FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Ce l-a surprins la București pe elvețianul care a impresionat în Superligă: „Asta e puțin îndoielnic, dar orașul are farmec”

Benjamin Siegrist, alături de partenera lui de viață // sursă foto: Instagram
Benjamin Siegrist, alături de partenera lui de viață // sursă foto: Instagram

Articol de , , - Publicat duminica, 22 septembrie 2024, 16:28 / Actualizat duminica, 22 septembrie 2024 17:00

Elvețianul Benjamin Siegrist, 32 de ani, portarul titular al celor de la Rapid, a fost întrebat cum s-a adaptat la viața din București.

Benjamin Siegrist este unul dintre jucătorii sosiți la Rapid în mandatul nord-irlandezului Neil Lennon. Elvețianul trecut pe la Aston Villa, Dundee United și Celtic nu a avut nevoie de mult timp pentru a-i cuceri pe fanii Rapidului, care îl consideră unul dintre transferurile reușite din mercato estival.

La două luni de la sosirea în București, portarul titular al Rapidului a fost întrebat cum s-a adaptat la viața în capitala României. El a menționat mai multe aspecte, descriind elegant problema traficului și a modului în care unii români șofează.

Ce l-a surprins la București pe Benjamin Siegrist, elvețianul care a impresionat în Superligă

„Orașul a fost bun cu mine până acum. Chiar mă bucur de vreme. Știu că pentru voi este puțin rece acum, dar pentru mine este de fapt destul de cald.

Dar uitați, eu sunt fotbalist. Mă trezesc, merg la antrenament, apoi acasă. Nu e ca și cum vizitez din greu, în tururi, cu autobuze sau altele. Dar a fost o experiență interesantă.

Traficul este... interesant, cel puțin. Șoferia este puțin îndoielnică. Am găsit un oraș cu mult farmec, multe locuri frumoase, precum Centrul Vechi, cultură culinară. Este și un oraș nebun după fotbal, ceea ce este plăcut, ca oamenilor să le pese de ce facem”, a răspuns Siegrist.

Benjamin Siegrist: „Ce vreau să vizitez? Finala Cupei și Top 6!”

Întrebat dacă ar vrea să viziteze ceva anume, el a oferit un răspuns spumos:

„Ce vreau să vizitez? Finala Cupei și Top 6! Celelalte locuri culturale le poți găsi pe Instagram. Dacă voi conduce în zonă, atunci grozav. Dar ce vreau să vizitez este sărbătorirea unui trofeu alături de fani. Este pe lista mea de lucruri de făcut”.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rapid - Ludwigsburg în Liga Campionilor la handbal feminin
Handbal
Rapid - Ludwigsburg în Liga Campionilor la handbal feminin
Manchester City - Arsenal, derby-ul etapei în Premier League » Echipele de start
Campionate
Manchester City - Arsenal, derby-ul etapei în Premier League » Echipele de start
Avem luptă la titlu în Formula 1?! Lando Norris câștigă în Singapore și reduce diferența față de Verstappen!
Formula 1
Avem luptă la titlu în Formula 1?! Lando Norris câștigă în Singapore și reduce diferența față de Verstappen!

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează