FOTBAL  »  Superliga  »  DEMITERE

EXCLUSIV Încă o demitere în Superliga » Al treilea antrenor care rămâne fără echipă în doar două zile + Cine va fi interimar

Antrenorul Bernd Storck a fost demis din funcția de la antrenor de la Sepsi.
Antrenorul Bernd Storck a fost demis din funcția de la antrenor de la Sepsi.

Articol de , , - Publicat joi, 05 septembrie 2024 09:48 / Actualizat joi, 05 septembrie 2024 10:39

Antrenorul Bernd Storck a fost demis din funcția de la antrenor al celor de la Sepsi.

După ce miercuri, 4 septembrie, Tony Da Silva și Andrei Prepeliță au rămas liberi de contract, este rândul unui alt tehnician să își facă bagajele. Este vorba de Bernd Storck.

UPDATE. 10:35: Valentin Suciu va fi antrenor interimar. Laszlo Dioszegi va discuta cu Mirel Rădoi și Leo Grozavu

Conducerea covăsnenilor a decis să îl numească interimar pe Valentin Suciu, antrenorul care a promovat-o pe Sepsi în 2017. Primii doi antrenori de pe lista lui Laszlo Dioszegi sunt Mirel Rădoi și Leo Grozavu.

Bernd Storck, demis de la Sepsi

După debutul slab de sezon, în care Sepsi, o echipă obișnuită cu prezența în play-off, a adunat doar 8 puncte în primele 8 partide și ocupă locul 12 în Superliga, patronul Laszlo Dioszegi a luat o decizie radicală: l-a demis pe antrenorul Bernd Storck.

Dioszegi a confirmat demiterea antrenorului și a anunțat noi măsuri drastice în viitorul apropiat.

Laszlo Dioszegi confirmă plecarea lui Bernd Storck de la Sepsi

„După patru zile grele, s-a luat o decizie foarte grea! Clubul trebuie sa fie cel mai important din lume si lipsit de emotii! Ne despărțim de comun acord! Dar asta nu se termină încă, cei care au greșit vor plăti unul câte unul!

Am învățat multe de la tine Bernd! Următorul pas va fi foarte important și va necesita multă atenție! Să știți un lucru, voi sunteți cei mai importanti, fanii! Trebuie să funcționeze și peste cincizeci de ani fără mine și colegii mei! De aceea vă rog să fiți alături de noi în această situație dificilă și să veniți la meciul cu Botoșaniul!”, a transmis finanțatorul, pe contul personal de Facebook.

Bernd Storck o preluase pe Sepsi în decembrie 2023, când a fost adus pentru a-l înlocui pe Liviu Ciobotariu, cel care fusese la un pas să califice echipa în grupele Conference League.

Cu Bernd Storck, Sepsi a avut patru înfrângeri la rând

Cu Storck la cârma echipei, Sepsi a terminat sezonul trecut pe locul 5, cu 34 de puncte, la două deasupra celor de la Rapid.

Lucrurile nu au stat atât de bine și în noul sezon. După un început bun, cu două victorii în primele două meciuri, covăsnenii au intrat într-o criză de rezultate, ajungând la 4 înfrângeri consecutive. În ultimele 3 partide, Sepsi nu a reușit nici măcar să marcheze.

Storck intrase în conflict cu Niczuly și Ninaj, unii dintre liderii echipei, pe care îi scosese din lot la partida cu U Cluj. Covăsnenii pierduseră acel meci de o manieră categorică, 0-3!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Louis Munteanu, „aroganță” la microfon: „Ei doi de la FCSB n-au cum să fie inteligenți ca mine”
Superliga
Louis Munteanu, „aroganță” la microfon: „Ei doi de la FCSB n-au cum să fie inteligenți ca mine”
„M-ai sunat să faci mișto?” » Gigi Becali, supărat. Nu i-a convenit egalul cu CFR Cluj: „Am greșit că l-am impus pe el în echipa de start”
Superliga
„M-ai sunat să faci mișto?” » Gigi Becali, supărat. Nu i-a convenit egalul cu CFR Cluj: „Am greșit că l-am impus pe el în echipa de start”
Trupul lui Gheorghe Mulțescu va fi depus la Muzeul CS Dinamo » Soția dezvăluie de ce nu poate să-l înmormânteze unde și-ar fi dorit
Superliga
Trupul lui Gheorghe Mulțescu va fi depus la Muzeul CS Dinamo » Soția dezvăluie de ce nu poate să-l înmormânteze unde și-ar fi dorit

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

A urcat pe scena de la Vocea României și nimeni nu și-a dat seama că e fiul legendei sportului românesc


Comentarii (10)
racetrack
racetrack  •  05 Septembrie 2024, 16:33

Asta e o greseala a lui Dioszegi.

Barna
Barna  •  05 Septembrie 2024, 15:21
Postat de opinez pe 05 Septembrie 2024, 12:14

Radoi e cel mai potrivit. Asa pica astia sigur in B.

Rădoi sau Mutu, garanția retrogradării!

gazistu
gazistu  •  05 Septembrie 2024, 14:27

oare strainii cand vin sa antreneze in Ro, nu se intereseaza, in stanmga, in drepta/ nu se uita la echipa respectiva cati antrenori aa vut in decursul a 4 sezoane?? ce-i la nboi nu-i la nimeni.. si ce daca are 4 infranageri la rand... asta e, ajunge la 7 consecurive si appoi poate redreseaza situatia... fotbalistii cand "platesc" cu postul, cum "platesc" antrenorii?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează