmai l-a transferat pe Andrei Bendeac, fratele mai mic al actorului Mihai Bendeac.

După ce o bună perioadă a lucrat în echipa de comunicare a formației de Superliga, Andrei s-a despărțit de clubul din prima ligă. Se întâmpla în decembrie 2023.

Ionel Culina a făcut anunțul: „Vine la CS cu licență de profesionist în social media”

Ionel Culina, vremea de mai bine de două decenii ofițerul de presă al „câinilor”, a părăsit și el clubul din prima divizie în urmă cu o lună. Astăzi, a făcut anunțul, într-un mod inedit. Așa cum s-a întâmplat frecvent în ultima perioadă, prin intermediul rețelelor de socializare.

„Bendy, treci acasă! Astăzi e despre el. Nu despre Mihai, actorul de teatru, de film. Nu despre “iUmor”, “Mondenii” sau “În puii mei”. Azi e despre Andrei, Bendeac ăla mic, ăla care adormea doar dacă avea pe pat o pilotă cu Dinamo.

Sunt bucuros să anunț că Bendeac, juniorul, s-a alăturat echipei de comunicare CS Dinamo București pentru un proiect unic gândit de președintele Ionuț Popa.

Un Geoff Shreeves mai tânăr pentru fotbalul nostru, un Kyle Sockwell de România pentru tezaurul David Popovici, Andrei Bendeac este probabil cel mai bun “under” româno-englez în această lume a reporterilor de direct.

Plecat de la “48” în luna decembrie a anului trecut, după o poveste tristă pe Buzești 75-77, “Bendy” vine la “CS” cu licență de profesionist în social media, cu interviu pre-match, post-match, cu analiză și vibe alb-roșu indiferent dacă are în față handbal de Champions League, canotaj de aur sau fotbal de academie. Aici e locul tău, Andrei Bendeac! Ștefan cel Mare, 7-9“, a scris Ionel Culina, pe Facebook.

„Johnnie” Culina este în prezent în echipa de comunicare a CS Dinamo, acasă, în Ștefan cel Mare.

Andrei Bendeac în decembrie 2023: „Natura mea perfecționistă m-a adus în această situație”

Andrei Bendeac s-a despărțit de Dinamo din Liga 1, dar continuă să vină la meciurile roș-albilor, cel puțin la cele de la „Arcul de Triumf”.

„Natura mea perfecționistă m-a adus în această situație, în sensul că am ajuns la o plafonare, poate și din vina mea, poate și din cea a clubului, mai ales cu insolvența și cu tot ceea ce se întâmplă.

Când simt că produsul pe care pot eu să-l ofer suporterului dinamovist nu e cel premium, atunci… E mai bine să mă opresc! Decât să continuu într-o frustrare cotidiană, mai bine mă retrag dintr-un proiect, care, oricum, poate continua bine și foarte bine fără mine”, a declarat Andrei Bendeac pentru gsp.ro, motivându-și la vremea respectivă plecarea.

Andrei a criticat în termeni duri, în social media, câteva rezultate slabe înregistrate atunci de Dinamo, detaliu ce a grăbit decizia luată.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Logodnica titularului de la Rapid a venit din Australia în România şi a trăit un şoc: „Nebunesc! Nu am mai văzut aşa ceva vreodată”
Superliga
Logodnica titularului de la Rapid a venit din Australia în România şi a trăit un şoc: „Nebunesc! Nu am mai văzut aşa ceva vreodată”
Fotbalistul care a zis despre Gigi Becali că e „bolnav de Alzheimer” și-a anunțat retragerea, la 9 zile după transfer! „Am încercat să mă ridic, dar fără succes”
Superliga
Fotbalistul care a zis despre Gigi Becali că e „bolnav de Alzheimer” și-a anunțat retragerea, la 9 zile după transfer! „Am încercat să mă ridic, dar fără succes”
Prima reușită din noul format al Ligii Campionilor nu va fi uitată! Execuție senzațională a noului star de la Juventus
Liga Campionilor
Prima reușită din noul format al Ligii Campionilor nu va fi uitată! Execuție senzațională a noului star de la Juventus

Real Madrid - Stuttgart, în prima etapă din Liga Campionilor

Cum a apărut fiica lui Șumudică pe Giulești: „Mi se pare mie sau duduia o copiază pe Teodora Stoica?”


Comentarii (1)
creeperno534
creeperno534  •  11 August 2024, 22:31

Succes!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close